Hotel Beli bor :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Hotel Beli bor

Vrsta: Hotel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
pr.vutara@mod.gov.rs

Sajt:
www.hotelitara.mod.gov.rs

Telefon: +381 11 3626 535

Telefon: +381 31 593 901

Pogodnosti

Hotel se nalazi na Radmilovcu, 4,5 km od hotela Omorika
Pansionski restoran u okviru hotela
Velika kongresna sala i druge manje sale za rad i sastanke
Kafana i dva aperitiv bara
Diskoteka u hotelu
Sportski tereni za fudbal, košarku, rukomet, tenis…
Letnje učionice
Dečiji Drvengrad sa osam paviljona
Besplatan bežični internet u holu hotela
Centralno grejanje
TV sa satelitskim kanalima
Dirketna telefonska linija
Obezbeđen parking prostor ispred hotela

Hotel Beli bor, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Hotel Beli bor nalazi se na Tari, na sunčanom Radmilovcu, na 1.025 metara nadmorske visine. Od hotela Omorika udaljen je 4,5 km, a ova dva naša hotela povezuje asfaltni put i lepa uređena staza za šetanje. Pored pansionskog restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i modernu diskoteku. Ovo je, takođe pravo mesto i za poslovne sastanke, konferencije i seminare, jer hotel poseduje jednu veliku kongresnu salu i nekoliko manjih.

Hotel Beli bor je namenjen pre svega dobrom odmoru, rekreaciji i sportskim aktivnostima u prirodi, a odmah pored njega nalaze se dva ski-lifta, tereni za fudbal, rukomet, košarku i tenis – što ga čini i odličnim izborom za sportske pripreme, školske raspuste, rekretaivne nastave i zimovanja.

Letnji period je posebno atraktivan za letnje kampove i radionice, jer smo podigli letnje učionice pored hotela za nastavu u prirodi, a za potrebe “Škole prijateljstva” napravljen je i dečiji Drvengrad, koji čini osam paviljona specijalno namenjenih kreativnim radionicama, kursevima i kulturnim manifestacijama. Takođe poslednjih godina hotel Beli bor je domaćin letnjeg boravka dece iz humanitarne organizacije „Naša Srbija“. Za sve koji nas posete svojim kolima tu je parking ispred samog hotela.

Soba za 1-2 osobe

Ove funkcionalne sobe namenjene su parovima, ali i svima koji žele čitav prostrani francuski ležaj, i privatnost sobe samo za sebe. Ukupno posedujemo 32 sobe ovog tipa koje se greju preko centralnog grejanja na mazut, i koje su veoma udobne i tople, sa komfornim radnim prostorom, garderobnim ormanima i komodama.

Enterijeri soba su uređeni u skladu sa planinskim okruženjem, oplemenjeni su prirodnim materijalima i svedenim boojama. Kupatila su opremljena tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa satelitskim izborom kanala. Uz sve ovo, sobe imaju i direktnu telefonsku liniju, dok je u holu hotela dostupna besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pr.vutara@mod.gov.rs

Soba za 2 osobe

Klasične dvokrevetne sobe namenjene su kolegama, roditeljima sa decom, nerazdvojnim društvima, a mogu udobno ugostiti organizovane grupe na školskim raspustima, rekreativnim nastavama i sportskim pripremama, kao i one koji na aru dolaze zbog kongresa i poslovnih sastanaka. Sve sobe imaju centralno grejanje, a u skladu sa prirodnom okolinom, oplemenjene su drvenim podovima, prirodnim materijalima i svedenim bojama.

Svih 79 soba raspolaže odvojenim krevetima, natkasnama, radnim stolom sa stolicom, te garderobnim ormanom, pa vam ništa neće nedostajati da se ovde sasvim raskomotite. Kupatila su opremljena tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa satelitskim izborom kanala. Uz sve ovo, sobe imaju i direktnu telefonsku liniju, dok je u holu hotela dostupna besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pr.vutara@mod.gov.rs

Porodična soba za 4 osobe

Osam naših porodičnih soba namenjene su roditeljima sa decom, ali i parovima, kolegama i nerazdvojnim četvoročlanim društvima. Sve sobe, pa i ove porodične u hotelu Beli bor greju se putem centralnog grejanja na mazut, uređene su u skladu sa prirodnom okolinom, oplemnjene drvenim podovima, prirodnim materijalima i svedenim bojama. Raspolažu sa 4 pojedinačna kreveta, radnim stolom sa stolicom, te garderobnim ormanom, pa vam ovde ništa neće nedostajati da se sasvim raskomotite i raspremite.

Kupatila su opremljena tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice na raspolaganju vam je TV sa satelitskim izborom kanala. Uz sve ovo, u porodičnim sobama možete naći i direktnu telefonsku liniju, dok je u holu hotela dostupna besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pr.vutara@mod.gov.rs

Video prezentacija smeštaja Hotel Beli bor

Hotel Beli bor

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments