Hotel Gejzer – Specijalna bolnica za rehabilitaciju :: Jablanički okrug :: Sijarinska banja

Osnovni podaci

Ime: Hotel Gejzer – Specijalna bolnica za rehabilitaciju

Vrsta: Hotel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Sijarinska banja, Jablanički okrug

E-mail:
gejzer@post.com

Sajt:
www.gejzer.rs

Telefon: +382 16 895 128

Telefon: +382 16 895 126

Pogodnosti

Zatvoreni bazen u okviru hotela
Blizina otvorenog bazena sa gejzirom
Blizina bazena za vaterpolo
Blizina sportskih terena
Restoran kapaciteta do 300 mesta
TV sale, šah sale
Saloni za dnevni boravak
Medicinski blok
TV sa kablovskim kanalima (u većini smeštajnih jedinica)
Besplatan bežični internet
Telefon
Grejanje
Klima uređaj
Besplatan parking

Hotel Gejzer – Specijalna bolnica za rehabilitaciju, Sijarinska banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gejzer, u Sirijanskoj banji, predstavlja glavni objekat za smeštaj posetilaca. Pored toga što raspolaže zavidnim smeštajnim kapacitetima, i brojnim sadržajima, okružena je bujnim i raskošnim zelenilom, koje će, samo po sebi doprineti boljem zdravlju naših gostiju. Gejzer i Sijarinska banja od Beograda su udaljeni 330km, a od Leskovca 50km.

U hotelu se nalazi zatvoreni bazen sa mineralnom vodom, tako da gosti mogu koristiti lekovita svojstva ove banje tokom cele godine. Naravno, u letnjem periodu gosti hotela mogu da koriste otvoreni kompleks bazena pod gejzerom, kao i vaterpolo bazen koji se nalazi nadomak hotela. U blizini se pored bazena za vaterpolo nalaze i brojni sprotski tereni, kao što su teren za odbojku, košarku i mali fudbal.

Takođe, u sklopu hotela Gejzer postoje i kupatila sa lekovitom vodom, kao i medicinski blok sa savremenom medicinskom opremom za hidroterapiju, terapiju blatom, elektroterapiju, kinezi terapiju, inhaliranje i za tople kure lekovitom vodom.

Soba za 2 osobe

Sobe hotela Gejzer, za dve osobe, savršene su za opušten boravak parova, ili dvoje prijatelja. Pored udobnih kreveta, u ovim sobama se nalazi i lepo uređeno, zasebno kupatilo, stočići i dovoljno mesta za odlaganje garderobe.

Naši gosti skoro u svakoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kanalima na TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Takođe, ukoliko žele da popričaju sa svojim rođacima ili prijateljima, mogu koristiti i telefon, koji je takođe jedan od elemenata sobe. Naravno, u dvokrevetne sobe se može smestiti i gost koji je došao sam.

Za sve informacije u vezi cena i slobodnih soba, posetite naš sajt www.gejzer.rs ili nam se obratite nam se na mejl: gejzer@post.com

Soba za 3 osobe

Sobe hotela Gejzer, za tri osobe, savršene su za opušten boravak čitavih porodica, ili pak prijatelja koji su rešili da zajedno poprave svoje zdravlje ili se pak kvalitetno odmore. Pored udobnih kreveta, u ovim sobama se nalazi i lepo uređeno, zasebno kupatilo, stočići i dovoljno mesta za odlaganje garderobe.

Naši gosti skoro u svakoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kanalima na TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Takođe, ukoliko žele da popričaju sa svojim rođacima ili prijateljima, mogu koristiti i telefon, koji je takođe jedan od elemenata sobe.

Za sve informacije u vezi cena i slobodnih soba, posetite naš sajt www.gejzer.rs ili nam se obratite nam se na mejl: gejzer@post.com

Apartman za 2 osobe

U sklopu hotela Gejzer postoje dva apartmana za po 2 osobe, sa odvojenim dnevnim boravkom, idealna za boravak romantičnog para ili dvoje prijatelja, koji su veliki ljubitelji muzike. Zašto muzike? Ovi apartmani su izuzetni po tome što se u njihovom sastavu nalazi po jedan klavir. U svakom od njih je, takođe i po lepo uređeno, zasebno kupatilo, stočići i dovoljno mesta za odlaganje garderobe.

Uz to, gosti u oba apartmana mogu uživati u mnogobrojnim kanalima na TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Takođe, ukoliko žele da popričaju sa svojim rođacima ili prijateljima, mogu koristiti i telefon, koji je takođe jedan od elemenata apartmana.

Za sve informacije u vezi cena i slobodnih soba, posetite naš sajt www.gejzer.rs ili nam se obratite nam se na mejl: gejzer@post.com

Hotel Gejzer – specijalna bolnica za rehabilitaciju

Zagrevanje hotelskog i medicinskog prostora vrši se putem postojećih izvora tople vode tako da je u najhladnijim zimskim danima temperatura vazduha u hotelu iznad 22 ˚C.

U sastav hotela Gejzer ulazi i restoran koji moze da primi do 300 gostiju, a koji je pogodan za organizaciju raznih svečanosti. Pored restorana, ovde se nalaze i TV sale kao i TV i šah sale, saloni za dnevni boravak i naravno recepcija, na kojoj gosti mogu dobiti sve neophodne informacije, kao i da ljubaznom osoblju postave svoja pitanja.

Naravno, za goste koji u Sijarinsku banju dođu svojim automobilima obezbeđen je besplatan parking u sklopu hotela.

Ovoj hotel B kategorije, sa dve zvezdice, otvoren davne 1975. godine, nakon nedavnog renoviranja ima u ponudi 119 soba (sa 277 ležaja) i dva apartmana, koji će gostima obezbediti neophodnu prijatnost i dovoljan komfor.

Sijarinska banja


Sijarinska banja je pravi biser među banjama Srbije, budući da ovde ima ni manje ni više nego 26 izvora od kojih 18 imaju terapeutsku vrednost. Pored toga, priroda koja okružuje banju, brda pokrivena gustim šumama hrasta i bora, prostrani proplanci i pašnjaci, doline potoka, kao i livade i staze samo će još više doprineti, kako zdravlju, tako i lepom raspoloženju gostiju. Pored toga brda doprinose i povoljnim klimatskim uslovima, budući da banju štite od vetrova i magle.


Pročitajte više

Jablanički okrug


Jablanički okrug se nalazi na jugu Srbije, a centar okruga i ujedno njegova najveća i najrazvijenija opština je grad Leskovac. Kroz jablanički okrug protiče reka Jablanica po kojoj je dobio ime, Tulovska reka, reka Vlasina, Rupska reka, zanimljiva po tome što menja nekoloko imena u zavisnosti od toga kroz koji kraj prolazi pa se zove još i Kozaračka reka i Bajinska reka. Uliva se u Južnu Moravu koja takođe prolazi kroz ovu oblast.


Pročitajte višePročitajte više - Sijarinska banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments