Hotel Breza :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Hotel Breza

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
info@hotelbreza.rs

E-mail 2:
pavlovic@hotelbreza.rs

Sajt:
www.hotelbreza.mod.gov.rs

Telefon: +381 36 612 400

Telefon: +381 36 602 144

Telefon: +381 36 602 140

Pogodnosti

Hotel se nalazi u Vrnjačkoj Banji, u blizini Zamka kulture, termo-mineralnih izvora, tržnog centra i olimpijskog bazena
Restoran sa terasom i aperitiv bar
Kongresna sala, banket sala, mala sala, dnevna sala i staklena (glass) sala u okviru hotela
Zatvoreni bazen i sauna
Sala za stoni tenis, prodavnica suvenira, frizerski salon, poslastičarnica, diskoteka za ekskurzije
Igralište za decu
Centralno grejanje
Besplatan bežični internet u holu hotela
TV sa kablovskim kanalima
Apartmani imaju klima uređaje
Trećina soba ima frižidere
Mobilni klima uređaji u sobama, uz vaš zahtev i dodatnu doplatu
Veliki parking u okviru hotela

Hotel Breza, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Breza je jedan od najatraktivnijih hotelsko-ugostiteljskih objekata u Srbiji, a nalazi se u najvećoj i najpopularnijoj banji, kraljici srpskog turizma, tradicionalno najprivlačnijem turističkom centru za odmor i rekreaciju – Vrnjačkoj Banji. Hotel je smešten u najužem centru Banje, okružen cvetnim alejama i zelenim površinama, u neposrednoj blizini nadaleko poznatih termomineralnih izvora, za čija su svojstva znali još stari Rimljani.

Zanimljivosti u neposrednoj blizini hotela su: Zamak kulture (300m), četiri termo-mineralna izvora (200-500m), Rimski izvor iz II veka (300m), tenisko igralište (200m), tržni centar (300m), otvoreni olimpijski bazen (300m). Inače, Vrnjačka Banja je udaljena oko 230km jugozapadno od Beograda sa kojim je povezana dobrim saobraćajnicama – autoput E5 Beograd-Kruševac i regionalni Kruševac-Vrnjačka Banja. Takođe, aerodrom u Nišu je na distanci od 130km, a onaj u Beogradu na 230km.

Soba za 1 osobu

Ove lepo uređene sobe namenjene su svima onima koji u banju dolaze sami, bilo zbog odmora ili posla, a žele potpunu privatnost i komfor. Ukupno posedujemo 16 soba ovog tipa koje se greju preko centralnog grejanja, i koje su veoma udobne i tople, sa komfornim radnim prostorom, garderobnim ormanima i komodama.

Kupatila su opremljena kadom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora tu je TV sa kablovskim kanalima, kako ne biste propustili ništa što vas interesuje dok ste na odmoru ili radnom zadatku. Uz ovo, oko polovina od ukupnog broja soba u hotelu ima mobilne klime, koje se izdaju na zahtev gostiju i dodatno se plaća njihovo korišćenje, a takođe u trećini soba postoje frižideri, pa ako vam je neophodno da ovu pogodnost imate u sobi, samo nam to napomenite. Za one koji ne mogu bez dopisivanja i društvenih mreža, u holu hotela dostupna je besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelbreza.rs

Soba za 2 osobe

Namenjene poslovnim putovanjima, rekreativnim nastavama, pripremama sportista, parovima i nerazdvojnim društvima, ove sobe kojih ima ukupno 126 u hotelu raspolažu sa dva odvojena ili jednim velikim bračnim krevetom. Ovaj drugi tip (ima ih ukupno 55) mogu lepo poslužiti i kao jednokrevetne sobe.

Sve sobe su prostrane i svaka ima radni prostor sa stolom i stolicom, pa vam neće nedostajati prostor za rad. Hotel ima centralno grejanje, pa su sobe tople i prijatne tokom zimskih meseci, dok tokom letnjih meseci u polovini od ukupnog broja soba postoje mobilni klima uređaji, koji se izdaju na zahtev gostiju i dodatno se plaća njihovo korišćenje. U kupatilima možete naći kadu i kompletan toaletni pribor, a za trenutke odmora tu je TV sa kablovskim kanalima.

Uz ovo, u trećini soba postoje frižideri, pa ako vam je neophodno da ovu pogodnost imate u sobi, samo nam to napomenite. Takođe, za sve one koji ne mogu bez dopisivanja i društvenih mreža, u holu hotela dostupna je besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelbreza.rs

Prezident apartman za 2 osobe

Ukupno pet Prezident apartmana postoji u hotelu Breza i svi oni su veoma komforni, lepo uređeni i opremljeni savremenim nameštajem i pogodnostima. U zasebnoj spavaćoj sobi nalazi se francuski krevet, dok je dnevni boravak opremljen velikom kožnom ugaonom garniturom koja je smeštena isped plazma TV-a na kome možete gledati brojne kablovske kanale.

Čitav hotel, pa i ovi Prezident apartmani imaju centralno grejanje pa su veoma topli i ušuškani tokom hladnijeg dela godine, dok je u letnjem periodu tu klima uređaj kako biste lepo rashladili apartman. U kupatilima se nalazi kada i kompletan toaletni pribor, a za sve one koji ne mogu bez dopisivanja i društvenih mreža, u holu hotela dostupna je besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelbreza.rs

Apartman za 4 osobe

Dva lepo i sa ukusom uređena apartmana mogu ugostiti porodice sa decom, parove ili četvoročlano društvo tokom bilo kojeg godišnjeg doba, pošto je tokom zime tu centralno grejanje, a leti klima uređaj koji će lepo rashladiti čitav apartman.

U spavaćoj sobi i jednog i drugog apartmana nalazi se komforan francuski krevet, dok u dnevnom boravku možete naći trosed, dvosed i fotelju koji su smešteni ispred plazma TV-a, preko kojeg možete gledati omiljne kanale putem kablovskih programa. Takođe, u kupatilima apartmana možete naći kadu i kompletan toaletni pribor, a za sve one koji ne mogu bez dopisivanja i društvenih mreža, u holu hotela dostupna je besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelbreza.rs

Hotel Breza

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Video prezentacija Hotel Breza

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments