Hotel Olimp :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Hotel Olimp

Vrsta: Hotel

Rejting: (****)4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
hotelolimp@mts.rs

Sajt:
www.hotelolimp.com

Telefon: +381 31 842 555

Telefon: +381 31 848 054

Pogodnosti

Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen

Restoran i bašta

Mini bar

Sef

LCD televizori

Besplatan bežični Internet

Terase sa prelepim pogledom na okolne prirodne lepote

Velika kongresna sala namenjena stručnim seminarima, predavanjima i sličnim potrebama, kapaciteta 100 mesta

VIP salonbar sa velikim kaminom

Bilijar sala i frizerski salon

Sportska hala

Fudbalski teren

Hotel Olimp, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju ovog čuvenog turističkog mesta. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu, kompleks Olimp predstavlja sinonim za odmor u atraktivnom prirodnom ambijentu uz maksimalan komfor i udobnost.

Hotel Olimp pruža i odlične mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja. Velika kongresna sala namenjena stručnim seminarima, predavanjima i sličnim potrebama, kapaciteta 100 mesta opermljena je svom potrebnom video-tehnikom. Pored ove sale nalazi se prostor za kafe pauze koji se po potrebi pretvara u funkcionalnu salu do 30 mesta. VIP salon je takođe na raspolaganju gostima za više namena. Sve ovo ubraja Olimp među vodeće hotela, kada je u pitanju kongresni turizam.

Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen, zajedno sa restoranom i baštom, predstavljaju u letnjim mesecima jedinstveno mesto za opuštanje. Bazen je napunjen prirodnom izvorskom – magnezijumskom vodom sa niskim sadržajem natrijuma iz bunara koji se nalazi u dvoršitu hotela Olimp.

Šarena ponuda hotelskog kompleksa Olimp sastoji se iz nekoliko tipova smeštaja. Na raspolaganju su 33 sobe, sedam apartmana i jedna rezidencija.

Standard soba za 2 osobe

Sa površinom od oko 30m², komforne standard sobe predstavljaju idealno mesto za odmor parova. Francuski krevet zauzima centralno mesto u sobi, a tu su i mini dnevni boravak sa foteljama i stočićem, kao i izlaz na terasu sa koje se pruža pogled na divno okruženje. Većina standard soba ima terase.

Kupatilo je moderno opremljeno i sadrži tuš kabinu. Standard sobe od sadržaja imaju mini bar, sef, LCD TV, a na raspolaganju će vam biti i besplatan wireless internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelolimp@mts.rs

Standard plus soba za 2 osobe

Ove sobe uređene su sa stilski naglašenom notom, a zamišljene kao prostor gde je odmor primarna satisfakcija. Moderno uređeno kupatilo poseduje tuš kabinu i kadu.

Dnevni boravak je simpatično organizovan, a zahvaljujući pametnom pozicioniranju, sobe ovog tipa imaju dosta svetlosti. Tu su i mini bar, sef, LCD televizori, kao i mogućnost korišćenja besplatnog bežičnog interneta. Takođe, većina standard plus soba ima i terase sa prelepim pogledom na okolne prirodne lepote.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelolimp@mts.rs

Porodična soba plus za 4 osobe (2 odrasle i 2 dece)

Ovaj smeštaj idealan je za porodicu sa decom. Sastoji se od dve povezane moderno opremljene sobe. Jedna soba sadrži francuski krevet sa LCD televizorom i dnevnim boravkom, a u drugoj su smeštena dva pojedinačna kreveta pored kojih se nalaze noćni stočići kao i odmorište sa dvosedom. Kupatilo je opremljeno na savremeni način, prati stil celog apartmana, a sadrži tuš kabinu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelolimp@mts.rs

Apartman za 4 osobe

Apartmani ove vrste nude smeštaj za 4 osobe. Poseduju jednu ili dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. Sa kvadraturom od 50-80 m², ovi komforni i lepo uređeni apartmani daju mogućnost boravka i dodatne osobe.

Kupatilo je moderno dizajnirano i sadrži tuš kabinu. Dnevni boravak čini prostrana konfiguracija sa savremenim nameštajem i stolarijom. Dodir moderne tehnologije ogleda se preko LCD TV i bežičnog interneta koji vam je ovde na raspolaganju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelolimp@mts.rs

1 2 3 4

Apartman Olimp za 4 osobe

Apartman Olimp se izdvaja iz ponude po luksuznoj opremi koju sadrži. Ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i odvojeni WC. Dakle, pun komfor dostojan imena hotela karakteriše ovaj apartman.

Dnevni boravak sadrži garniture sa sedenje i LCD TV, a u njegovom sklopu je i kuhinja gde se između ostalog nalazi rešo, radna površina i sudopera.

U spavaćim sobama se takođe nalazi televizor, a ovde postoji izlaz na terasu koja spaja ove dve prostorije namenjene za vrhunac mira i odmora. Kupatilo je moderno opremljeno, a ovde se nalaze tuš kabina i fen. Svim gostima hotela Olimp omogućen je pristup bežičnom internetu, potpuno besplatno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelolimp@mts.rs

soba13 soba14

Rezidencija za 6 osoba

Rezidencija poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak i kuhinju. Centralna figura rezidencije je prostran dnevni boravak koji sadrži kompletnu garnituru za sedenje naspram koje se nalazi veliki LCD TV. Sa druge strane se nalazi zastakljen prostor sa stolom i dvosedom. Kuhinja je kompletno opremljena posuđem i opremom za pripremanje obroka koji zadovoljavaju apetite 6 osoba.

Svaka spavaća soba raspolaže sa bračnim krevetom, foteljama za odmaranje i LCD televizorom. Od prateće stolarije, sobe sadrže noćni stočić i ormar za odlaganje stvari. Još prijatnijoj atmosferi rezidencije doprinose krovni prozori, ispod kojih se nalazi kutak za sedenje. Svim gostima hotela Olimp omogućen je pristup bežičnom internetu, naravno potpuno besplatno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: hotelolimp@mts.rs

1 2 3 4

O hotelu Olimp

Prilikom ulaska naći ćete se u prostranom i prijatnom holu hotela u čijem je sastavu bar sa velikim kaminom koji upotpunjuje prostor toplinom stvarajući živopisnu atmosferu planinske kuće. Gostima u hotelu na raspolaganju je mini spa centar sa raznim vrstama relaksacionih masaža, saunom i fitnes salom. U neposrednoj blizini je bilijar sala i frizerski salon, kao i sportska hala i fudbalski teren koji nisu nisu u vlasništvu hotela Olimp, ali ih možemo uvek rezervisati za potrebe sportskih ekipa. O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj eminentnih timova i reprezentacija koji su bili naši gosti tokom niza godina.

Wellness i spa centar – Hedona – hotela Olimp

Wellness & Spa centar HEDONA je novoizgrađeni centar hotela Olimp. To je mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje i postizanje potpune udobnosti. Ovaj novootvoreni Wellness & Spa centar nalazi se u donjem nivou hotela i nudi članovima i gostima sledeće sadržaje:

– Zatvoreni bazen sa regulisanom temperaturom i đakuzijem;
– Teretanu visoke tehnologije;
– Personalizovane programe vežbanja sa iskusnim instruktorima;
– Odvojene ženske i muške svlačionice;
– Parno kupatilo, finsku saunu, biosaunu, kaldarijum i tuševe za masažu;
– Veliki izbor masaža, tretmana lica i tela, pedikira i manikira ;
– Kvalifikovane terapeute i kozmetičare koji koriste profesionalne proizvode.

Radno vreme Wellness & Spa centar HEDONA je – svakog dana od 9h do 21h, a petkom i subotom do 23h.

velnes1 velnes2 velnes3 velnes4 velnes5 velnes6 velnes7

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

 2. Dragan

  Poštovani,
  Interesuje me da li u terminu od 18.7. – 25. 7. 2016.g. (7 polupansiona) ima slobodna soba broj 222 u kojoj smo boravili već dva puta kod Vas.
  Srdačan pozdrav od Dragana iz Beograda.
  P.S. Ukoliko ima te sobe u navedenom terminu javite nam način uplate avansa na ovu mejl adresu.

 3. Dragan

  Poštovani,
  Interesuje me da li u terminu od 18.7. – 25. 7. 2016.g. (7 polupansiona) ima slobodna soba broj 222 u kojoj smo boravili već dva puta kod Vas (Hotel Olimp- Zlatibor)
  Srdačan pozdrav od Dragana iz Beograda.
  P.S. Ukoliko ima te sobe u navedenom terminu javite nam način uplate avansa na ovu mejl adresu.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments