Hostel Olimpik :: Istočna Srbija :: Negotin

Osnovni podaci

Ime: Hostel Olimpik

Vrsta: Hostel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Negotin, Istočna Srbija

E-mail:
olimpikng@gmail.com

Sajt:
www.hostelnegotin.com

Telefon: +381 19 549 270

Mobilni: +381 62 549 270

Pogodnosti

Hostel se nalazi u strogom centru Negotina, 200 metara od glavnog gradskog trga
”A la carte” restoran u okviru hostela sa IPTV
Bar u okvoru hostela
Salon lepote i berbernica
Dvorište sa klupama i stolovima
Usluga aerodromskog prevoza (uz doplatu)
Usluga pranja i peglanja veša
Sobe za nepušače
Klima uređaji i centralno grejanje
Spratna zajednička kupatila
TV u sobama sa domaćim kanalima
Besplatan bežični internet u celom hostelu
Obezbeđen besplatan parking

Hostel Olimpik, Negotin slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U strogom centru Negotina, preko puta Muzeja Krajine, smešten je Hostel Olimpik, a u neposrednoj blizini je i stara Crkva Rođenja Presvete Bogorodice, Trg Stevana Mokranjca nalazi se na dva minuta šetnje, dok je železnička stanica udaljena oko 500 metara. Takođe, u našoj neposrednoj blizini naći ćete dobro snabdeven market, dok se zelena pijaca nalazi na udaljenosti od samo 200 metara.

U prizemlju hostela nalazi se odličan ”a la carte” restoran sa barom koji nudi veliki izbor tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, pa vaš boravak kod nas možete upotpuniti vrhunskom ishranom. U restoranu se nalazi TV sa IPTV kanalima.

Hostel Olimpik je lociran na velikoj evropskoj biciklističkoj stazi Eurovelo 6, pa je izuzetno pogodan za sve ljubitelje biciklizma koji se zateknu na ruti koja povezuje Dunav sa Crnim Morem. Naši gosti mogu se družiti i uživati u letnjoj polovini godine u našem lepom dvorištu, gde su im na raspolaganju drvene klupe i stolovi. Sve sobe su garantovano bez duvanskog dima, a uz jutranju kafu ili večernje piće možete se opustiti u našem baru.

Ukoliko želite, možemo organizovati aerodromski prevoz uz doplatu, a na recepciji dočekaće vas naše komunikativno i ljubazno osoblje. U okviru hostela postoji i salon lepote za dame i berbernica za gospodu. Gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking ispred hostela.

Spavaonica za 4 osobe

Za sve prave avanturiste, ali i za sve kojima je putovanje na prvom mestu, naš hostel raspolaže jednom spavaonicom sa četiri kreveta na sprat, sa jednostavnim i funkcionalnim nameštajem i kutkom za sedenje. Spavaonica je potpuno klimatizovana i ima centralno grejanje, pa je pogodna za boravak u bilo kojem delu godine, a inače deli spratno kupatilo, opremljeno kadom i kompletnim toaletnim priborom, sa još jednom sobom. Sve sobe imaju svakodnevnu službu čišćenja i namenjene su nepušačima, pa su pogodne i za porodice sa decom.

Za trenutke odmora i opuštanja na raspolaganju vam je TV sa dobrim izborom domaćih kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija, bilo za potrebe posla ili zabave. Vaš boravak kod nas može imati i organizovanu ishranu u našem restoranu, a možete računati i na uslugu pranja i peglanja veša, uz dodatnu nadoknadu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: olimpikng@gmail.com

Soba za 2 osobe

Za sve one koji najradije putuju u paru, na raspolaganju su naše dvokrevetne sobe, sa odvojenim krevetima i jednostavnim udobnim nameštajem, a pored kreveta, tu su graderobni ormani i kutak za sedenje. Sve sobe u hostelu su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak u bilo kojem delu godine, a gosti soba dele spratno kupatilo, opremljeno kadom i kompletnim toaletnim priborom.

Sve sobe imaju svakodnevnu službu čišćenja i namenjene su nepušačima, pa su pogodne i za porodice sa decom. Za trenutke odmora ili dokolice na raspolaganju vam je TV sa dobrim izborom domaćih kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija. Vaš boravak kod nas može imati i organizovanu ishranu u našem restoranu, a možete računati i na uslugu pranja i peglanja veša, uz dodatnu nadoknadu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: olimpikng@gmail.com

Soba za 3 osobe

Namenjene roditeljima sa decom, ali i nerazdvojnim tročlanim društvima, tu su naše trokrevetne sobe sa krevetom na sprat i jednim odvojenim krevetom. Ovde ćete naći i lepe kutke za sedenje i garderobne ormane pa ćete moći da se potpuno raskomotite i raspremite. Sve sobe u našem hostelu su klimatizovane i imaju centralno grejanje pa su pogodne za boravak u bilo kojem delu godine, a gosti soba dele spratno kupatilo, opremljeno kadom i kompletnim toaletnim priborom sa gostima drugih soba.

Sve sobe imaju i svakodnevnu službu čišćenja i namenjene su nepušačima, pa su pogodne i za porodice sa decom. Za trenutke odmora ili dokolice na raspolaganju vam je TV sa dobrim izborom domaćih kanala, kao i besplatna bežična internet konekcija bilo za potrebe posla ili zadovoljstva. Vaš boravak kod nas može imati i organizovanu ishranu u našem restoranu, a možete računati i na uslugu pranja i peglanja veša, uz dodatnu nadoknadu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: olimpikng@gmail.com

Negotin


U dolini između planina Miroč, Crni Vrh i Deli Jovan sa jedne strane i Dunava i Timoka sa druge, Negotin se smestio u samom centru Negotinske krajine na tromeđi Srbije, Rumunije i Bugarske. Reljef krajine, ravnica zatvorena planinama sa severa i zapada, a sa juga otvorena prema rekama uslovaljava specifičnu, izrazito kontinentalnu klimu, koju karakterišu duga, topla leta, i jednako hladne zime.


Pročitajte više

Istočna Srbija


Istok Srbije je oduvek podrazumevao mistiku, tajnovitost, posebnu filozofiju i verovanja kojima se tumači život. Moćne i nekada zlatonosne reke ove regije Mlava i Pek su svojim tokom uvek određivale živote ljudi, a njena plodna i zdrava zemlja, uslovili su da se uz obale nastanjuju ljudi, bave ribolovom, podižu voćnjake, a posebno vinograde.


Pročitajte višePročitajte više - Negotin
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments