Hotel Lider S :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Hotel Lider S

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
hotelliders@gmail.com

Sajt:
www.hotelliders.com

Telefon: +381 36 622 751

Telefon: +381 36 622 752

Telefon: +381 36 622 753

Mobilni: +381 69 40 44 365 (Dejan Topalović, menadžer hotela)

Pogodnosti

Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u centru Vrnjačke Banje
Svi sadržaji koje Banja ima da ponudi se nalaze u krugu od 500 metara
Restoran i bar u okviru hotela
Mogućnost pansionske ishrane
Stalno otvorena recepcija
Savremeno opremljena konferencijska sala
Sve sobe i apartmani imaju svoje terase
Klima uređaj i centralno grejanje
Kutak za rad
Mini bar
Fen
SOS alarm u kupatilu
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Aerodomski ili uslužni prevoz
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Lider S, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Lider S nalazi se na veoma ekskluzivnoj lokaciji, u centru Vrnjačke Banje, svega 50 metara od velikog parka i šetališta, sa pogledom na najpoznatiji banjski wellness centar “Fons romanus”. Brojni kafići i restorani smešteni su na gradskom šatalištu, a u blizini je i “Japanski vrt”, kao i čuveni termalni izvori. Takođe, u bližoj okolini našeg hotela smeštene su i znamenitosti grada poput Zavičajnog muzeja Belimarković, crkve Presvete Bogorodice, dok se olimpijski bazen, dečija igrališta, teniski tereni i drugi rekreativni i sportski sadržaji mogu naći u krugu od 400 metara.

U okviru hotela Lider S, koji je otvoren nedavno – oktobra 2014. godine, postoji i moderan i sa ukusom uređen restoran gde možete probati raznovrsne domaće i internacionalne specijalitete i kvalitetna vina. Naš hotel je, takođe pravi izbor i za poslovne sastanke, konferencije, radne odmore i tim bildinge, jer će vam ovde na raspolaganju biti najsavremenije opremljena konferencijska sala. Ukoliko želite možemo za vas organizovati aerodomski ili uslužni prevoz, a kod nas će vas dočekati stalno otvorena recepcija i ljubazno osoblje. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je naš besplatan parking.

Soba za 2 osobe

Za sva vaša romantična putovanja u paru, porodične odmore, roditelje sa decom, osobe u pratnji staratelja, ali i kolege na radnim odmorima i poslovnim putovanjima, na raspolaganju je izbor od 8 soba sa jednim francuskim ležajem (160x200cm) i 13 soba sa dva pojedinačna kreveta (100x200cm). Uz to, sve ove sobe imaju mogućnost unošenja dodatnog kreveta ili kreveca sa ogradom za decu do 2 godine.

Ove sobe su luksuzno opremljene, sa pažljivo biranim nameštajem od prirodnih materijala i u elegantnim dezenima. Potpuno su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak tokom čitave godine. Uz garderober, natkasne i komode, moći ćete ovde da se sasvim raspremite i raskomotite.

U svim sobama nalazi se veliko ogledalo za celu figuru, kao mali kutak za dnevni odmor sa stolom i stolicom, koji može poslužiti i kao radni prostor, a kako je u čitavom hotelu obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Na raspolaganju vam je i moderno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom, a prepoznajući potrebe starih lica ili osoba sa smetnjama u kretanju, u svim kupatilima nalaze se i SOS alarmi.

Takođe, zbog vašeg što većeg komfora, tu je i mini bar, a svoje slobodno vreme možete provesti i uz LCD TV sa brojnim kablovskim kanalima. Vaš boravak kod nas može biti i na bazi doručka, polupansiona ili punog pansiona, a u jutranjoj kafi ili večernjem piću možete uživati i u našem baru. Sve naše sobe imaju i svoje privatne terase, pa kada to vreme dozvoljava ovde možete uživati na suncu ili svežem vazduhu, sa divnim pogleom na park i panoramu Banje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelliders@gmail.com

Apartman za 2+2 osobe

Dva prostrana apartmana u našem hotelu odlikuje izuzetan ambijent i potpuni komfor. Klimatizovani su i pažljivo uređenih enterijera, a namenjeni porodičnom odmoru, parovima koji žele da uživaju u potpunoj udobnosti, i dobrim četvoročlanim društvima.

Imaju odvojenu spavaću sobu sa prostranim francuskim ležajem (160x200cm), u kojoj se nalaze i natkasne i garderobni ormani kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. U dnevnom boravku je udobna garnitura za sedenje koja se može razmestiti, ugodno smeštena ispred velikog LCD TV-a sa kablovskim kanalima.

Apartmani imaju i kutak sa stolom i stolicom, koji može poslužiti i kao radni prostor, a s obzirom na to da je besplatna, bežična internet konekcija dostupna u čitavom hotelu, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Naravno, na raspolaganju vam je i moderno kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, peškirima, fenom i kompletnim toaletnim priborom u oba apartmana, a prepoznajući potrebe starih lica ili osoba sa smetnjama u kretanju, u ovim kupatilima nalaze se i SOS alarmi.

Takođe, radi vašeg što većeg komfora, tu je i mini bar u kome uvek možete naći neko hladno piće ili nešto lagano da prezalogajite. Vaš boravak kod nas može biti i na bazi doručka, polupansiona ili punog pansiona, a u jutranjoj kafi ili večernjem piću možete uživati i u našem baru. Svoj dan možete započeti i uz doručak u krevetu ili, ukoliko vreme dozovoli – uz kafu na svojoj terasi sa fantastičnim pogledom na centar Vrnjačke Banje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelliders@gmail.com

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments