Grey Hotel :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Grey Hotel

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
info@greyhotel.rs

E-mail 2:
book@greyhotel.rs

Sajt:
www.greyhotel.rs

Telefon: +381 36 210021

Mobilni: +381 60 80 90 900

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija u podnožju staze Karaman
Luskuzni hotelski restoran na dva nivoa
Abijentalna sala sa kaminom
Panoramska terasa na samoj ski stazi
A la cart doručak
Piće i lagani obrok dobrodošlice
Spa centar (zatvoreni bazen, finska sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani zdravlja i lepote)
Fitnes centar sa teretanom
Besplatna skijašnica za odlaganje opreme
Škola skijanja
Servis i iznajmljivanje ski opreme
Centralna klimatizacija sa individualnim regulatorom
Panoramski pogled na ski stazu
Mini Bar
Pribor za pripremu toplih napitaka u sobama i apartmanima
Luksuzna toaletna galanterija
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet visokog protoka
Obezbeđeno garažno mesto

Grey Hotel, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Jedinstveni krajolik netaknute prirode Kopaonika upotpunjen je notom prestiža Hotela Grey. Bilo da želite da uživate u skijanju, provedete aktivan odmor sa porodicom ili se ušuškate i opustite ovaj hotel je mesto koje vam pruža priliku da otkrijete nove visine užitka i odmora. Osmišljen tako da vam sve bude pri ruci, Hotel Grey pruža besprekornu, personalizovanu uslugu i vrhunski smeštaj, koji su tu da ispune vaše želje i očekivanja. Smešten je u samom epicentru svih dešavanja, u podnožju staze Karaman greben, pa će vam veoma raznovrsna i bogata turistička ponuda Kopaonika biti na samo nekoliko koraka.

Uz kamin, čašu vina i atraktivnu peć na drva možete uživati u delikatnim specijalitetima u našem restoranu koji prati najviše internacionalne standarde. Galerija restorana pravo je mesto za ”a la cart” doručak, kafu uz novine i jedan od najboljih panoramskih pogleda na ski stazu Karaman. Na samoj ski stazi nalazi se i terasa Grey Vista, gde možete doživeti atmosferu najboljih evropskih skijaških centara. Rekordan broj sunčanih sati donosi uživanje u predivnoj prirodi tokom čitave godine, uz nezaobilazne grickalice, sveže sokove i osveženja.

Samo srce Grey Hotela čini luksuzni spa centar, namenjen obnovi energije nakon dana provedenog na snegu ili predivnoj prirodi planine. Zatvoreni bazen, teretana, finska sauna i vrhunski terapeutski stručnjaci osmisliće tretmane prema vašim potrebama, dovesti vaše telo u savršenu kondiciju, a vaš duh u stanje mira i harmonije.

U okivru našeg hotela na raspolaganju vam je i škola skijanja, gde možemo organizovati grupne ili individualne časove skijanja ili vožnje popularnog borda, a pružamo i sve usluge servisiranja i iznajmljivanja prvoklasne opreme za decu i odrasle. Takođe, skijašnica sa ostavama za opremu se ne naplaćuje gostima hotela. Hotelska garaža nalazi se na trećem, najnižem nivou suterena i našim gostima obezbeđeno je jedno garažno parking mesto po sobi.

Deluxe soba za 2 osobe

U okviru našeg hotela romantičnim parovima, ali i savršenim skijaškim vikendima kada želite da pobegnete od svega i uživate na snegu, u rekreaciji i fantastičnoj spa usluzi, na raspolaganju su tri luksuzne dvokrevetne sobe. Prijatane i elegantno uređene sobe su centralno klimatizovane, i imaju individualnu regulaciju, kako biste atmosferu u sobi u potpunosti prilagodili sopstvenim potrebama.

Sa površinom od 24 m2 i atraktivno osmišljenim rasporedom, ove sobe su istovremeno veoma funkcionalne i beskompromisno udobne. Opremljene su, za ovaj prostor posebno dizajniranim, italijanskim nameštajem i keramikom, a enterijeri uspešno donose pravu planinsku atmosferu kombinacijom prirodnog drveta, mekog, ambijentalnog osvetljenja i prijatne palete boja. Prostrani francuski ležaj sa lepim uzglavljem i mali dnevni boravak sa klupskim stočićem i foteljom, uz fantastičan panoramski pogled na ski stazu čine vreme provedeno u ovim sobama jedinstvenim iskustvom.

Vaš boravak kod nas uvek je zasnovan na doručku, a sobe su opremljene mini barom i imaju mogućnost samostalne pripreme kafe ili čaja. Luksuzna kupatila imaju tuš kabine, prefinjenu toaletnu galanteriju i vrhunski kozmetički pribor.

Odmor i dokolicu upotpunjuje LCD TV sa velikim izborom kablovskiih kanala, a u čitavom hotelu obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija visokog protoka, jer znamo da su mobline aplikacije, brza komunikacija i društvene mreže sastavni deo vašeg dana. Svoj dan možete započeti uz omiljenu rutinu u teretani, bazen i savršen doručak, a svim gostima hotela obezbeđeni su posebni popusti u našem spa centru, restoranu, školi skijanja i drugim servisima koje naše stručno osoblje pruža.

Obezbeđeno garažno mesto po sobi;
Lični sef u sobi;
Pribor za peglanje;
Korišćenje sadržaja “Grey Spa” (spa&wellness centra) – zatvoreni bazen, svlačionica (ormarić, bade mantil, papuče, peškir), relax zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša i korišćenje fitnes centra;
Korišćenje skijašnice u “Grey Rent and Service”;
20% popusta na usluge masaža, tretmana lica i tela u “Grey Spa” (spa&wellness centra);
20% popusta na iznajmljivanje ski i snowboard opreme u “Grey Rent and Service” skijašnici;
VIP concierge usluga na raspolaganju tokom boravka u hotelu;
Za sve druge neophodne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: book@greyhotel.rs

????????????????????????????????????

2

????????????????????????????????????

4

Deluxe apartman za 4 osobe

Naših šest luksuznih apartmana namenjeni su vrhunskom uživanju u krugu porodice ili bliskih prijatelja, a pravi su izbor i za parove koji bi da uživaju u zajedničkim avanturama i putovanjima jer svojim rešenjima pružaju privatnost, mir i intimnu atmosferu kako u okviru samog hotela, tako i okviru svakog pojedinačnog apartmana.

Elegantan i odmeren enterijer osmišljen u planinskom stilu sasvim sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe za modernim i udobnim prostorom. Ovi apartmani su centralno klimatizovani, sa individualnim regulatorima temperature kako biste atmosferu podredili samo sebi i svojim željama.

Naši apartmani opremljeni su, za ovaj prostor posebno dizajniranim, italijanskim nameštajem i keramikom, a enterijeri uspešno donose pravu planinsku atmosferu kombinacijom prirodnog drveta, mekog, ambijentalnog osvetljenja i prijatne palete boja. Spavaća soba sa velikim francuskim ležajem i ljupkim toaletnim stolom donosi veoma intiman ambijent, dok se u dnevnom boravku nalazi moderna garnitura za sedenje koja se može razmestiti kao ležaj za još dve odrasle osobe. Vaš boravak kod nas uvek je zasnovan na doručku, a apartmani su opremljeni i mini barom pa imaju mogućnost samostalne pripreme kafe ili čaja. Luksuzna kupatila poseduju tuš kabine, prefinjenu toaletnu galanteriju i vrhunski kozmetički pribor.

Odmor i dokolicu upotpunjuje LCD TV u svakom apartmanu sa velikim izborom kablovskiih kanala, a takođe u čitavom hotelu obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija visokog protoka, jer znamo da su mobline aplikacije, brza komunikacija i društvene mreže sastavni deo vašeg dana. Svoj dan možete započeti uz omiljenu rutinu u teretani, bazen i savršen doručak, a svim gostima hotela obezbeđeni su posebni popusti u našem spa centru, restoranu, školi skijanja i drugim servisima koje naše stručno osoblje pruža.

Obezbeđeno garažno mesto po sobi;
Lični sef u sobi;
Pribor za peglanje;
Korišćenje sadržaja “Grey Spa” (spa&wellness centra) – zatvoreni bazen, svlačionica (ormarić, bade mantil, papuče, peškir), relax zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša i korišćenje fitnes centra;
Korišćenje skijašnice u “Grey Rent and Service”;
20% popusta na usluge masaža, tretmana lica i tela u “Grey Spa” (spa&wellness centra);
20% popusta na iznajmljivanje ski i snowboard opreme u “Grey Rent and Service” skijašnici;
VIP concierge usluga na raspolaganju tokom boravka u hotelu;
Za sve druge neophodne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: book@greyhotel.rs

????????????????????????????????????

2

????????????????????????????????????

4

Deluxe Premium apartman za 4 osobe

Naši Premium apartmani imaju površinu od čak 40 m2 i namenjeni su raskošnom odmoru u krugu porodice ili bliskih prijatelja, kao i parovima koji žele da uživaju u privatnosti kako u okviru hotela, tako i u okviru svakog od naših apartmana. Elegantan i odmeren enterijer osmišljen u planinskom stilu  verujemo će zadovoljiti sve vaše potrebe za modernim i udobnim prostorom.

Svih šest Preminum apartmana su centralno klimatizovani, sa individualnim regulatorima temperature kako biste atmosferu podredili sebi i svojim željama. Ovi apartmani opremljeni su, za ovaj prostor posebno dizajniranim, italijanskim nameštajem i keramikom, a enterijeri uspešno donose pravu planinsku atmosferu kombinacijom prirodnog drveta, mekog, ambijentalnog osvetljenja i prijatne palete boja.

Spavaća soba sa velikim francuskim ležajem i ljupkim toaletnim stolom donosi veoma intiman ambijent, dok se u dnevnom boravku nalazi moderna garnitura za sedenje koja se može razmestiti kao ležaj za još dve odrasle osobe ili decu. Vaš boravak kod nas uvek je zasnovan na doručku, a apartmani su opremljeni i mini barom pa imaju mogućnost samostalne pripreme kafe ili čaja. Luksuzna kupatila sa su tuš kabinama, prefinjenom toaletnom galanterijom i vrhunskim kozmetičkim priborom.

Odmor i dokolicu upotpunjuje LCD TV u svakom apartmanu sa velikim izborom kablovskiih kanala, a u čitavom hotelu obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija visokog protoka, jer znamo da su mobline aplikacije, brza komunikacija i društvene mreže sastavni deo vašeg dana. Svoj dan možete započeti uz omiljenu rutinu u teretani, bazen i savršen doručak, a svim gostima hotela obezbeđeni su posebni popusti u našem spa centru, restoranu, školi skijanja i drugim servisima koje naše stručno osoblje pruža.

Obezbeđeno garažno mesto po sobi;
Lični sef u sobi;
Pribor za peglanje;
Korišćenje sadržaja “Grey Spa” (spa&wellness centra) – zatvoreni bazen, svlačionica (ormarić, bade mantil, papuče, peškir), relax zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša i korišćenje fitnes centra;
Korišćenje skijašnice u “Grey Rent and Service”;
20% popusta na usluge masaža, tretmana lica i tela u “Grey Spa” (spa&wellness centra);
20% popusta na iznajmljivanje ski i snowboard opreme u “Grey Rent and Service” skijašnici;
VIP concierge usluga na raspolaganju tokom boravka u hotelu;
Za sve druge neophodne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: book@greyhotel.rs

1 2

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Deluxe Executive apartman za 4 osobe

Sasvim posebnu ponudu Grey Hotela čine dva najveća, luksuzno opremljena Executive apartmana. Namenjeni pravim hedonistima i svima koji retke trenutke svog odmora žele da obogate raskošnim prostorom, elegantnim dizajnom i najsavremenijom tehničkom opremom.

Jednako namenjeni porodičnom odmoru, skijanju ili letovanju u društvu bliskih prijatelja, drugog para ili sasvim posebnom društvu, ovi apartmani pružiće vam fantastičan panoramski pogled na ski stazu, moderno i elegantno uređen enterijer ispunjem osećanjem dobrodošlice i udobnosti. Imaju povrišinu od 56 m2, centralno su klimatizovani sa individualnim regulatorima temperature, i oplemenjeni jedinstvenim dekorativnim elementima, prirodnim materijalima i toplom paletom boja.

Spavaća soba sa velikim francuskim ležajem i ljupkim toaletnim stolom donosi veoma intiman ambijent, dok se u dnevnom boravku nalazi moderna garnitura za sedenje koja se može razmestiti kao ležaj za još dve odrasle osobe. Vaš boravak kod nas uvek je zasnovan na doručku, a apartmani su opremljeni i mini barom, pa nude mogućnost samostalne pripreme kafe ili čaja.

Luksuzna kupatila opremljena su tuš kabinama, prefinjenom toaletnom galanterijom i vrhunskim kozmetičkim priborom. Odmor i dokolicu upotpunjuje LCD TV koji se nalazi u oba apartmana sa velikim izborom kablovskiih kanala, a takođe u čitavom hotelu obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija visokog protoka, jer znamo da su mobline aplikacije, brza komunikacija i društvene mreže sastavni deo vašeg dana. Svoj dan možete započeti uz omiljenu rutinu u teretani, bazen i savršen doručak, a svim gostima hotela obezbeđeni su posebni popusti u našem spa centru, restoranu, školi skijanja i drugim servisima koje naše stručno osoblje pruža.

Obezbeđeno garažno mesto po sobi;
Lični sef u sobi;
Pribor za peglanje;
Korišćenje sadržaja “Grey Spa” (spa&wellness centra) – zatvoreni bazen, svlačionica (ormarić, bade mantil, papuče, peškir), relax zona, finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, tropska kiša i korišćenje fitnes centra;
Korišćenje skijašnice u “Grey Rent and Service”;
20% popusta na usluge masaža, tretmana lica i tela u “Grey Spa” (spa&wellness centra);
20% popusta na iznajmljivanje ski i snowboard opreme u “Grey Rent and Service” skijašnici;
VIP concierge usluga na raspolaganju tokom boravka u hotelu;
Za sve druge neophodne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: book@greyhotel.rs

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Grey Hotel

hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments