Hotel Neda :: Šumadija :: Planina Rudnik

Osnovni podaci

Ime: Hotel Neda

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Planina Rudnik, Šumadija

E-mail:
recepcijaneda@yahoo.com

Telefon: +381 32 741 303

Faks: +381 32 741 218

Pogodnosti

Hotel je smešten u samom centru mesta Rudnik, na 10 km od Gornjeg Milanovca
”A la carte” restoran u okviru hotela
Velika letnja bašta
Dečije igralište
Konferencijska sala
Sala za sastanke i radionice
Zatvoreni bazen
Fitnes centar sa teretanom
Spa centar sa saunom i salonom za masaže
Igraonica za decu sa animatorima
Suvenirnica
Diskoteka sa noćnim klubom
Tri TV sale sa modernom projektorskom tehnikom
Centralno grejanje i klima uređaji
Većina soba i apartmana imaju privatne balkone ili terase
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet visokog protoka
Apartmani imaju mini bar i DVD plejer
Mogućnost organizovanja lokalnog i aerodromskog transfera
Obebeđen besplatan parking

Hotel Neda, Planina Rudnik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Neda nalazi se u varošici Rudnik, u samom podnožju istoimene planine. Hotel je smešten u samom centru gradića, na nadmorskoj visini od 600 metara, a sadržaji koje nudi prilagođeni su poslovnom svetu, ali i rekreativnim nastavama, sportistima i rekreativcima na pripremama i oporavku.

U sklopu hotela Neda nalazi se i odličan restoran, gde možete probati neke izuzetne lokalne specijalitete i peciva, kao što je rudnički somun, a restoran ima i veliku letnju baštu u lepom prirodnom ambijentu. Naš kompleks je odličan izbor i za sve poslovne prilike, konferencije, seminare i prezentacije, te vam je u tom smeru na raspolaganju naša „Plava sala“ opremljena savremenom tehničkom opremom. U sklopu ove sale je i prodavnica i igraonica za decu, a ukoliko vam je potrebna intimnija atmosfera, sa kolegama se možete sesti i u našoj sali za sastanke i radionice.

Prelepa priroda koja okružuje hotel i izvanredna planinska mikro klima odlična je za raznovrsne sportske pripreme, a vaše treninge upotpuniće i naš bazen i fitnes centar sa teretanom, kao i specijalizovani meniji i balansirana ishrana. Naporan dan proveden između sastanaka, časova ili treninga možete završiti u našem spa centru, i prepustiti se sigurnim rukama naših iskusnih fizioterapeuta.

Za sve ljubitelje noćnog života, u okivru hotela nalazi se i diskoteka „Merlin“. Hotel Neda pruža niz drugih raznovrsnih usluga, te se za sve možete obratiti našem predusretljivom i komunikativnom osoblju. Ukoliko želite možemo organizovati lokalni i aerodromski transfer za vas, a ako dolazite sopstvenim prevozom, možete računati na besplatan parking.

Soba za 1-5 osoba

Hotel Neda raspolaže sa čak 35 soba namenjenih turističkim, poslovnim ili porodičnim putovanjima. Ove elegantne i funkcionalne sobe opremljene su jednim francuskim ležajem i odvojenim krevetom, a dovoljno su prostrane da se u njih mogu uneti još dva pomoćna ležaja, pa maksimalno mogu ugostiti do 5 osoba.

Sobe imaju centralno grejanje i klima uređaj, pa su pogodne za odmor i boravak u bilo koje doba godine, a funkcionalni nameštaj će vam omogućiti da se ovde sasvim raskomotite i raspremite. Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Sastavni deo soba je i mali kutak za dnevni odmor sa stolom i stolicama, koji može poslužiti i kao radni prostor, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće biti ugrožene. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, ili uživati u raznovrsnim sadržajima hotela – od fitnes centra sa teretanom i bazenom, do laganog večernjeg pića sa kolegama, ili nezaboravnog noćnog provoda. Takođe, većina soba ima i svoje balkone sa pogledom na zelene planinske obronke Rudnika.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcijaneda@yahoo.com

Apartman za 1-3 osobe

Ovih pet apartmana čine posebnu ponudu našeg hotela, i namenjeni su svim gositma koji žele da uživaju u prostranim, elegantnim i modernim enterijerima. Apartmani su namenjeni romantičnim parovima, ali i malim porodicama, ili pojedincima koji žele potpuni mir i privatnost.

Svi apartmani su klimatizovani i imaju centralno grejanje, pa su pogodni za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Opremljeni su velikim francuskim ležajem, i imaju dnevni boravak sa garniturom za sedenje, što ih čini veoma udobnim, a uz to, dovoljno su prostrani da se u njih može uneti i dodatni ležaj, a da se sačuva sva elegancija i funkcionalnost prostora.

Na raspolaganju vam i je i privatno kupatilo u svakom apartmanu sa tuš kabinom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i ispred TV-a sa kablovskim kanalima, a tu je i mini bar, pa će vam grickalice, slatkiši i hladna pića uvek biti pri ruci. Takođe, zbog brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža i aplikacija, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija. Uz sve ovo, jedna broj apartmana od ovih pet, ima i svoje lepe balkone sa pogledom na padine Rudnika, pa ukoliko želite ovu pogodnost, samo nam napomenite pri rezervaciji.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcijaneda@yahoo.com

Hotel Neda

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5

Planina Rudnik


Planina Rudnik, koja ima čak 9 vrhova koji prelaze nadmorsku visinu od 1.000 metara, čini i osnovu klimatskih prilika ovde, pa su zime nešto duže, a leta sveža. U ovaj lepi predeo očuvanih prirodnih karakteristika lako se stiže iz svih pravaca, a ovde će vas dočekati odlične saobraćajnice i jasno obeleženi putevi. Blizina istorijskih spomenika, ali i fantastični domaći specijaliteti i odlični rekreatvini i sportski sadržaji razlog su da se zaputite ka Rudniku. Izvanredna klima, flora, fauna i nadmorska visina ono što je opredelilo stručnjake da još 1922. godine proglase ovu planinu vazdušnom banjom lekovitih karakteristika.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte višePročitajte više - Planina Rudnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments