Hotel Oplenac :: Šumadija :: Topola

Osnovni podaci

Ime: Hotel Oplenac

Vrsta: Hotel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Topola, Šumadija

E-mail:
recepcija@hoteloplenac.com

Sajt:
www.hoteloplenac.com

Telefon: +381 34 6811 430

Faks: +381 34 6811 431

Pogodnosti

Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju

Besplatan Wi-Fi

Klima uređaj

TV

Restoran kapaciteta 180 mesta

Lobi bar

Kongresna i banket sala

Sala za team building kapaciteta 100 mesta

Podrum vina

SPA centar sa bazenom

Besplatan parking

Hotel Oplenac, Topola slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Oplenac je smešten u srcu Šumadije, na brdu Oplenac, u varošici Topoli, bogatoj izuzetnom srpskom istorijom i tradicijom. Hotel, kao i varošica u kojoj je smešten, od Beograda su udaljeni 76 km, a od Kragujevca 40 km. Hotel poseduje 1/1, 1/2, 1/3 sobe, kao i 2 apartmana za 4 osobe.

Ovo renovirano zdanje će očarati goste svojim modernim enterijerom, kao i visokim nivoom usluge i sadržaja. Za vreme boravka u hotelu, imaćete priliku da se susretnete sa istorijom ovog područja, kroz najrazličitije izlete. Možete osetiti duh paleolita, proputovati kroz srednjovekovnu istoriju ovog područja, pa sve do savremene istorije pri poseti kultirno-istorijskog kompleksa ”Zadužbina Kralja Petra I” koji pruža dobar uvid život kraljevske dinastije Karađorđević. Inače, Kralj Petar I je idejni tvorac čitavog kompleksa, kao i Hotela Oplenac.

Soba za 1 osobu

1 2

Soba za 2 osobe

1 6 4 3

Soba za 3 osobe

1 2 5 3

Soba za 4 osobe

3 1

Hotel Oplenac

Hotel Oplenac raspolaže sa 100 ležajeva u moderno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim sobama, sa brzim protokom interneta, klimom i televizijom. Renoviran i obnovljen restoran je kapaciteta 180 mesta, a tu je i lobi-bar i prelepa bašta kapaciteta 500 mesta, koji gostima nude kraljevski doživljaj.

Kongresna i banket sala, sala za team building kapaciteta 100 mesta, sa kompletnom opremom, stvaraju uslove za korišćenje dodatnog sadržaja po potrebama gostiju. U okviru hotela imaćete priliku da uživate i u SPA centru, uz opuštanje u hidromasažnom bazenu, kao i SPA tretmanima u sauni i parnom kupatilu, i manuelnoj masaži. Svi koji dolaze svojim kolima imaće na raspolaganju privatni hotelski parking.

Topola i Šumadija su poznate po vinogorju i vinskom turizmu, pa će ljubitelji vina imati priliku da uživaju u ukusima i mirisima kvalitetnih vina, Vinarije Stari Oplenac. Ujedno, ćete uživati u raznovrsnoj tradicionalnoj kuhinji, koju za vas pripremaju majstori kulinarstva.

1 2 3

Topola


Topola Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Topoli? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Topoli. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Topola
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments