Hotel Ana Lux Spa :: Pirotski okrug :: Pirot

Osnovni podaci

Ime: Hotel Ana Lux Spa

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Pirot, Pirotski okrug

E-mail:
office@hotel-analux.rs

E-mail 2:
prodaja@hotel-analux.rs

Sajt:
www.hotel-analux.rs

Telefon: +381 10 500 200

Mobilni: +381 60 33 99 781

Pogodnosti

Centralna gradska lokacija
Hotelski restoran
Restoran brze hrane
Kafe poslastičarnica
Sala za doručak
Spa centar (sauna, tepidarijum, infracrvena i slana soba, hidromasažne kade, fizioterapeuti)
Teretana u okviru hotela
Modularna sala za konferencije sa maksimalnim kapacitetom za 100 zvanica
Prilagođeno osobama sa posebnim potrebama
Centralna klimatizacija
LAN i Wi-Fi internet
Posluga u sobi
Usluge pranja i peglanja veša
LCD TV
Mini bar
Sef
Apartmani imaju kuhinju
Obezbeđen besplatan parking

Hotel Ana Lux Spa, Pirot slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Ana Lux Spa nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u strogom centru grada Pirota. Spoj moderne arhitekture, prestižne gradske lokacije i najvišeg kvaliteta usluge, Hotel Ana Lux Spa savršen je izbor za poslovna putovanja ili porodične odmore. U sklopu hotela postoji i restoran sa banket salom savršen za sve vrste prodičnih proslava i svečanosti, te kafe poslastičarnica i sala za doručak, a ukoliko nemate previše vremena za ručak, tu je i naš restoran brze hrane.

Uz to, spa centar hotela osmišljen je za jedinstveni doživljaj svih gostiju. Kozmetički tretmani, tepidarijum, topla klupa, hidromasažne kade parna sauna, infracrvena i slana soba donose pravi oporavak i regenraciju posle dana provedenog na poslovnim sastancima ili u razgledanju grada. Potpuno opuštanje možete pronaći i u sigurnim rukama naših iskusnih fizioterapeuta, a svim gostima namenjena je i teretana.

U Hotelu Ana Lux Spa nalazi se i najmodernije uređena sala za konferencije, te je ovaj hotel zaista pravi centar poslovnih susreta, sastanaka, konferencija i seminara, a takođe je i sedište Rotary kluba Pirot. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i hotelski parking.

Soba za 1 osobu

Hotel Ana Lux Spa u svom sklopu ima 14 soba namenjenih poslovnim putovanjima, tim bildinzima, kao i svim gostima kojima je potreban odmor od puta ili miran kutak za rad. Ove sobe su elegantno uređene i opremljene po najvišim standardima kako bi zadovoljile raznovrsne potrebe naših gostiju.

Sve su klimatizovane, opremljene standardnim krevetima sa praktičnim uzglavljem i funckionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Udoban radni prostor ima direktnu telefonsku liniju kao i LAN priključak za internet, te će svi naši gosti naći veoma udoban kutak za poslovne obaveze. Svaka soba ima i svoje luksuzno uređeno kupatilo sa kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a na raspolaganju su vam usluge pranja i peglanja veša, kao i posluga u sobi.

Za razonodu, trenutke odmora i dokolice, naše sobe opremeljene su i velikim LCD televizorima, a pored LAN konekcije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj boravak možete zasnovati i na doručku, a svim gostima namenjen je spa centar sa teretanom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@hotel-analux.rs

Soba za 2 osobe

Čak 34 sobe Hotela Ana Lux Spa namenjene su putovanju u društvu bilo kolega, prijatalja ili romantičnih parova. Ove prostrane i elegantno uređene sobe su klimatizovane i prozračne – 10 je opremljeno sa sva pojedinačna kreveta, dok su ostale sa francuskim ležajevima. Veliki broj i raznovrstan izbor soba čine hotel idealnim za veće poslovne skupove, tim bildinge i sve vrste organizovanih, grupnih putovanja.

Udoban radni prostor ima direktnu telefonsku liniju kao i LAN priključak za internet, te će svi naši gosti naći veoma udoban kutak za poslovne obaveze. Svaka soba ima i svoje luksuzno uređeno kupatilo sa kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a na raspolaganju su vam usluge pranja i peglanja veša, kao i posluga u sobi.

Za razonodu, trenutke odmora i dokolice, naše sobe opremeljene su i velikim LCD televizorima, a pored LAN konekcije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Uz sve navedeno, ove sobe imaju pogled na panoramu Pirota, a centralna gradska lokacija čini ih idealnim za večernji izlazak, obilazak znamenitosti grada ili uživanje u čuvenim restoranima i kafanama.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@hotel-analux.rs

sobaza2-1 sobaza2-4

Porodična soba za 3 osobe

Ukoliko putujete u intimnom, bliskom društvu ili sa porodicom, Hotel Ana Lux Spa nudi vam izbor od 7 soba uređenih tako da zadovolje sve vaše potrebe. Ove sobe su prostranije i podeljene u dva dela, sa francuskim ležajem i odvojenim krevetom u delu za spavanje, i malim dnevnim boravkom u drugom delu.

Centralna klimatizacija, luksuzna opremljenost i elegantno uređenje donose miran kutak za potpuno opuštanje i odmor. Svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili pansionu, a sve sobe imaju i mini bar kako bi vam, pored posluge u sobi, pića i grickalice uvek bili nadohvat ruke. Svaka soba ima i svoje luksuzno uređeno kupatilo sa kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a na raspolaganju su vam usluge pranja i peglanja veša.

Za razonodu, trenutke odmora i dokolice, sobe su opremeljene i velikim LCD televizorima, a pored LAN konekcije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoj dan možete započeti i omiljenom rutinom u teretani, dok je za potpuno opuštanje tu i hotelski spa centar.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@hotel-analux.rs

sobaza2-2 sobaza2-3

Soba prilagođena osoba posebnim potrebama za 3 osobe

U ponudi hotela nalazi se i jedna soba u potpunosti prilagođena potrebama osoba sa invaliditetom. Uređena je po najvišim standardima, sa posebnom pažnjom usmerenom na širine vrata, sobnu komunikaciju i olakašno kretanje. Ova soba namenjena je boravku tri osobe, sa jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom u posebnoj prostoriji, te je namenjena i za boravak sa pratiocem.

Kupatilu je posvećena posebna pažnja, te je pored luksuzne opreme ono uređeno po svim evropskim standardima, sa alarmom. Svoj boravak možete zasnovati i na doručku ili pansionu, a sve sobe imaju i mini bar kako bi vam, pored posluge u sobi, pića i grickalice uvek bili nadohvat ruke. Za razonodu, trenutke odmora i dokolice, tu je veliki LCD TV, a pored LAN konekcije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@hotel-analux.rs

Apartman za 2 osobe

Ova četiri apartmana predstavljaju posebnu ponudu našeg hotela i namenjeni su gostima koji planiraju duži boravak, žele da ugoste poslovne partnere ili prijatelje, a idealni su za romantična putovanja ili medeni mesec. Svi apartmani su luksuzno uređeni i elegantno osmišljeni, sa intimnom spavaćom sobom opremljenom francuskim ležajem.

Udoban dnevni boravak namenjen je kako uživanju u društvu, tako i poslovnim sastancima ili radu. Ovi apartmani posebni su jer raspolažu svojim lepo uređenim kuhinjama, te tu možete pripremiti kafu ili neki lagani obrok kada god želite. Svoj boravak možete zasnovati na doručku ili pansionu a tokom čitavog dana dostupna vam je i posluga u sobi. U sklopu apartmana su i luksuzno uređena kupatila sa kadom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Za razonodu, trenutke odmora i dokolice, apartmani imaju i velike LCD televizore, a pored LAN konekcije, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za uživanje u kafi i izvrsnoj pirotskoj kuhinji dovoljno je da se spustite u hotelski restoran, a potpunom opuštanju, relaksaciji i oporavku namenjen je naš spa centar.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: office@hotel-analux.rs

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6 apartman7

Hotel Ana Lux Spa

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9

Pirot


Na obali Nišave, u zagrljaju Stare planine nalazi se Pirot – jedan od kulturnih, obrazovnih i privrednih centara Jugoistočne Srbije. Kaže se da grad čine njegovi ljudi, život i običaji, a da biste zaista upoznali Pirot, morate upoznati i njegov folklor, tipičan govor, kulturu i prirodu. Nalazi se skoro u samom srcu Balkana, na pola puta između Niša i Sofije, između Panonske nizije u Podunavlju i Tračke nizije na samom rubu Evrope.


Pročitajte više

Pirotski okrug


Ovu oblast proslavio je jedan stari zanat, koji je danas izrastao u čitavu industrijsku granu, a to je ćilimarstvo. Pirotski ćilimi su veoma poznat i tražen proizvod. Takođe, ovaj kraj je poznat i po nadaleko čuvenoj i poslovičnoj štedljivosti svojih stanovnika, o kojoj se često zbijaju šele. Ipak, pored svega ovoga ovaj okrug je veoma bogat brojnim prirodnim lepotama i kulturno istorijskim spomenicima.


Pročitajte višePročitajte više - Pirot
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments