Hotel Milmari :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Hotel Milmari

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
hotel@milmari.rs

E-mail 2:
vilamilmari@gmail.com

Sajt:
www.milmari.rs

Telefon: +381 36 42 88 40

Mobilni: +381 64 88 36 120

Pogodnosti

Hotel se nalazi 6 km od centra Kopaonika, u Vikend naselju
Besplatan prevoz do centra Kopaonika
Besplatan ski-bus do ski staze Sunčane Doline
Aerodromski prevoz uz doplatu
Kompleks bazena
Wellness centar, sauna, tepidarijum, ruska banja, hamam
Pansionski restoran
A la carte restoran
Kafe bar
Igrališta i igraonice za decu
Sobe isključivo za nepušače
Neke sobe imaju svoje balkone
Klima uređaji i centralno grejanje
Potpuno opremljene kuhinje (studiji i apartmani)
Krevetac za bebe uz zahtev
Besplatna dnevna štampa
Usluga buđenja
Telefonska linija
Mini bar
Room service
Besplatan bežični internet
LCD TV sa satelitskim kanalima
Bade mantil, papuče i fen
Obezbeđen parking prostor

Hotel Milmari, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Milmari je potpuno nov hotelsko-turistički kompleks na obroncima predivnog Kopaonika, smešten u Vikend naselju, na regionalnom putu od Raške ka Kopaoniku. Naš luksuzno uređen hotel odlikuju funckionalno opremljene smeštajne jedinice u toplim, prirodnim tonovima u enterijeru i tradicionalnoj arhitekturi i prirodnim materijalima. U okviru hotela nalazi se vrhinski spa i wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, igraonice za decu, pansionski i ”a la carte” restoran, kao i kafe bar sa predivnim pogledom na prirodne lepote Kopaonika.

Hotel Milmari je udaljen oko 120 km od niškog aerodroma, a prevoz od i do aerodroma možemo organizovatu uz doplatu. Centar Kopaonika je udaljen nekih 6 km od hotela, a tu možete naći bogatu turističku ponudu, restorane, barove, prodavnice i markete. Do centra se dolazi lokalnim prevozom, čija je stanica udaljena nekoliko minuta od hotela, a za naše goste je obezbeđen besplatan prevoz. Ski centar Sunčana Dolina udaljen je 4 km, i do njega takođe možete stići ski-busevima koji saobraćaju pet puta dnevno.

Uz jutarnju kafu i novine ili večernje piće, možete nam se pridružiti u kafe baru, a svim našim gostima na raspolaganju je i pansionski restoran koji može upotpuniti vaš boravak kod nas i osigurati vašoj porodici zdrave i raznovrsne specijalitete. Tu je i ”a la carte” restoran, u kome će vas uz izvrsnu uslugu dočekati specijaliteti tradicionalne i internacionalne kuhinje po vašem izboru, i bogata vinska karta. Naš hotel je i idealno mesto za obeležavanje vaših specijalnih prilika, i naš stručni tim postaraće se da vaša proslava bude savršena.

Hotel Milmari je idealna destinacija za odmor u bilo koje doba godine, a uz uplatu polupansiona možete koristi usluge našeg wellness centra, koji uključuje unutršanji i spoljni bazen sa barom, saunu, tepidarijum, slanu sobu, rusku banju i tursko toplo kupatilo, kao i usluge masaža i savete našeg strušnog osoblja. Kako smo u potpunosti posvećeni brizi o čitavoj porodici, mališani su naši posebni gosti i njima su namenjna otvorena igrališta i dečiji bazen, kao i igraonica u sklopu hotela. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen parking prostor za svog četvorotočkaša.

Soba za 2 osobe

Namenjene romantičnim ili porodičnim putovanjima, ove sobe su idealne za parove ili dobra dvočlana društva. Kao posebnu pogodnost ističemo da možemo uneti i krevetac za dete do dve godine na vaš zahtev. Sobe su elegantno uređene, klimatizovane i imaju centralno grejanje, a opremljene su francuskim ili singl krevetima. Sve uključuju i kutak za sedenje sa stolom i stolicama, te pažljivo odabrane komade nameštaja, ormane, komode i police, kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Moderno uređena kupatila opremljena su tuš kabinama, sa kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, u kojima vas očekuju i mekani bade manitili, papuče i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, sve sobe opremljene su LCD televizorima sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, a kako bi vaš ugođaj bio potpun na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

Soba za 3 osobe

Za porodice sa decom ili tročlana društva na raspolaganju su naše trokrevetne sobe koje odlikuje moderan enterijer svedenih linija. Površine su od 25 m2 do 40m2, i sve pružaju prelep pogled na planinske obronke Kopaonika. Sve sobe ovog tipa imaju prostran francuski krevet i jedan singl krevet. Potpuno su klimatizovane i imaju centralno grejanje, a na vaš zahtev možemo uneti i krevetac za dete do dve godine.

Sobe raspolažu svojim modernim kupatilima sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde vas čekaju i bade mantili, papuče i fen za kosu. U sobama ćete naći i komode, garderobne ormane sa velikim ogledalima, i natkasne uz uzglavlja kako biste se u potpunosti raspremili i raskomotili, a tu je i sto sa stolicama. Za trenutke odmora i dokolice, sve sobe opremljene su LCD televizorima sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, a kako bi vaš ugođaj bio potpun na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

Soba za 4 osobe

Idealne za veće porodice ili četvoročlana društva, ove sobe odlikuje moderan enterijer svedenih linija, te su veoma funkcionalne i udobne. Četvorokrevetne sobe su potpuno klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa će vam u njima biti udobno i prijatno u bilo koje doba godine. U sobama se nalazi jedan francuski krevet i dva singl kreveta, kao i sto sa stolicama, te komode, garderobni ormani i noćni stočići, pa ćete moći da se sasvim raskomotite i ugodno smestite. Takođe, na vaš zahtev, u ove sobe možemo uneti krevatac za dete do dve godine.

Sobe imaju i privatna, moderno opremljena kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a tu ćete naći i peškire, bade mantile, papuče i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, sve sobe opremljene su LCD televizorima sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, a kako bi vaš ugođaj bio potpun, na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

Soba za 5 osoba

Naš hotel je potpuno posvećen porodičnim vrednostima, zato svaka porodica koja odluči da svoj boravak provede u našem smeštaju može uživati u komforu porodičnih soba. Sa klima uređajem i centralnim grejanjem, boravak u sobama garantuje komfor u bilo koje doba godine. Svaka soba se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka koji će svojim enterijerom porodična okupljanja učiniti još toplijim.

U spavaćim sobama su francuski ležaj i jedan singl krevet, kao i garderobni orman sa velikim ogledalom, komode i noćni stočići sa lepim, dekorativnim lampama, a u sobi za dnevni boravak se nalaze dve garniture za sedenje ili dva singl ležaja i trosed. Na raspolaganju vam je naravno i provatno, moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde ćete naći i peškire, bade mantile, papuče i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, sve sobe opremljene su LCD televizorima sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, a kako bi vaš ugođaj bio potpun, na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

Studio za 3 osobe

Za goste koji žele da njihov boravak na Kopaoniku protekne u domaćoj atmosferi nudimo mogućnost smeštaja u studiju za 3 osobe koji poseduje kompletno opremljenu kuhinju. Studio je potpuno klimatizovan i ima centralno grejanje, te je pogodan za odmor u bilo koje doba godine. Opremljen je jednim francuskim ležajem i pomoćnim krevetom koji se razvlači, a tu je i trpezarijski sto sa stolicama. Posebnost ovog studija ogleda se u njegovom privatnom balkonu sa kojeg se pruža neverovatan pogled na zatalasane obronke Kopaonika.

Sastavni deo studija je i potpuno opremljena kuhinja sa šporetom i frižiderom, te posuđem i escajgom, pa se ovde možete upustiti i u kulinarske čarolije. Na vaš zahtev, u studio možemo uneti i krevatac za dete do dve godine, a na raspolaganju vam je i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde vas očekuju mekani peškiri, bade mantili, papuče i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, tu su LCD TV sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, a kako bi vaš ugođaj bio potpun, na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

Studio za 4 osobe

Ovaj studio je posebno prilagođen porodicama ili društvima koja žele da svoj boravak na Kopaoniku upotpune domaćom atmosferom. Studio je klimatizovan i ima centralno grejanje pa je udoban i pogodan za boravak u bilo koje doba godine. Ovde ćete naći francuski ležaj i dva pojedinačna kreveta, trpezarijski sto sa stolicama, te ormane i komode kako biste se sasvim raspremili i udobno smestili.

Studio ima i potpuno opremljenu kuhinju sa šporetom i frižiderom, posuđem i escajgom, pa ćete moći da pripremite sebi i tople napitke ili ukusne obroke, a na raspolaganju vam je i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde ćete naći i peškire, bade mantile, papuče i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, studio je opremljen LCD televizorom sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatnom bežičnom internet konekcijom, a kako bi vaš ugođaj bio potpun, na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

Lux apartman za 2 osobe

Za parove koje žele da svoj boravak kod nas obogate osećajem potpunog komfora, luksuza i udobnosti, na raspolaganju su ovi naši lepo uređeni apartmani, koji su potpuno su klimatizovani i imaju centralno grejanje, pa će vam pružiti kompletan užitak u bilo koje doba godine. U spavaćoj sobi nalazi se prostran francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet, dok je u dnevnoj sobi udobna garnitura za sedenje sa stočićem, smeštena ispred LCD televizora sa velikim brojem satelitskih kanala. U apartmanu ćete naći i garderobne ormane sa velikim ogledalima, komode i noćne stočiće, pa ćete moći da se sasvim ugodno smestite i raskomotite.

Na raspolaganju vam je još i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde vas čekaju mekani peškiri, bade manitli, papuče i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, apartman je opremljen LCD televizorom sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatnom bežičnom internet konekcijom, a kako bi vaš ugođaj bio potpun, na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

Predsednički apartman za 5 osoba

Za sve koji svoj boravak na Kopaoniku žele da provedu u vrhunskom komforu i udobnosti, upotpunjenoj porodičnom atmosferom i luksuzom, na raspolaganju je naš Predsednički apartman. On je veoma prostran, klimatizovan i opremljen vrhunskim nameštajem svedenih linija, udobnim ležajevima, prostranim kupatilom i potpuno opremljenom kuhinjom. Sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom i divnom trpezarijom, ovaj apartman, oplemenjen prirodnim materijalima i dekorativnim detaljima opravdava svoj status najkomfornijeg smeštaja našeg hotela.

Jedna spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, dok se u drugoj nalaze dva pojedinačna kreveta. Dnevna soba je pravo mesto za sva vaša druženja, sa udobnom garniturom za sedenje sa stočićem. Potpuno opremljena kuhinja raspolaže šporetom, frižiderom, posuđem i escajgom, pa svoj boravak kod nas možete upotpuniti specijaltietima po sopstvenim receptima, a uključuje i prostran trpezarijski prostor sa stolom i stolicama, pa će vaši zajednički obroci biti u vrhunskom enterijeru i domaćoj atmosferi.

Na raspolaganju vam je još i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, gde ćete naći i mekane peškire, bade mantile, papuče i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, u dnevnoj sobi nalazi se LCD televizor sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, a kako bi vaš ugođaj bio potpun, na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

predsednički1 predsednički2 predsednički3 predsednički4

Apartman za 7 osoba

Za velike porodice i nerazdvojna društva na raspolaganju je jedan naš izuzetno prostran i topao apartman za maksimalno 7 osoba, koji je klimatizovan i ima centralno grejanje, te je savršen za zimovanja i letovanja. Raspolaže sa dve sobe, dva toaleta i potpuno opremljenom kuhinjom.

U spavaćoj sobi nalazi se jedan francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet, dok se u dnevnoj sobi nalaze dva odvojena kreveta i jedan francuski ležaj. Ovaj apartman je potpuno prilagođen vašim potrebama, pa ima potpuno opremljenu kuhinju sa šporetom, frižiderom, posuđem i escajgom, te vam ništa neće nedostajati budete li želeli da obogatite svoj boravak kod nas i nekim specijalitetima po sopstvenom izboru.

Radi vašeg potpunog komfora, apartman raspolaže i sa dva kupatila sa tuš kabinom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, u kojima vas očekuju mekani peškiri, bade manitili, papuče, kao i fen za kosu. Za trenutke odmora i dokolice, u dnevnoj sobi nalazi se LCD televizor sa satelitskim izborom kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, a kako bi vaš ugođaj bio potpun, na raspolaganju vam je mini bar, besplatna dnevna štampa, room service, kao i usluga buđenja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotel@milmari.rs

apartmanza7-1 apartmanza7-2 apartmanza7-3 apartmanza7-4

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments