Hotel Gračanica :: Kosovo i Metohija :: Gračanica

Osnovni podaci

Ime: Hotel Gračanica

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Gračanica, Kosovo i Metohija

E-mail:
info@hotelgracanica.com

Sajt:
www.hotelgracanica.com

Telefon: +383 38 729 888

Mobilni: +383 49 764 000

Pogodnosti

U blizini Manastira Gračanica

Restoran

Bazen

Recepcija 24h

Fitnes centar

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Hotel Gračanica, Gračanica slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Gračanica je ekološki, butique hotel, pod švajcarskim menadžmentom u mirnom okruženju istoimenog mesta. U bližoj okolini hotela nalaze se dva svetski važna lokaliteta. Manastir Gračanica, zadužbina kralja Milutina iz 1321. godine i UNESCO svetsko kulturno nasleđe, kao i arheološki lokalitet Ulpiana ili Justinijana Segunda – rimski i vizantijski grad u provinciji Gornjoj Meziji.

Soba za 1 osobu

1 2 3 4 5

Superior soba za 1 osobu

1 2 3 4 5

Soba za 2 osobe

1 2 3 4 5

Superior soba za 2 osobe

1 2 3 4 5 6

Studio za 3 osobe

1 2 3 4 5 6

Superior studio za 3 osobe

1 2 3 4 5

Hotel Gračanica

Hotel Gračanica ima u ponudi 15 soba, bazen na otvorenom sa barom, vrt s pogledom na okolna polja i brda, kao i restoran sa velikim izborom različitih jela, uključujući i vegetarijanska. Hotel je kombinacija moderne arhitekture sa tradicionalnim elementima, ima recepciju koja radi 24 časa, lep salon sa malom bibliotekom i otvorenim kaminom, fitnes centar, kao i dve sobe za sastanke – jednu za 8 osoba, a drugu za 20-25 osoba.

Širom hotela obezbeđen je besplatan Wi-Fi internet, a za one koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen privatni parking. Uz sve ovo, u okviru hotela na raspolaganju vam je i usluga iznajmljivanja automobila.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Gračanica


Gračanica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Gračanici? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Gračanici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.


Pročitajte više

Kosovo i Metohija


Kosovo i Metohija je zemlja hramova i zemlja podviga, zemlja Raspeća i zemlja Vaskrsa. Ova oblast za Srbe nije deo teritorije, nego onaj kamen koji se ugrađuje u temelj i bez kojeg je nemoguće opstati u burama ovoga sveta. Na Kosovu i Metohiji je temelj srpske duše, države, etike, vere i kulture. Putnik koji to ne uspe da shvati, nije ništa shvatio o Srbiji.“


Pročitajte višePročitajte više - Gračanica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments