Hotel Castello Boutique :: Moravički okrug :: Čačak

Osnovni podaci

Ime: Hotel Castello Boutique

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Čačak, Moravički okrug

E-mail:
recepcija@castelloboutiquehotel.rs

Sajt:
www.castelloboutiquehotel.rs

Telefon: +381 32 665 000

Mobilni: +381 62 556 000

Pogodnosti

Na 1,5 kilometar od centra grada
Lep, miran kraj grada
Besplatan praking i garaža
A la cart restoran
Lobby bar
24 h otvorena recepcija
Sekretarske usluge
Mogućnost doručka ili pansiona
Klima i grejanje
Mini bar
LCD televizor sa kablovskim kanalima
Besplatan Wi-Fi
Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju
Apartman ima đakuzi kadu
Fen

Hotel Castello Boutique, Čačak slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Castello Boutique nalazi se u Aveniji Lipa, najlepšem delu Čačka. Hotel je idealno pozicioniran za lak pristup centru grada od koga vas deli svega 15 minuta šetnje, odlično povezan sa magistralnim putem. Hotel Castello Boutique odličan je izbor i za poslovna putovnja, kao i za odmor ili uživanje u kulutrnoj baštni i turističkoj ponudi grada.

U sklopu Hotela Castello Boutique nalazi se i odličan restoran gde možete uživati u domaćim, italijanskim i internacionalnim specijalitetima i odličnom izboru rakija i vina. U modernom enterijeru Lobby bara možete uživati u jutarnjoj kafi, a svoj boravak možete zasnovati i na doručku, punom ili polupansionu.

Naša recepcija otvorena je 24 časa, a kao i svi savremeni, urbani hoteli, nudimo i sve poslovne usluge. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, Hotel Castello Boutique nudi vam svoju garažu, kao i 9 parking mesta i garažu.

Soba za 1 osobu

Ukoliko dolazite poslovnim povodom, ili želite moderno, udobno i izvanredno opremljeno mesto gde se možete sasvim odmoriti i opustiti, na raspolaganju su vam ove dve sobe. Elegantan, savremen enterijer, minimalistički stil i visoka funkcionalnost učiniće vaš boravak ovde prijatnim i opuštenim.

Sobe su opremljene pojedinačnim krevetom, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raskomotili. Radni prostor sa stolom, besprekorna internet konekcija i direktna telefonska linija čine ih komfornim za rad, a za sve što vam je potrebno, možete se obratiti našem osoblju na recepciji. Ove sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na droučku ili pansionu.

Za trenutke opuštanja, sobe imaju svoje LCD televizore sa kablovskim kanalima, a za omiljene sadržaje i društvene mreže, u čitavom hotelu je dostupna besplatna, bežična internet konekcija. Uz jutarnju kafu i novine možete uživati u udobnom kafe baru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@castelloboutiquehotel.rs

1 2

Soba za 2 osobe

Za romantična, društvena ili poslovna putovanja, Hotel Castello Boutique nudi vam izbor od 7 soba namenjenih parovima, porodicama ili kolegama. Neutralna paleta boja, raskošni materijali i prozračan prostor čine ih elegantnim i udobnim.

Sve sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, te su pogodne za boravak tokom čitave godine. Tri sobe opremljene su francuskim ležajevima, a četiri odvojenim krevetima, te možete birati sobu prema svojim željama i potrebama. Radni prostor sa stolom, besprekorna internet konekcija i direktna telefonska linija čine ih komfornim za rad, a za sve što vam je potrebno, možete se obratiti našem osoblju na recepciji.

Prava prednost je i mali dnevni boravak sa foteljama i stočićem, pa možete uživati u kafi uz pogled na mirnu okolinu. Ove sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na droučku ili pansionu.

Za trenutke opuštanja, sobe imaju svoje LCD televizore sa kablovskim kanalima, a za omiljene sadržaje i društvene mreže, u čitavom hotelu je dostupna besplatna, bežična internet konekcija. Iz Lobby bara pruža se pogled na ulicu, za pravi urbani doživljaj.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@castelloboutiquehotel.rs

Castello Boutique Hotel, April 2017, Cacak Srbija.

Castello Boutique Hotel, April 2017, Cacak Srbija.

2 3 4

Porodična soba za 3+1 osobu

Ova soba posebno je pogodna za porodice sa decom ili vrlo bliska društva. Prostrana i prostorno zanimljiva, soba se proteže na dva nivoa, sa francuskim ležajem na galeriji i dnevnom sobom na donjem nivou.

Elegantno uređena, soba je klimatizovana i veoma prijatna za boravak i odmor. Na donjem je garnitura koja se razmešta, pa je soba namenjena borvaku tri odrasle osobe uz jedno dete do 15 godina. Veliko kupatilo je moderno uređeno, sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, te luksuznom galanterijom.

Svoj boravak kod nas možete zasnovati i na droučku ili pansionu, a za trenutke opuštanja, tu je i LCD televizor sa kablovskim kanalima, a te besplatna, bežična internet konekcija za omiljene sadržaje i društvene mreže. U svako doba možete uživati u a la cart ponudi restorana, ili se opustiti uz kafu i novine u našem baru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@castelloboutiquehotel.rs

1 2 3

Apartman Castello za 5+1 osobu

Ovaj veliki, moderno uređeni apartman osmišljen je tako da zadovolji sve vaše potrebe i predstavlja posebnu ponudu našeg hotela. Idealan je za sve naše goste koji žele da uživaju u potpunom komforu i privatnosti sopstvenog doma, a namenjen je kako porodicama sa decom, tako i parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima.

Na raspolaganju su vam dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajevima, te veliki dnevni boravak sa udobnom garniutrom koja se razmešta kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu. Apartman je dovoljno prostran da u njega možemo, prema potrebi, uneti i dodatni krevet za dete do 15 godina.

Ono što ovaj apartman izdvaja iz naše ponude je predivno uređena i najsavremenije opremljena kuhinja sa trpezarijom, pa imate mogućnost da ručate ili večerate u privatnosti svog apartmana, pozovete goste ili poručite hranu iz restorana u sobu.

Svakako, svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili pansionu našeg hotela. Đakuzi kada u velikom kupatilu poseban je detalj koji pruža sasvim luksuzan ugođaj. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizore sa kablovskim kanalima ili uživati u druženju uz kafu u našem Lobby baru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@castelloboutiquehotel.rs

1 2

Hotel Castello Boutique

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9 hotel10 hotel11 hotel12

Čačak


Grad u dolini Morave, Čačak se prostire u ravnoj dolini između planina Jelice, Ovčara i Kablara. Okružen istorijskim mestima značajnim za istoriju i kulturu Srbije, Čačak je pravo srce Šumadije i najveći kulturni i obrazovni centar regije. Udaljen je oko 250 kilometara od Beograda i a najpoznatiji je po svojim rakijama, jedinstvenom pečenju i naravno – Saboru trubača u Guči.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte višePročitajte više - Čačak
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments