Hotel Bačka :: Bačka :: Vrbas

Osnovni podaci

Ime: Hotel Bačka

Vrsta: Hotel

Rejting: (*) 1 Zvezdice

Grad: Vrbas, Bačka

E-mail:
hotelbacka@sbb.rs

Sajt:
www.hotelbacka.rs

Telefon: +381 21 707 376

Telefon: +381 21 707 900

Pogodnosti

Hotel se nalazi u strogom centru Vrbasa
U neposrednoj blizini turističkih, poslovnih i sportskih sadržaja grada
Hotelski restoran
Dve sale za proslave (90 i 450 gostiju)
Četiri manja salona (4-15 osoba)
Menjačnica
Kafe bar
Klima uređaji i centralno grejanje
Mini bar
Telefon
TV
Besplatan Wi-Fi internet
Boksovi za kućne ljubimce
Besplatan parking

Hotel Bačka, Vrbas slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Bačka nalazi se u strogom centru Vrbasa, na značajnoj raskrsnici železničkog i drumskog saobraćaja, svega 9 kilometara daleko od autoputa. U neposrednoj blizini hotela su i muzeji, kafići i šoping zona.

Hotel Bačka ima dva restorana koji imaju kapacitete za 90 odnosno, čak 450 zvanica, pa može biti i odličan ambijent za različite vrste proslava i vaše poslovne sastanke, konferencije i prezentacije. Naša recepcija je stalno otvorena, a naš kafe bar pravo je mesto za jutarnju kafu ili opuštanje u društvu. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan, hotelski parking.

Soba za 1 osobu

Ukoliko ste putnik prolaznik, ili vam je potreban smeštaj za više noći, naš hotel vam nudi izbor od 22 jednokrevetne sobe, u koje se možete udobno smestiti i provesti vreme u miru i tišini.

Sobe poseduju krevete standardnih dimenzija, a pojedine su opremljene francuskim ležajem, te ormanom i noćnim stočićem kako biste se potpuno raskomotili. Svaka soba ima centralno grejanje, bežičnu internet konekciju koja je neophodna u današnje vreme kako za posao, tako i za zabavu.

Veći deo soba poseduje klima uređaje, koja će vas rashladiti u vrelim letnjim danima, kao i mini bar, napunjen osvežavajućim pićima. Sastavni deo svake sobe je i kupatilo sa tuš kabinom, koje je opremljeno sredstvima za ličnu higijenu. Na vaš zahtev, možemo obezbediti peglu i fen, kao i usluge pranja i peglanja. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelbacka@sbb.rs

sobaza1-1 sobaza1-2

Soba za 2 osobe

Dvokrevetna soba idealana je za prijatelje ili par koji je došao u posetu Vrbasu ili okolini. U zavisnosti od vaših želja i potreba, možete se odlučiti za sobu sa francuskim ležajem, ili sobu sa dva pojedinačna kreveta. Sve naše sobe su elegantno uređene i funkcionalno opremljene kako biste se sasvim raskomotili, a jedan deo je i klimatizovan.

Svaka soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom ili sa kadom, opremljena potrebnim sredstvima za higijenu. Na vaš zahtev, možemo vam obezbediti peglu i fen, kao i usluge pranja i peglanja. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, dok je za društvene mreže ili poslovne obaveze obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelbacka@sbb.rs

sobaza2-1 sobaza2-3 sobaza2-4

Soba za 3 osobe

Ove dve trokrevetne sobe idealne su za tročlana društva, kolege na poslovnom putovanju ili tim bildingu, kao i za male porodice. Naše trokrevetne sobe sastoje se od tri pojedinačna kreveta standardnih dimenzija, sa dušecima koje karakterišu udobnost i komfor. Svaka od soba opremljena je elegantno i funkcionalno kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Obe trokrevetne sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom, opremljena potrebnim toaletnim priborom. Na vaš zahtev, možemo obezbediti peglu i fen, kao i usluge pranja i peglanja. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, dok je za društvene mreže ili poslovne obaveze obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelbacka@sbb.rs

sobaza3-1 sobaza3-2

Soba za 4 osobe

Bilo koja od ove tri četvorokrevetne sobe pogodna za porodicu sa decom ili grupu prijatelja. Sve imaju centralno grejanje i veoma su tihe, te će vam pružiti dosta mira i privatnosti. Ove sobe se sastoje od dve spavaće sobe povezane vratima i hodnikom, a svaka je namenjena za po dve osobe, bilo da su opremljene francuskim ležajevima, bilo sa dva standardna kreveta.

Elegantno i funkcionalno uređenje čini ih veoma prijatnim i za duži boravak. Sve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, dok fen i pribor za peglanje možete dobiti na zahtev. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a za omiljene on-line sadržaje i društvene mreže obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelbacka@sbb.rs

apartman4

Apartman za 2 osobe

Ukoliko želite komfor i udobnost, pravi izbor za vas su apartmani koje nudi naš hotel. Sva tri apartmana su elegantno uređena, modernih linija , a oplemenjeni su prirodnim materijalima. Centralno grejanje i klima uređaj čine ih pogodnim za boravak tokom čitave godine. Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem sa lepim uzglavljem, te garderobnim ormanom i drugim nameštajem kako biste se sasvim raskomotili i raspremili.

Dnevni boravak ima elegantnu garnituru sa trosedom, dvosedom i foteljom, te su ovi apartmani pravi izbor i ukoliko želite da pozovete nekoga u goste ili organzujete poslovni sastanak. Naravno, imaju i moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, kao i odvojen WC. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a nadohvat ruke vam je i mini bar pun osvežavajućih pića.  Za vašu razonodu ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelbacka@sbb.rs

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4

Vrbas


U srcu Bačke, Vrbas je pravo oličenje malog gradića srednje Evrope. Raskrsnice pod pravim uglovima, planirani trgovi i zelene površine, i veliki bački kanal koji grad deli na Stari i Novi, i te kako ima šta da ponudi svojim posetiocima. Udaljen 127 kilometara od Beograda i samo 40 od Novog Sada, Vrbas je sve posećenija destinacija vikend turizma, i sve više među mlađim svetom u potrazi za provodom.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Vrbas
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments