Holiday Home Lazić :: Zapadna Srbija :: Divčibare

Osnovni podaci

Ime: Holiday Home Lazić

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Divčibare, Zapadna Srbija

E-mail:
lazic.milan@mts.rs

Telefon: +381 64 9999 375

Pogodnosti

Vikendica se nalazi na 10 minuta šetnje od turističkog centra Divčibara
10 minuta šetnje od vidikovca Golubac
Prodavnice, restorani i kafići u blizini
Trem ispred vikendice sa stolom i klupama
Dve terase
Centralno grejanje na struju ili grejanje na drva
Klima uređaj sa inverterom
Potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom
Mašina za sudove
Komarnici u svim prostorijama
LCD TV sa kablovskim kanalima
DVD plejer
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Holiday Home Lazić, Divčibare slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Holiday Home Lazić nalazi se na izvanrednoj lokaciji, samo 10-ak minuta lagane šetnje od turističkog centra Divčibara, na pola puta do čuvenog vidikovca Golubac. Ova tradicionalna, planinska kuća okružena je borovom šumom, izolovana od buke i gostima nudi neposredni dodir sa prirodom. Obilje zelenila, brojne pešačke staze i sportski sadržaji, kao i restorani, kafići i prodavnice udaljeni su tek nekoliko minuta šetnje od nas.

Veliki trem ispred Holiday Home Lazić pruža prijatno mesto za jutarnju kafu ili druženje u prirodi. Dvičibare su udaljene od Beograda tek nešto više od 100 kilometara, i odavde možete krenuti na izlete do Valjeva ili Čačka, a možete obići i Mionicu, Maljen ili lepi vidikovac i crkvu Paljba. Za sve goste koji dolaze svojim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking.

Vikendica za 10 osoba

Ova tradicionalna, planinska vikendica okružena bogatom prirodom, borovom šumom i mirom u kome ćete moći da zaista uživate, idealna je za velika društva, porodična okupljanja ili više porodica koje žele da uživaju u zajedničkom vremenu. Sa površinom od 120m2, ova kuća pruža dovoljno prostora za udoban i opušten boravak čak 10 odraslih osoba.

Vikendica je opremljena klima uređajima sa inverterima, a možete se grejati na struju ili na drva ukoliko želite da uživate u pravoj romantičnoj atmosferi. Na raspolaganju su vam tri spavaće sobe: dve trokrevetne sobe nalaze se na spratu, dok je u prizemlju soba sa francuskim ležajem.

Na spratu je i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a obe ove spavaće sobe imaju i svoje terase sa pogledom na zelenilo i šumu. U prizemlju je veliki dnevni boravak namenjen druženju i zajedničkim aktivnostima, a garniture za sedenje mogu se razmestiti i kao dodatni ležajevi. Velika, sasvim opremljena kuhinja ima i svoju trpezariju, pa odmor možete organizovati prema svojim potrebama i uživati u hrani kao kod svoje kuće.

Na donjem nivou nalazi se još jedno kupatilo, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV i DVD plejer, kao i veliki izbor kablovskih kanala. Za brzu komunikaciju, društvene mreže i omiljene on-line sadržaje obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Ova velika, udobno uređena vikendica može, po potrebi, primiti i više od 10 gostiju, a predivna priroda, šumarak i zelenilo pravo su mesto za uživanje sa mališanima. Spavaće sobe na spratu imaju svoje lepe terase, a veliki trem ispred ulaza sa stolom i stolicama namenjen je uživanju u svakom trenutku vašeg odmora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: lazic.milan@mts.rs

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7 vila8 vila9 vila10 vila11 vila12 vila13 vila14

Divčibare


Priča o ovoj planini nema srećan početak. Legenda kaže da joj je ime nastalo tako što se jedna mlada devojka, čobanica gonjena zlom sudbom udavila u reci zloslutnog imena koja tuda protiče, Crnoj Kamenici. Visoravni su potom meštani nadenuli ime Devojačke bare, što je kasnije preraslo u Divčibare, u znak sećanja na nju, ali i u znak upozorenja da čovek treba da bude pažljiv kada se hodi planinom, čak i ako, kao Divčibare, nije divlja, već pitoma i blaga. Ali, često se dešava da priče koje nemaju srećan početak, imaju srećan kraj. Tako je danas ova visoravan poznato odmaralište, letovalište i zimovalište, obučeno u prelepu prirodu i kristalne vode, voljeno i čuvano.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Divčibare
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments