Hotel Ravni Gaj :: Šumadija :: Ljubić

Osnovni podaci

Ime: Hotel Ravni Gaj

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Ljubić, Šumadija

E-mail:
hotel.ravnigaj@gmail.com

Sajt:
www.ravnigaj.rs

Telefon: +381 34 591 011

Mobilni: +381 65 23 00 128

Pogodnosti

U sklopu Hotela Ravni Gaj, postoji i nacionalni restoran Gružanska terasa

Bazen

Igralište za decu

Sportska sala

Teretana

Recepcija

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Hotel Ravni Gaj, Ljubić slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Hotel Ravni Gaj nalazi se na raskrsnici puteva Kragujevac, Kraljevo, Čačak, u blizini mesta Ljubić, svega 12 km od centra Kragujevca. Smešten je na magistralnom putu, odlično povezan sa značajnim saobraćajnicama, a ipak uvučen i izolovan od buke, u prelepom ambijentu, okružen divnom prirodom.

Lokacija hotela po mnogo čemu je specifična. Osim povoljne geografske lokacije, tu je i prirodno bogatstvo, a Hotel Ravni Gaj je i pod uticajem takozvane ruže vetrova, tačnije, na raskrsnici vetrova koji duvaju sa Kopaonika i Rudnika i zbog čega baš ovo područje ima izuzetnu klimu.

U sklopu Hotela Ravni Gaj, postoji i nacionalni restoran Gružanska terasa, koji nudi veliki izbor ukusnih jela po porudžbini, jela sa roštilja, supa, čorbi, salata, predjela, pica, kolača, kao i raznovrsnih pića, sokova, kafa, spremljenih po HACAP standardu.

Soba za 1 osobu

1 2 3

Soba za 2 osobe

1

Soba za 3 osobe

1

Apartman za 4 osobe

1 2 3

Mledenački apartman za 2 osobe

1 2 3 4 5 6

Hotel Ravni Gaj

Bazen Hotela Ravni Gaj je otvoreno-zatvorenog tipa, sa grejanom vodom, temperature od 28-32 stepena. Iz prelepog ambijenta zatvorenog dela bazena, urađenog u drvetu i staklu, izlazi se u poseban travnati park koji je na raspolaganju korisnicima bazena, ispunjen cvetnim aranžmanima, kućicama, toboganima, ljuljaškama i drugim rekvizitima za igru dece, suncobranima, mnogobrojnim ležaljkama i stolovima kafea ”Trem”. U ovom kafeu služi se hrana, pića i sladoledi. Takođe, na prostoru ispred bazena, možete igrati i bagmington, ili upražnjavati druge sportove sličnog tipa. Radno vreme bazena je svakog dana od 10-20 časova.

Što se sportskih aktivnosti tiče Hotel Ravni Gaj ima i te kako šta da ponudi. Naime, sportska sala Hotela je osvetljena velikim brojem led reflektora, toplotno izolovana, i ima sistem za brzo zagrevanje, pa može da se koristi podjednako i zimi i leti, i danju i noću. Raspolaže sa muškim i ženskim svlačionicama, i kafeom na gornjem spratu, iz koga se vidi teren. Inače, sala je prilagođena za: košarku, odbojku i mali fudbal. Uz salu, tu je teretana sa mnogobrojnim spravama koje gosti mogu koristiti.

Hotel Ravni Gaj je potpuno pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, a za sve koji dođu svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ljubić


Ljubić Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Ljubiću u Šumadiji? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Ljubiću. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Ljubić
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments