Hotel Ile de France :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hotel Ile de France

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
office@iledefrance.co.rs

Sajt:
www.iledefrance.co.rs

Telefon: +381 21 636 2382

Pogodnosti

Hotel se nalazi u mirnom delu Novog Sada, 1,5 km od centra
Restorani, prodavncie, kafići, apoteka i menjačnica u neposrednoj okolini
Stalno otvorena recepcija
Aerodromski ili lokalni prevoz (uz doplatu)
Klima uređaj i centralno grejanje
TV
Besplatan bežični internet
Fen za kosu
Frižider u svim sobama
Obezbeđen besplatan privatni parking

Hotel Ile de France, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Ile de France se nalazi u mirnom delu Novog Sada, na udaljenosti od oko 1,5 km od strogog centra grada i pešačke zone. Naš prijatni porodični hotel smešten je u zgradi čija fasada odražava barokne elemente, koji su u enterijeru uklopljeni u savremene trendove, pa pružaju utisak raskoši i bogatstva, ali koji je i lišen suvišnih detalja.

Hotel Ile de France je lociran u manje prometnoj ulici, u tihom i prijatnom ambijentu, a samo nekoliko koraka od ulaza nalazi se zeleni park kod srednje Medicinske škole. Stanica gradskog prevoza je odmah ispred ulaza, pa možete brzo da stignete u bilo koji deo grada.

Soba za 1 osobu

Bez obzira da li vam je potreban odmor ili miran kutak za rad, bilo da ste u Novom Sadu turistički ili poslovno, na raspolaganju su vam dve sobe koje će pružiti sav komfori udobnost svima koji su u goste kod nas došli sami.

Obe jednokrevetne sobe su klimatizovane, prostrane i svetle, oplemenjene drvenim parketima i prekrivene tepisima i dekorativnim zavesama. Imaju prostrani krevet sa natkasnama na uzglavlju, kao i funkcionalni nameštaj, garderobni ormar i komode, kako bi ste se sasvim raskomotili. U sklopu soba postoje garniture za sedenje sa foteljma i stolom, koji odlično može da poslužiti i kao prostor za rad, a s obzirom na besplatnu bežičnu internet konekciju, vaše poslovne obaveze sigurno neće trpeti.

Sobe imaju moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, mekane peškire i fen za kosu. Takođe, u trenucima odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV, a radi vašeg potpunog komfora, tu je i frižider, pa možete i ohladiti neko dobro vino ili čuvati namirnice.

• Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@iledefrance.co.rs

Soba za 2 osobe

Naš hotel raspolaže sa osam soba idealnih za parove, roditelje sa decom ili poslovne partnere. Ove klimatizovane sobe imaju i centralno grejanje pa su pogodne za boravak u bilo kom periodu godine, a opremljene su francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, oplemenjene drvenim parketima, kao i tepisima i dekorativnim zavesama.

Sve dvokrevetne sobe su funkcionalno uređene, i u njima ćete naći i garderobni orman, te natkasne i komode, kako bi ste se sasvim raskomotili i raspremili. Tu su i kožne, klupske garniture za sedenje sa dvosedom i foteljama, smeštene ispred TV-a. Kupatila su veoma moderno opremljena, sa kadama ili tuš kabinama, kompletnim toaletnim priborom, mekanim peškirima i fenom za kosu.

Takođe, za sve koji dan ne mogu da zamsle bez omiljenih sajtova, društvenih mreža i brze komunikacije, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija u čitavom hotelu. Radi što većeg komfora, sobe su opremljene i frižiderima, a od ovih osam soba, šest ima i svoje terase, pa uz jutarnje novine možete uživati u pogledu na panoramu Novog Sada.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@iledefrance.co.rs

Soba za 3 osobe

Manjim porodicama, roditeljima sa decom, ali i nerazdvojnim društvima na raspolaganju su dve trokrevetne sobe od kojih jedna raspolaže francuskim ležajem i pomoćnim krevetom, a druga ima dva odvojena kreveta i mogućnost unošenja trećeg. Ove sobe su potpuno klimatizovane i imaju centralno grejanje pa su pogodne za boravak u bilo kom delu godine, a uz to su funkcionalno uređene, i u njima ćete naći i garderobni ormar, te natkasne i komode, kako bi ste se sasvim raskomotili i raspremili.

Ovde ćete nać i i kožne, klupske garniture za sedenje sa dvosedom i foteljema, smeštene ispred TV-a. Kupatila su veoma moderno opremljena, sa kadom ili tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom, mekanim peškirima i fenom za kosu. U trenucima dokolice na raspolaganju vam je, pored TV-a i besplatan bežični internet, bilo za potrebe posla ili zadovoljstva. Takođe, zbog što većeg komfora, ove sobe imaju i frižidere gde možete ohladiti neko vino, ili sačuvati namirnice.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@iledefrance.co.rs

Soba za 4 osobe

Porodicama sa decom i nerazdvojnim društvima, na raspolaganju je izbor od dve klimatizovane, prijatne i svetle četvorokrevetne sobe. Sa centralnim grejanjem, pogodne su za odmor u bilo koje doba godine, a oplemenjene su drvenim parketima, mekanim tepisima i raskošnim zavesama.

Ove sobe sadrže jedan bračni i dva odvojena kreveta, kao i natkasne sa dekorativnim lampama, garderobne ormane i drugi funkcionlani nameštaj kako biste se ovde u potpunosti raskomotili i raspremili. Tu su i kožne, klupske garniture sa dvosedom i foteljema, smeštene ispred televizora. Kupatila su veoma moderno opremljena, sa kadom ili tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom, mekanim peškirima i fenom za kosu.

U trenucima dokolice i odmora na raspolaganju vam je TV, a za sve koji dan ne mogu da zamsle bez omiljenih sajtova, društvenih mreža i brze komunikacije, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija u čitavom hotelu. Radi što većeg komfora, ove sobe su opremljene i frižiderima, a pored toga obe imaju i svoje privatne terase sa pogledom na predivnu panoramu Novog Sada, gde možete uživati uz prvu jutarnju kafu i druženje u smiraj dana za vreme toplih letnjih večeri.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@iledefrance.co.rs

O smeštaju Hotel Ile de France

U neposrednoj blizini Hotela Ile de France je smešteno i 10-ak kafića i restorana, picerija i poslastičarnica, kao i različite prodavnice i nekoliko velikih supermarketa, a menjačnica i apoteka su tačno preko puta ulaza u hotel. Uz sve ovo, na samo nekoliko minuta šetnje od hotela nalaze se najvažniji spomenici kulturnog nasleđa i tipične novosadske arhitekture – Gradska kuća, Matica Srpska, spomenik Svetozaru Miletiću, kao i Srpsko narodno pozorište i Katolička katedrala.

Tu su i Zmaj Jovina i Dunavska ulica, nezaobilazni Dunavski park, kao i čuvena Petrovaradinska tvrđava. Recepcija hotela otvorena je 24/7, a prema želji naših gostiju, možemo organizovati usluge aerodromskog ili lokalnog prevoza, uz doplatu. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima, mogu računati na besplatan privatni parking ispred našeg hotela.

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments