Hostel Centar :: Beogradski okrug :: Beograd

Osnovni podaci

Ime: Hostel Centar

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Beograd, Beogradski okrug

E-mail:
hostelflash1@gmail.com

Sajt:
www.hostelcentar.com

Telefon: +381 11 761 96 86

Mobilni: +381 64 064 60 64 (može i Viber, Whats app)

Pogodnosti

Odlična lokacija, strogi centar Beograda
100 metara od Glavne železiničke i autobuske stanice
Restorani, kafići, supermarketi brza hrana u neposrednoj okolini
Fleksibilna prijava i odjava
24/7 otvorena recepcija
Zajedničke, potpuno opremljene kuhinje
Šest zajedničkih “lounge” dnevnih soba sa uslužnim računarima i televizorima
Mogućnost uplate doručka
Odlaganje stvari na recepciji
24/7 video nadzor
Klima uređaji i centralno grejanje
Peškiri i posteljina se menjaju svakodnevno
Uslužni računar u svim sobama
TV sa satelitskim i kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hostel Centar, Beograd slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Udoban i mladalački Hostel Centar kako mu i samo ime kaže nalazi se u samom centru Beograda, na samo nekoliko koraka od Zelenog Venca, Sava Male i Brankovog Mosta. Glavna železniča i autobuska stanica udaljene su oko 100 metara od nas, a direktna autobuska linija sa aerodroma je takođe u našoj neposrednoj blizini. Uz to, mnogobrojne prodavnice, supermarketi, pekare i ulična hrana su raspoređeni na svakom koraku, ali je ovo i jedan od najinteresantnijih delova Beograda za noćni provod.

Hostel Centar ima u svom sklopu više sasvim opremljenih kuhinja pa tu možete skuvati sebi čaj, kafu ili pripremiti neki lagan obrok. Našim gostima je na raspolaganju čak šest velikih dnevnih boravaka povezanih u jednu celinu, gde se možete upoznavati sa drugim gostima i uživati u odmoru i druženju. Ovde vam je dostupno nekoliko računara, veliki TV, kao i besplatna, bežična internet konekcija. Naša recepcija otvorena je svih 24 časa, pa možete uživati u dnevnoj i noćnoj strani grada, a uz doplatu možete zasnovati svoj boravak kod nas i na doručku. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking, a uz to čitav kompleks je pod stalnom video zaštitom.

Soba za 2 osobe

U našem hostelu nalaze se dve privatne sobe namenjene parovima, ali i bliskim društvima ili roditeljima sa decom, a locirane su na drugom i trećem spratu. Ove sobe su izuzetno funkcionalno uređene, klimatizovane i sa centralnim grejanjem, pa su prijatne leti i tople i ušuškane zimi. Uzglavlja kreveta su sa noćnim svetlom i utičnicama, a ovde ćete naći i osnovno posuđe kako biste mogli da pripremite kafu ili čaj.

U sobama se nalazi i TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, obe imaju i svoja kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a fen samo potražite na recepciji. Na raspolaganju vam je više dnevnih boravaka kao i više kuhinja u okviru hostela, a svoj boravak ovde možete bazirati i na obilnom doručku. U svim sobama, kao i u svim zajedničkim dnevnim sobama obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija, pa možete uživati u društvenim mrežama, online turisičkim vodičima i omiljenim aplikacijama.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelflash1@gmail.com

Soba za 4 osobe

Na trećem spratu hostela nalazi se i jedna privatna soba namenjena porodicama ili četvoročlanim društvima. Soba je klimatizovana i ima centralno grejanje, a drveni podovi čine je prijatnom i toplom. Jednostavno i funkcionalno opremljena, pružiće vam sav mir i komfor kako biste se sasvim odmorili i uživali u šetnjama i provodu. Na raspolaganju su vam ovde četiri odvojena kreveta sa pripadajućim ormarićima koje možete i zaključati za sigurno odlaganje stvari.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim i satelitskim kanalima, a besplatna, bežična internet konekcija dostupna je kako u sobi, tako i u svim zajedničkim dnevnim boravcima. Kupatilo je opremlljeno tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a peškiri se menjaju svakodnevno. Svoj boravak kod nas možete  zasnovati i na doručku, a na raspolaganju vam je i više kuhinja gde možete pripremiti sebi kafu ili lagan obrok.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelflash1@gmail.com

Spavaonica za 6 osoba

Na trećem spratu nalazi se i jedna spavaonica sa 6 pojedinačnih kreveta, gde miran san i komfor mogu pronaći svi – bilo da putujete sami, u paru ili u većem društvu. Ova spavaonica je klimatizovana i ima centralno grejanje, pa je prijatna za boravak u bilo koje doba godine.

Svaki krevet ima svoje svetlo na uzglavlju sa utičnicama, kao i svoj ormarić sa ključem kako biste mogli da se raspremite i ne opterećujete se viškom stvari. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, peškiri se menjaju svakodnevno, dok fen potražite na recepciji.

U ovoj spavaonici nalazi se i uslužni računar, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim i kablovskim kanalima. Besplatna, bežična internet konekcija dostupna je kako u spavaonici, tako i u svim zajedničkim prostorijama. Na raspolaganju vam je i više sasvim opremljenih kuhinja, a vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na doručku.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelflash1@gmail.com

Spavaonica za 8 osoba

Naše tri velike osmokrevetne spavaonice namenjene su kako pojednicima, tako i parovima, porodicama, većim ili manjim društvima. Dve se nalaze na prvom, dok je jedna na drugom spratu hostela, a sve su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak i odmor tokom čitave godine.

Svaki od osam kreveta ima svoje svetlo na uzglavlju sa utičnicama, kao i svoj ormarić sa ključem kako biste mogli da se raspremite i ne opterećujete se viškom stvari. Spavaonica ima i svoje kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, peškiri se menjaju svakodnevno, dok fen možete potražiti na recepciji.

U ovoj spavaonici se nalazi i uslužni računar, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa satelitskim i kablovskim kanalima. Besplatna, bežična internet konekcija dostupna je kako u samoj spavaonici, tako i u svim zajedničkim prostorijama. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na doručku, a na raspolaganju vam je i više kuhinja gde možete spremiti sebi kafu, čaj ili poneki lagan obrok.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelflash1@gmail.com

Spavaonica za 10 osoba

Naša najveća spavaonica nalazi se na trećem spratu, i opremljena je sa deset odvojenih kreveta, pa je dobar izbor kako za pojednice, tako i za grupe različitih veličina. Spavaonica je klimatizovana i ima centralno grejanje, pa je pogodna za odmor i boravak tokom čitave godine. Svaki od 10 kreveta ima svoje svetlo na uzglavlju sa utičnicama, kao i svoj ormarić sa ključem kako biste mogli da se raspremite i ne opterećujete se viškom stvari. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, peškiri se menjaju svakodnevno, dok fen možete naći na recepciji.

I u ovoj spavaonici se nalazi i uslužni računar, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim i kablovskim kanalima. Besplatna, bežična internet konekcija dostupna je kako u spavaonici tako i u svim zajedničkim prostorijama.Na raspolaganju vam je i više kuhinja gde možete pripremiti sebi omiljenu kafu, čaj ili neki lagan obrok.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostelflash1@gmail.com

Beograd


Beograd je glavni grad Republike Srbije. U njemu su svoj dom našli državljani mnogih zemalja koje je put ovde naneo, koji su se zaljubili u njegov šarm i energiju, pa su rešili da se u njemu i nastane. Štaviše, retko kada se desi da neko dođe u Beograd, u njemu ostane nekoliko dana, a ostane ravnodušan. Svi posetioci čije je, naročito u poslednje vreme, odredište Beograd, u ovom će prelepom gradu, burne istorije, pronaći nešto, ili čak više stvari koje će ih oduševiti i navesti da požele da se u njega vrate.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Beograd
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments