Hotel Putnik :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Hotel Putnik

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
info@hotelputnik.com

Sajt:
www.hotelputnik.com

Telefon: +381 36 54 71 130

Telefon: +381 36 54 71 131

Pogodnosti

Hotel je lociran na 1600 metara nadmorske visine
Trasnsfer gostiju do skijališta
A la carte i pansionski restoran
Dve konferencijske sale (50-150 mesta)
Velnes i spa centar (bazen, đakuzi, tursko kupatilo, tepidarijum, hladni aroma tuš, pebble walk, slana soba, finska sauna, ruska banja)
Masaže
Igraonica za decu
Dečiji bioskop
Iznajmljvanje bicikala i kvadova
Skijašnica za opremu
Trafika, butici, salon lepote
Luksuzna kupatila sa toaletnom galanterijom (bademantil, papuče)
Mini bar
Sef
LCD TV
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Putnik, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Hotel Putnik nalazi se na nadmorskoj visini od čak 1650 metara, na predivnim padinama Kopaonika, i to u njegovom najeksluzivnijem delu – Sunačanoj Dolini. Ovaj simbol turizma na Kopaoniku sasvim je obnovljen 2017. godine, te svojim gostima nudi odmor kakav se može samo zamisliti kako u zimskom, tako i u letnjem periodu.

U sklopu hotela su i dva restorana – pansionski i ‘’a la carte’’ restoran sa raznovrsom ponudom, gde ćete probati lokalne proizvode domaćinstava Kopaonika i okoline. Prelep ambijent, izvanredna vinska karta i poslastice kojima nećete odoleti, u Hotelu Putnik, sve je podređeno vašem uživanju. Kopaonik je odavno centar kongresnog turizma i prava prilika da se rad i značajni sastanci presele u inspirativan prirodni ambijent.

Stoga Hotel Putnik za vaše sastanke, seminare i poslovne susrete nudi dve najsavremenije opremljene konferencijske sale sa kapacitetom od 50 do 150 mesta. Takođe, u našem velnes centru podignite svoj odmor na nivo pravog opuštanja, relaksacije i obnove fizičkih i duhovnih snaga.

Soba Standard za 1 osobu

Moderni enterijeri i izvanredna osmišljenost ovih soba pružaju vrhunski komfor za poslovna ili privatna putovanja kada želite da se u potpunosti odmorite i relaksirate. Sve naše sobe su tople i zvučno izolovane kako bi vam pružile potpunu privatnost i mir.

Opremljene su standardnim pojedinčanim ležajevima, te pažljivo odabranim, funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Sve sobe plene svojim uređenjem, bojama i prirodnim materijalima koji u potpunosti odgovaraju zdravoj sredini Kopaonika. Udoban prostor za rad, mini bar pri ruci i direktna telefonska linija uz besplatnu bežičnu internet konekciju obezbeđeni su kako ni vaše poslovne obaveze ne bi trpele.

Sve sobe imaju svoja luksuzno uređena kupatila sa zastakljenim tuš kabinama, peškirima i fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, a pravi mir i relaksaciju nađite u našem spa centru. Svoj boravak u Hotelu Putnik možete zasnovati i nanekoj vrsti pansiona, a jutarnju kafu možete popiti i u krevetu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelputnik.com

Soba standard za 2 osobe

Elegantne, prostrane i moderno uređene dvokrevetne sobe odgovoriće na sve vaše zahteve, bez obzira na to da li želite da uživate u ski vikendu, tim bildingu ili intimnom, romantičnom odmoru. Ove sobe idealan su izbor i za grupne smeštaje, tople su i veoma komforne.

Opremljene su francuskim ležajevima ili standardnim pojedinačnim krevetima, te pažljivo odabranim, funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Sve sobe plene svojim uređenjem, bojama i prirodnim materijalima koji u potpunosti odgovaraju zdravoj sredini Kopaonika. Udoban prostor za rad, mini bar pri ruci i direktna telefonska linija uz besplatnu bežičnu internet konekciju obezbeđeni su kako ni vaše poslovne obaveze ne bi trpele.

Sve sobe imaju svoja luksuzno uređena kupatila sa zastakljenim tuš kabinama, peškirima i fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, a pravi mir i relaksaciju nađite u našem spa centru. Dan možete započeti uz doručak, mirisnu kafu i panoramski pogled našeg restorana, ili se možete opredeliti za aktivan start uz bazen i omiljenu rutinu u teretani.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelputnik.com

Soba standard za 3 osobe

Tim bilding, poslovno putovanje ili uživanje sa porodicom i prijateljima – ove trokrevetne sobe biće pravi izbor za vas. Toplina prirodnih materijala i moderan dizajn pružaju priliku za uživanje u svakom trenutku odmora. Ove elegantne sobe mogu biti opremljene francuskim ležajem i jednim standardnim odvojenim krevetom, ili sa tri standardna pojedinačna kreveta, tako da možete birati sobu prema sopstvenim potrebama i navikama.

Pažljivo uređen enterijer i funkcionalan nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Udoban prostor za rad, mini bar pri ruci i direktna telefonska linija uz besplatnu bežičnu internet konekciju obezbeđeni su kako ni vaše poslovne obaveze ne bi trpele. Sve sobe imaju svoja luksuzno uređena kupatila sa zastakljenim tuš kabinama, peškirima i fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, a pravi mir i relaksaciju nađite u našem spa centru. Boravak možete zasnovati i na doručku ili pansionu, a lagana jutra uz kafu i novine iz našeg kafea donose i neprocenjivo uživanje u pogledu na obronke Kopaonika.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelputnik.com

Porodična soba za 2+2 osobe

Ove porodične sobe namenjene su uživanju u zimskim ili letnjim predelima planine. Moderne su i osmišljene tako da vam donesu više privatnosti i mira u okviru samih soba, te su pogodne za boravak sa mališanima, ali i sa starijom decom. Na raspolaganju su vam dve povezane sobe, koje plene paletama boja i prirodnim materijalima.

Velika soba opremljena je francuskim ležajem, dok se u manjoj sobi nalaze dva pojedinačna, standardna kreveta. Pažljivo uređen enterijer i funkcionalan nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Sve sobe imaju svoja luksuzno uređena kupatila sa zastakljenim tuš kabinama, peškirima i fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, a pravi mir i relaksaciju nađite u našem spa centru. Za sve ljubitelje društvenih mreža i brze komunikacije obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili pansionu, a prvu jutarnju kafu možete popiti i u krevetu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelputnik.com

Apartman za 4 osobe

Naši apartmani namenjeni su kako većim porodicama, bliskim društvima ili zajedničkim putovanjima parova, tako su osmišljeni i za sve naše goste koji žele da uživaju u potpunom komforu ili mogućnosti da primaju posete. Vrhunski komfor i udobnost ovde prati istančan ukus, prirodni materijali i estetski uređen prostor, te su naši apartmani namenjeni i najzahtevnijim gostima.

Spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, te pažljivo odabranim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Dnevni boravak namenjen je uživanju u društvu, poslovnim sastancima, ili ležernim trenucima odmora. Veliki TV i besplatna, bežična internet konekcija obezbeđuju sadržaje za dokolicu po vašem izboru.

Dnevni boravak može ugodno da ugosti još dve odrasle osobe ili decu. Takođe, svi apartmani imaju svoja vrhunski opremljena kupatila sa tuš kabinama, luksuznom galanterijom i kozmetikom. Boravak kod nas možete zasnovati i na bilo kojoj vrsti pansiona, a uz prvu jutarnju kafu možete uživati u pogledu na prekrasnu prirodu Kopaonika.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelputnik.com

Dupleks apartman za 6+1 osobu

Sasvim posebnu ponudu Hotela Putnik predstavljaju ovi jedinstveno osmišljeni apartmani namenjeni velikim grupama, kombinovanim porodičnim odmorima i putovanjima u društvu, porodice i prijatelja. Svi dupleks apartmani naravno protežu se na dva nivoa povezana unutrašnjim stepenicama.

Visok stepen privatnosti i tri odvojene spavaće sobe donose obilje intimnog prostora za odmor, ali i veliki dnevni boravak namenjen uživanju u društvu i svakom trenutku odmora koji provedete unutra. Enterijer uređen u kombinaciji modernog i tradicionalnog stila doprinosi opuštenoj i autentičnoj atmosferi ovih apartmana. Veliki TV i besplatna, bežična internet konekcija obezbeđuju sadržaje za dokolicu po vašem izboru.

Takođe, dnevni boravak može ugodno da ugosti još odraslih ili dece. Svi apartmani imaju svoja vrhunski opremljena kupatila sa tuš kabinama, luksuznom galanterijom i kozmetikom. Svoj boravak možete obogatiti i doručkom ili pansionom, te možete uživati u svakom trenutku provedenom na Kopaoniku.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelputnik.com

O smeštaju Hotel Putnik

Bazen, đakuzi sa masažerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, aroma tuševi, slana soba – ovde ćete pronaći trenutke spokoja i mira. Kako je svakom kutku ambijenta posvećena posebna pažnja, našim gostima na raspolaganju su brojni dodatni sadržaji i povoljnosti. Sportske aktivnosti zaokružuje višenamenski otvoreni teren, iznajmljivanje bicikala ili kvadova, dok je ljubiteljima zimskih sportova obezbeđena i topla skijašnica.

Igraonica i bioskop namenjeni su našim najmlađim gostima, a više butika, trafika i salon lepote onim nešto starijima. Svakoga dana Hotel Putnik organizuje za svoje goste transfer minibusom do centra Skijališta, kao i povratak do hotela. Za sve vas koji na put krećete sopstvenim prevozom obezbeđen je i hotelski parking.

hotel1 hotel2 hotel3

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments