Hotel Prezident :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hotel Prezident

Vrsta: Hotel

Rejting: (*****) 5 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
reservations@prezidenthotel.com

Sajt:
www.prezidenthotel.com

Telefon: +381 21 487 7444

Faks: +381 21 662 4333

Pogodnosti

Eksluzivna lokacija 100 metara od Novosadskog Sajma
Pešačka udaljenost od najvećih znamenitosti grada i šoping zone
Restoran i Lounge bar u okvoru hotela
Konferencijska sala
Biznis centar
Vip sala
Spa centar
Otvoreni i zatvoreni bazen, soba za odmor, đakuzi, finska sauna, tursko kupatilo bez dodatne naknade
Masaže, frizerske usluge i solarijum uz dodatnu nadoknadu
Tereatana bez dodatne naknade
Recepcija sa menjačnicom 24/7
Aerodromski transfer od i do aerodroma u Beogradu
Iznajmljivanje automobila i šoferske usluge
Auto perionica
Sekretarske usluge
Služba čuvanja dece
Služba održavanja odeće
Centralna klimatizacija
Apartmani imaju đakuzi kade ili kombinovane hidromasažne tuš kabine
Mini bar
Direktna telefonska linija
Elektronski sef u svakoj sobi i apartmanu
Besplatan bežični internet u čitavom hotelu
LCD TV u spavaćim i dnevnim sobama
Apartmani imaju DVD plejere
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Prezident, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Luksuzni i moderni Hotel Prezident pripada grupi retkih hotela koji su kategorisani najvišim ocenama prema međunarodnim standardima. Smešten u neposrednoj blizini Novosadskog Sajma, u centru Novog Sada, ovaj hotel ponudiće vam vrhunsku uslugu, eksluzivnu lokaciju, stil i eleganciju kojom se može meriti sa najprestižnijim svetskim hotelima.

U sklopu kompleksa nalazi se i vrhunski restoran u prijatnom, intimnom i moderno uređenom prostoru kapaciteta do 100 osoba, pa može biti izuzetan dekor svim vašim proslavama, važnim trenucima i slavljima. Komplementaran restoranu, u prizmelju postoji i lounge bar, koji svojim elegantnim i prijatnim enterijerom predstavlja idealno mesto da se opustite sa kolegama i prijateljima uz omiljene tople napitke, alkoholna i bezalkoholna pića.

Izuzetnom lokacijom na kojoj je smešten, Hotel Prezident orijentisan je prvenstveno na sve potrebe modernog poslovnog sveta, pa kao jednu od svojih posebnih pogodnosti nudi konferencijsku salu. Ovaj svedeni, jednostavno i moderno uređen prostor ima kapacitet od 100 mesta, i opremljen je najsavremenijim audio-vizuelnim uređajima, a uz naše ljubazno osoblje, vaša konferencija, seminar, prezentacija, korporativni koktel ili proslava, proći će u savršenoj organizaciji. Za intimniju poslovnu atmosferu na raspolaganju vam je i VIP sala, sa ukupnim kapacitetom 12 mesta, koja će vam u prijatnom, prirodnom ambijentu ponuditi putpunu kancelarijsku opremljenost kako biste se sasvim neometano posvetili obavezama.

Naporan dan proveden na sastancima, u poslovnim obavezama, ali i razgledanju istorijskih i kulturnih spomenika Novog Sada, trebalo bi završiti potpunim opuštanjem i relaksacijom u skrivenom dragulju našeg hotela – Spa centru. Bez dodatne naknade, ovde svi naši gosti mogu uživati na bazenima. Otvoreni bazen sa terasom za sunčanje i dve đakuzi kade ima fantastičan pogled na panoramu Novog Sada i odlično je mesto za sve večernje prilike i proslave. Još jedan đakuzi smešten je pored zatvorenog bazena, i uvek vam je na raspolaganju. Takođe, Spa centar vam nudi niz usluga potpuno prilagođenih vašim željama i potrebama, pa utočište možete potražiti i u finskoj sauni, turskom kupatilu ili centru za negu lepote i regeneraciju i podmlađivanje, gde ćete biti u rukama vrhunskih terapeuta i stručnjaka.

U Hotelu Prezident možete se osloniti na nas da učinimo vaš boravak u Novom Sadu potpuno rasterećenim od sitnih briga koje prate svako putovanje, pa će vam naše predusretljivo i ljubazno osoblje izaći u susret svim vašim željama i potrebama. U skladu sa najvišim standardima, obezbeđeni su raznovrsni servisi orijentisani prema vašim potrebama i zahtevima, pa će vas dočekati stalno otvorena recepcija sa menjačnicom, službe održavanja odeće sa hitnim uslugama, čuvanja dece, sekretarske usluge, kao i aerodormski transfer, iznajmljivanje automobila i jahti (sa ili bez vozača), kao i besplatne parking usluge sa auto-perionicom.

Soba za 2 osobe

Bilo da želite da priuštite pravo romantično bekstvo voljenoj osobi, ili tražite elegantno, svedeno i mirno mesto kako biste se odmorili između napornih sastanaka, bilo samo za sebe ili u društvu kolega, veliki izbor soba namenjen je upravo vama. Naši kapaciteti raspolažu sa čak 35 centralno klimatizovanih dvokrevetnih soba, od kojih je 27 opremeljeno francuskim ležajem, dok 8 soba ima dva pojedinačna kreveta.

Elegancija ovih soba postignuta je jednostavnim linijama nameštaja, dok jasni kontrasti i jarki detalji dodaju nezaobilaznu vedrinu i nešto dramatičnosti. Visoka funkcionalnost harmonično je ukopljena u divno osmišljeni enterijer, pa sve dvokrevetne sobe imaju i prostor za sedenje sa stolom i foteljama, kao i radni kutak sa pisaćim stolom i stolicom, koji damama može poslužiti i kao toaletni sto, s obzirom na veliko ogledalo. Tu su i visoki prozori sa zavesama i draperijama kako biste u potpunosti prilagođavali atmosferu svom raspoloženju, a enterijer je oplemenjen umetničkim slikama velikog formata.

Ove sobe raspolažu svojim moderno opremeljenim kupatilima sa velikim tuš kabinama, peškirima, kao i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Kako bi vam ohlađeno piće ili omiljene grickalice uvek bile pri ruci, sve sobe imaju mini bar, dok svoja dokumenta i dragocenosti možete odložiti u elektronski sef u sobi. U svim sobama, kao i čitavom kompleksu dostupna je besplatna bežična internet konekcija, a uz direktnu telefonsku liniju, i vaše poslovne obaveze sasvim izvesno neće trpeti.

Trenutke dokolice obogatiće LCD TV sa velikim izborom kanala, kao i radio retro izgleda. Dan možete započeti svojom omiljenom rutinom u teretani i obogatiti je bazenom, a pred kraj dana dozvolite osoblju našeg spa i velnes centra da vas potpuno relaksira, opusti i razmazi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@prezidenthotel.com

Deluxe soba za 2 osobe

Namenjene pravim hedonistima i svima koji žele da sebi priušte nezaboravno iskustvo vrhunske elegancije, ovih 5 deluxe soba idealno je za poslovna putovanja ili najromantičnije trenutke u društvu voljenih. Centralno klimatizovane, veoma prostrane i ušuškane tepisima, luksuzne sobe imaju velike kraljevske krevete sa moderno svedenim uzglavljem i natkasnama, a visoka funkcionalnost harmonično je ukopljena u divno osmišljeni enterijer.

Sve deluxe sobe imaju i prostor za sedenje sa stolom i foteljama, kao i radni kutak sa pisaćim stolom i stolicom, koji damama može poslužiti i kao toaletni sto, s obzirom na veliko ogledalo. Tu su i visoki prozori sa zavesama i draperijama kako biste u potpunosti prilagođavali atmosferu svom raspoloženju, a enterijer je oplemenjen umetničkim slikama velikog formata.

Ove luksuzne sobe raspolažu svojim moderno opremljenim kupatilima sa velikim tuš kabinama, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Kako bi vam ohlađeno piće ili omiljene grickalice uvek bile pri ruci, tu je mini bar, dok svoja dokumenta i dragocenosti možete odložiti u elektronski sef u sobi.

U ovim sobama, kao i čitavom kompleksu dostupna je besplatna bežična internet konekcija, a uz direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze sasvim izvesno neće biti ugrožene. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa velikim izborom kanala, a možete uživati i uz jutarnju kafu i novine u našem lounge baru, ili u prvim zracima sunca pored otvorenog bazena.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@prezidenthotel.com

Royal apartman za 2 osobe

Pravi poznavaoci uživanja i komfora preporučiće vam da se na putovanju ne lišavate ničega. Naša tri “kraljevska” apartmana pružiće vam tretman kakav njihovo ime obećava, i sasvim izvesno postaviti nove standarde vašim zahtevima. Centralno klimatizovani i vrhunske elegancije u dizajnu nameštaja i osmišljavanju enterijera raspolažu velikom spavaćom sobom u kojoj se nalaze kraljevski ležajevi, pa su ovi apartmani namenjeni medenom mesecu, ili pravim hedonstima koji žele da u raskošnom prostoru uživaju sami.

Svaki royal apartman ima i modernu dnevnu sobu sa stolom i garnutirama za sedenje, kao i kutak za rad sa pisaćim stolom. Ova tri apartmana razlikuju se po svom unutrašnjem rešenju, zamisli i izboru boja, ali čine stilsko jednistvo sa našim modernim i luksuznim hotelom. Vrhunska prednost ovih apartmana svakako su hidromasažne đakuzi kade u privatnim mini spa kupatilima, pa svoj dan možete završiti uz duboku relaksaciju, ali i šampanjac i jagode u društvu voljene osobe.

Takođe, kako bi vam ohlađeno piće ili omiljene grickalice uvek bile pri ruci, tu je mini bar, dok svoja dokumenta i dragocenosti možete odložiti u elektronski sef u apartmanu. U ovim apartmanima, kao i čitavom hotelu dostupna je besplatna bežična internet konekcija, a uz direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze sasvim izvesno neće biti ugrožene.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa DVD plejerima, koji se nalaze i u spavaćoj sobi i u dnevnom boravku, ili možete uživati u raznovrsnim sadržajima našeg spa centra, zatvorenom bazenu, ili kada to vreme dozvoljava, na velikoj sunčanoj terasi pored otvorenog bazena.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@prezidenthotel.com

Vip apartman za 2 osobe

Svi naši gosti su nam izuzetno važni, te su ovi apartmani izraz naše želje da preduhitrimo sve vaše potrebe i ponudimo vam izuzetno atraktivan enterijer sa pažljivo osmišljenom prostronom orijentacijom, elegancijom i gracioznošću nameštaja, kao i jednostavnošću koja vas neće zasenjivati. Glavna atrakcija ovog prostora ste – Vi.

Ova tri Vip apatmana su centralno klimatizovana i umekšana pažljivim odabirom tkanina. Na raspolaganju vam je kraljevski krevet sa uzglavljem, kao i prostran dnevni boravak sa garniturama za sedenje, foteljama i stolovima. Misleći i na eventualne poslovne obaveze, u ovim apartmanima naći ćete kutak sa pisaćim stolom, svim priključcima, besplatnom, bežičnom internet konekcijom i direktnom telefonskom linijom.

Takođe, kako bi vam ohlađeno piće ili omiljene grickalice uvek bile pri ruci, tu je i mini bar. U skladu sa enterijerom i namenom ovih apartmana, njihova kupatila su izuzetno moderno i veoma luksuzno opremljena. Velike kombinovane hidromasažne kade sa tuš kabinama, peškiri, bade mantili, kompletan tolaetni i kozmetički pribor učiniće svaki vaš dan raskošnim iskustvom – mini spa centra.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa DVD plejerima, koji se nalaze i u spavaćoj sobi i u dnevnom boravku, ili možete uživati u raznovrsnim sadržajima našeg spa centra, zatvorenom bazenu, ili velikoj sunčanoj terasi pored otvorenog bazena, naravno kada to vremenske prilike dozvole.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@prezidenthotel.com

Prezident apartman za 2 osobe

Vrhunsku ponudu Prezident hotela, namenjenu najprefinjenijim gostima, posebnim prilikama, najvažnijim poslovnim sastancima ili romantičnim putovanjima čine naša tri, svojim namenama i enterijerima sasvim različita, ali svakako predsednička apartmana. Kabinet, Gold i Diamond apartmani pružiće vam maksimalnu udobnost i estetsko zadovoljstvo pražljivo uređenog prostora u kome je svakom detalju posvećena velika pažnja.

Gold i Diamond apartmani oplemenjeni su raskošnim tamnim tkaninama i kontrastnim zlatnim detaljima, sa prisećanjem na barokne umekšane linije i skoro dekadentni luksuz evropskih dvorova, a da zadržavaju opet izuzetnu funkcionalnost prostora i lako odgovaraju na zahteve svih modrenih potreba. Njihov centralni motiv čine luksuzne đakuzi kade u dnevnoj sobi, pa ovi apartmani inspirišu romantičnu atmosferu i podstiču hedonistička uživanja što ih čini onim zaista posebnim mestom kojim želite da iznenadite posebnu osobu.

Sa druge strane, Kabinet apartman namenjen je najvišim poslovnim ciljevima, i kao što mu ime sugeriše, uređen je u skladu sa pravilima klasičnih poslovnih enterijera. Sa lakovanim drvetom kao osnovnim materijalom, mlečni tonovi i raskošni prirodni materijali, puno drvo, koža, vuna i svila ovaj izuzetno prostarni apartman čine svedenim i jednostvanim, kako ne bi ometao neophodnu koncentraciju, a ujedno i raskošnim, zanimljivim i luksuznim, kako biste slobodno vreme proveli uživajući u odmoru i relaksaciji. I ovaj apartman opremljen je privatnom đakuzi kadom, samo što je ovde ona zaklonjena u privatnom kupatilu.

Sva tri predsednička apartmana opremljena su pažljivo odabranim nameštajem, i raspolažu kraljevskim krevetima, velikim prostorom za dnevni boravak i uživanje, dok Kabinet ima konferencijski sto i više garnitura za sedenje. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz neki od LCD televizora, zatim možete se opustiti uz omiljene sajtove i društvene mreže preko naše besplatne bežične konekcije ili poručiti omiljeno vino, voće ili kafu direktno u krevet. Dan možete započeti omiljenom rutinom u teretani i obogatiti je bazenom, a pred kraj dana dozvolite osoblju našeg spa i velnes centra da vas potpuno relaksira, opusti i razmazi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: reservations@prezidenthotel.com

Hotel Prezident

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9 hotel10 hotel11

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments