Hotel Raj :: Raška :: Novi Pazar

Osnovni podaci

Ime: Hotel Raj

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Pazar, Raška

E-mail:
info@hotelraj.rs

Sajt:
www.hotelraj.rs

Telefon: +381 20 361 100

Mobilni: +381 69 303 2034

Pogodnosti

Hotel je smešten na izuzetno mirnoj lokaciji, svega 5 km od centra Novog Pazara
Topli bazen sa mineralnom, lekovitom vodom
Sauna, slana soba i đakuzi
Restoran domaće kuhinje u okviru hotela sa HALAL sertifikatom
Boravak gostiju na bazi doručka, polupansiona ili punog pansiona
Igralište za decu
Klimatizacija i centralno grejanje
LCD TV sa preko 80 kanala, sportskim i HD programima
Besplatan bežični internet visoke brzine protoka
Direktna telefonska linija u sobama
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Raj, Novi Pazar slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Raj nalazi se u Rajčinovića Banji, svega 5 km od centra Novog Pazara. Veoma mirna okolina, zelenilo i šumoviti kraj čine naše okruženje idealnim za odmor i oporavak čitavog organizma. Stari grad Ras udaljen je oko 6 km od nas, a Sopoćani, Đurđevi Stupovi i najstarija pravoslavna crkva na Balkanu, Petrova crkva, su u krugu od oko sat vremena vožnje.

U restoranu Hotela Raj služe se tradicionalna i internacionalna jela sa HALAL sertifikatom, a tokom letnjih meseci na raspolaganju vam je i velika bašta, pa možete uživati u hrani i omiljenim pićima u zaista idiličnom ambijentu. Osim ove velike, ugodne bašte našeg restorana, u dvorištu se nalazi i igralište za decu, kako bi mališani uživali jednako kao i njihovi roditelji. Takođe, na svega 200 metara postoji i jedan etno restoran, ukoliko budete želeli da promenite meni.

Hotel Raj ima i izuzetno razvijen spa centar, u okivru koga se nalazi termalni bazen, sa toplom, mineralnom vodom temperature 32 stepena. Voda Banje Rajčinović pokazala se izuzetno lekovitom za oporavak i isceljenje raznih reumatskih tegoba, ali i nervnih, dermatoloških, respiratornih i ginekoloških problema. Sastavni deo spa centra je i luksuzna, masažna đakuzi kada, a za potpunu detoksikaciju, relaksaciju i oporavak na raspolaganju su vam finska sauna i slana soba. Uz sve navedeno, svim gostima koji nas posete svojim kolima obezbeđen je i besplatan parking prostor.

Soba za 1 osobu

Ukoliko vam je potreban kratak predah od puta, mir, relaksacija i uživanje bez ikoga ko bi vas ometao, jedna od ove četiri jednokrevetne sobe pružiće vam sav komfor i udobnost. Sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su prijatne za boravak tokom čitave godine.

Jednostavno i funkcionalno uređenje, blaga paleta prirodnih boja i umerena dekorativnost enterijera čine ih pravim mestom za potpuni odmor ili rad. Prostran krevet, natkasna sa lampom na uzglavlju, veliki garderober sa vešalicama i radni prostor sa stolom i stolicom omogući će vam da se ovde sasvim raskomotite i raspremite. Kupatila su moderno uređena, sa tuš kabinom, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a topli pod je posebno prijatan detalj.

Radi vašeg komfora i uživanja, sve sobe su opremljene velikim LCD TV-om sa preko 80 kanala, uključujući sportski i HD paket. Ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, direktna telefonska linija i besplatna, bežična internet konekcija visoke brzine učiniće rad jednostavnijim i komfornijim. Svoj dan možete započeti doručkom ili opuštanjem u toplom bazenu, a tokom letnjeg perioda godine u prvoj jutarnjoj kafi možete uživati i na suncu u našoj bašti.

Cena noćenja po osobi iznosi 1950 dinara; noćenje s doručkom je 2.200 dinara; polupansion 2.500 dinara, dok je pun pansion 2.950 dinara po osobi, po noćenju;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelraj.rs

Soba za 2 osobe

Ovih 12 soba namenjene su kolegama, poslovnim putovanjima, ali i parovima ili roditeljima sa decom. Sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su prijatne za boravak tokom čitave godine. Jednostavno i funkcionalno uređenje, blaga paleta prirodnih boja i umerena dekorativnost enterijera čine ove sobe pravim mestom za potpuni odmor ili rad.

Dva odvojena kreveta, natkase sa lepim lampama na uzglavlju, veliki garderober sa vešalicama i radni prostor sa stolom i stolicom omogući će vam da se ovde sasvim lepo raskomotite i raspremite. Kupatila su moderno uređena, sa tuš kabinom, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a topli pod je posebno prijatan detalj. Radi vašeg komfora i uživanja, sve sobe su opremljene velikim LCD TV-om sa preko 80 kanala, uključujući sportski i HD paket.

Ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, direktna telefonska linija i besplatna, bežična internet konekcija visoke brzine učiniće rad jednostavnijim i komfornijim. Prozori ovih soba gledaju na zeleno okruženje hotela, a svoj boravak kod nas možete bazirati na doručku, polupansionu ili punom pansionu, a tokom lepše polovine godine možete uživati u jutarnjoj kafi u bašti našeg restorana.

Cena noćenja po osobi iznosi 1950 dinara; noćenje s doručkom je 2.200 dinara; polupansion 2.500 dinara, dok je pun pansion 2.950 dinara po osobi, po noćenju;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelraj.rs

Soba za 3 osobe

Ukoliko putujete sa kolegama, porodicom ili u dobrom tročlanom društvu, ovih osam soba pružiće vam sav komfor, mir  i privatnost za uživanje u putovanju, odmoru ili radu. Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su prijatne za boravak tokom čitave godine.

Jednostavno i funkcionalno uređenje, blaga paleta prirodnih boja i umerena dekorativnost enterijera čine ih pravim mestom za potpuni odmor ili rad. Tri odvojena kreveta, natkasne sa lepim lampama na uzglavlju, veliki garderober sa vešalicama i radni prostor sa stolom i stolicom omogući će vam da se sasvim raskomotite i raspremite i osećate kao kod kuće. Kupatila su moderno uređena, sa tuš kabinom, fenom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a topli pod je posebno prijatan detalj.

Radi vašeg komfora i uživanja, sve sobe su opremljene velikim LCD TV-om sa preko 80 kanala, uključujući sportski i HD paket. Ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, direktna telefonska linija i besplatna, bežična internet konekcija visoke brzine učiniće rad jednostavnijim i komfornijim. Svoj boravak kod nas možete bazirati na doručku, polupansionu ili punom pansionu, a dan možete započeti kafom u prirodnom ambijentu, lekovitim kupanjem u termalnom bazenu, a kao pravi kraj dana tu je đakuzi kada i sauna.

Cena noćenja po osobi iznosi 1950 dinara; noćenje s doručkom je 2.200 dinara; polupansion 2.500 dinara, dok je pun pansion 2.950 dinara po osobi, po noćenju;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelraj.rs

Soba za 4 osobe

Naše najveće sobe namenjene su četvoročlanim društvima, bilo da putujete sa kolegama, porodicom ili prijateljima. Ove tri sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su prijatne za boravak tokom čitave godine. Jednostavno i funkcionalno uređenje, blaga paleta prirodnih boja i umerena dekorativnost enterijera čine ih pravim mestom za potpuni odmor ili rad.

Četiri odvojena kreveta koja e mogu po potrebi i spojiti, natkasne sa lampama na uzglavlju, veliki garderober sa vešalicama i radni prostor sa stolom i stolicom omogući će vam da se ovde sasvim lepo raskomotite i raspremite. Kupatila su moderno uređena, sa tuš kabinom, fenom peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a topli pod je posebno prijatan detalj. Radi vašeg komfora i uživanja, sve sobe su opremljene velikim LCD TV-om sa preko 80 kanala, uključujući sportski i HD paket.

Ukoliko ste sa sobom poneli i poneku poslovnu obavezu, direktna telefonska linija i besplatna, bežična internet konekcija visoke brzine učiniće rad jednostavnijim i komfornijim. Svoj boravak kod nas možete bazirati na doručku, polupansionu ili punom pansionu, a sa zelena okolina našeg hotela pravi je ambijent za jutarnju kafu u bašti, a nema boljeg početka dana od mineralne kupke i slane sobe.

Cena noćenja po osobi iznosi 1950 dinara; noćenje s doručkom je 2.200 dinara; polupansion 2.500 dinara, dok je pun pansion 2.950 dinara po osobi, po noćenju;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelraj.rs

Video prezentacija smeštaja Hotel Raj

Hotel Raj

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5

Novi Pazar


Na jugozapadu Srbije, u srcu Raške, nalazi se Novi Pazar. Nešto manje od 300 kilometara od Beograda, ovaj grad smešten je u dolini koju, pored Raške, sačinjavaju i Jošanica, Deževska i Ljudska reka. Ova prostrana visoravan uzdiže se na visini od preko 400 metara nadmorske visine, pa je klima ovde izuzetno prijatna. Prirodna okolina kojom se smenjuju planinski vrhovi i razlivene, lenje doline, blagi i oštri usponi čini panoramu ovog grada zanimljivom i dinamičnom, a predstavlja i osnov turističkog razvoja čitave regije.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte višePročitajte više - Novi Pazar
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments