Hotel Iris :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Hotel Iris

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
hoteliriszlatibor@gmail.com

Sajt:
www.hoteliriszlatibor.rs

Telefon: +381 31 845 300

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija hotela, u samom centru Zlatibora
Restoran domaće i internacionalne kuhinje u okviru hotela
Zatvoreni bazen i sauna
Soba za masažu

Fantastična ambijentalna letnja bašta restorana
Konferencijska sala
Fitness centar sa teretanom
Balkoni soba i apartmana sa izuzetnim panoramskim pogledom
LCD TV
Besplatan bežični internet
Direktna telefonska linija
Apartmani imaju potpuno opremljene kuhinje
Dečiji krevetac na zahtev
Mini bar
Obezbeđen parking prostor

Hotel Iris, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Hotel Iris lociran je u srcu Zlatibora, neposredno pored crkve, na samo par minuta hoda od jezera i Kraljevog trga. Okružen borovom šumom, odiše toplinom i pruža vam nezaboravne trenutke mira i tišine. Izgrađen je u planinskom, modernom stilu, i pruža usluge i sadržaje koje će vam omogućiti potpuni doživljaj svih čari koje ima najlepša srpska planina.

U okviru hotela Iris nalazi se i vrhunski restoran sa unikatnom letnjom baštom, gde možete uživati u jedinstvenoj atmosferi uz žubor potoka i divne fontane. Naš hotel je pravo mesto i za vaše seminare, konferencije, poslovne sastanke i tim bildinge, jer raspolaže moderno opremljenom salom za konferencije. Uz sve ovo, kako biste upotpunili odmor, otklonili stres, obnovili svoje telo i duh, naš hotel vam nudi raznovrsne velnes i spa usluge sa saunom, parnim kupatilom i zatvorenim bazenom u pripremi. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

Soba za 2 osobe

Naš hotel raspolaže sa 18 soba namenjenih poslovnim ili turističkim putovanjima u društvu kolega i porodice, ali i romantičnim putovanjima za dvoje. Ove sobe su veoma moderno uređene, prostrane i obiluju dnevnim svetlom, jer imaju panoramske, staklene zidove prema terasama, i fantastičan pogled na divne zlatiborske krajolike.

Enterijeri soba dizajnirani su tako da uklope prirodni planinski ambijent i savremene zahteve za modernim i funkcionalnim prostorom. Opremljene su prostranim francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima sa natkasnama na uzglavlju. Veliki garderobni orman u hodniku ima ogledala za celu figuru, a radni prostor sa stolom i stolicom, kao i komoda sa mini barom omogući će vam da se sasvim raskomotite i opustite. Sobe raspolažu i svojim modernim kupatilima sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku liniju, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće biti ugrožene. Ove sobe imaju površinu od 27 m2, i dovoljno su prostrane da se u njih može uneti dodatni ležaj ili dečiji krevetac. Vašem uživanju namenjeni su i prostrani balkoni sa drvenim ogradama, pa možete uživati u blagodetima zimskog sunca ili svežine letnjih večeri u privatnosti svoje sobe.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteliriszlatibor@gmail.com

Apartman za 2 osobe

Ova tri apartmana namenjena su pravom uživanju u komforu i prostranosti, uz toplu, domaću atmosferu. Veoma su moderno i funkcionalno uređeni, pa će zadovoljiti sve vaše potrebe za mirom, udobnošću i opuštanjem.

U spavaćim sobama su smešteni prostrani francuski ležajevi sa lepim uzlgavljima i natkasnama, kao i lepršave zavese i draperije, kako ni jutarnje sunce ne bi ometalo vaš potpuni odmor. U dnevnom boravku je prostrana garnitura za sedenje (koja se može rasklopiti) sa stočićem, udobno smeštena ispred velikog LCD TV-a, kao stvorena za dnevni odmor i druženje. Ovde je i radni prostor sa elegantnim pisaćim stolom i foteljom, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku vezu, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti.

Veoma moderna kupatila su oprmeljena tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a svako jutro sačekaće vas i besplatna dnevna štampa. Ova tri apartmana imaju svoje terase sa predivnim pogledom na zlatiborsku okolinu, pa u jutarnjoj kafi možete uživati i u punoj privatnosti svog balkona, ili se možete spustiti u divan ambijent naše letnje terase.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteliriszlatibor@gmail.com

Apartman za 3 osobe

Porodicama, ali i nerazdvojnim društvima koji žele da se opuste u domaćoj atmosferi, na raspolaganju je ovih pet apartmana. Veoma moderno uređeni i funkcionalni, apartmani imaju panoramski pogled na zelenu okolinu Zlatibora, i veoma su udobni i prijatni za odmor i boravak u bilo koje doba godine.

Svaki apartman ima dve spavaće sobe, gde se u jednoj nalazi udoban francuski ležaj, a u drugoj jedan pojedinačni ležaj. U dnevnom boravku je prostrana garnitura za sedenje (koja se može rasklopiti) za uživanje u dnevnom odmoru, druženju ili odmaranju ispred velikog LCD TV-a, a tu je i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom.

Na raspolaganju su vam i veoma moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom. Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih aplikacija i društvenih mreža, u čitavom hotelu je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija, a uz direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze neće trpeti. Svi apartmani imaju predivne balkone sa pogledom na zlatiborske pašnjake i šume, pa ovde možete uživati u jutarnjoj kafi ili doručku na svežem vazduhu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteliriszlatibor@gmail.com

apartmanza3-1 apartmanza3-2 apartmanza3-3

Porodični apartman za 3 osobe

Posebna ponuda našeg hotela svakako je ovaj prostrani porodični apartman za tri osobe. Namenjen je pravim hedonistima, i svima koji žele da se okruže mirom, udobnošću i elegantnim enterijerom, a uz to i da zadrži toplu atmosferu porodičnog doma. Ovde mogu boraviti parovi, male porodice ili nerazdvojna tročalna društva.

Porodičan apartman ima dve spavaće sobe, gde se u jednoj nalazi udoban francuski ležaj, a u drugoj jedan pojedinačni ležaj. Sastavni deo apartmana je i prostrana kuhinja sa lepom trpezarijom, a uz frižider, šporet i posuđe ovde se možete sasvim opustiti i skuvati kafu kad god poželite ili pripremati omiljene poslastice i lagane obroke.

Na raspolaganju vam je i veoma moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih aplikacija i društvenih mreža, u čitavom hotelu je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija, a uz direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze neće biti ugrožene.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteliriszlatibor@gmail.com

apartmanza3-2

Lux apartman za 3-4 osobe

Najveći apartman u našem hotelu nalazi se u samom potkrovlju i ima jedan od najlepših pogleda na Zlatibor, jer je čitava dnevna soba panoramski otvorena ka terasi. Ovaj veliki apartman ima odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet, a dovoljno je prostrana da se u nju može uneti i dečiji krevetac.

Dnevna soba je veoma elegantno uređena, sa modernim garniturama za sedenje koje se mogu razmestiti kao dodatni ležajevi za još dve odrasle osobe, a namenjena je druženju i uživanju u dnevnom odmoru ispred velikog LCD TV-a. Deo apartmana je i prostrana kuhinja sa lepom trpezarijom, a uz frižider, šporet i posuđe možete se ovde sasvim lepo opustiti i skuvati kafu kad god poželite ili pripremati omiljene poslastice i lagane obroke.

Na raspolaganju vam je i veoma moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Radi brze komunikacije, omiljenih aplikacija i društvenih mreža, u čitavom hotelu je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija, a uz direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze neće biti ugrožene.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hoteliriszlatibor@gmail.com

Hotel Iris

hotel1 hotel2 hotel3 hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel4 hotel5 hotel6

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments