Green House Apartmani :: Srem :: Vrdnik

Osnovni podaci

Ime: Green House Apartmani

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrdnik, Srem

E-mail:
greenhouse.vrdnik@yahoo.com

Sajt:
www.ghvrdnik.com

Telefon: +381 62 260 275

Mobilni: +381 65 229 20 29 (može i Viber i whats app)

Pogodnosti

Kompleks se nalazi na 50 metara od centra banje Vrdnik
Prodavnice, zelena pijaca, restoran i kafe-pub u neposrednoj okolini
Organizacija zabavnih i turističkih sadržaja
Zeleno dvorište sa velikom zajedničkom terasom
Roštilj i kotilć u dvorištu
Društvene igre
Klima uređaj i podno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
TV sa kablovskim kanalima
Radio
Besplatan bežični internet
Pegla i daske za peglanje, uz zahtev
Besplatno za kućne ljubimce
Obezbeđen besplatan parking prostor

Green House Apartmani, Vrdnik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na samo 50 metara od centra banje Vrdnik nalaze se Green House Apartmani, na odličnoj lokaciji koja gostima pruža neophodan mir za potpun odmor i relaksaciju, uz činjenicu da će i sve lepote ove banje biti nadohvat ruke. Od prve prodavnice udaljeni smo samo 70 metara, 100 metara od zelene pijace, a kafiće, restorane i pab naći ćete na samo 200 metara od nas. Od banjskog kompleksa i hotela “Termal” udaljeni smo nekoliko minuta šetnje, a etno naselje “Vrdnik” je na distanci od 3 km, i do njega možete stići kolima ili lepo uređenom pešačkom stazom.

Green House Apartmani imaju veliko privatno dvorište sa prostranom zajedničkom terasom odakle se pruža divan panoramski pogled na čitav Vrdnik. U dvorištu se nalazi i igralište za decu sa peskom, pa će vaši mališani ovde uživati u bezbednoj igri na svežem vazduhu. Takođe, pravim gurmanima na raspolaganju je mesto za roštilj sa kotlićem, a tu su i razne društvene igre uz koje se gosti mogu zabaviti.

Sa sobom slobodno povedite i kućne ljubimce – njihov boravak kod nas je bez dodatne nadoknade. Uz sve ovo, možemo organizovati za vas i neke turističke ili zabavne aktivnosti, kao što je odlazak na paintbol, posetu fruškogorskim manastirima ili vinarijama, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking u okivru dvorišta.

Studio za 2 osobe

Za sve parove na romantičnom odmoru ili nerazdvojne prijatelje, na raspolaganju je izbor od dva naša maštovito i vedro uređena studija – Plavi i Narandžasti. Oba imaju potpuno opremljene kuhinje, klima uređaje i podno grejanje, te su prijatni za boravak i odmor u bilo koje doba godine. Opremljeni su prostranim francuskim ležajevima, drvenim podovima i nameštajem od prirodnih materijala i u prijatnim i vedrim paletama boja kojima duguju imena.

Sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe za komforom i udobnošću, jer su vam na raspolaganju i natkasne, garderobni ormani i police, a tu je kutak za sedenje sa stolom i stolicama, koji može poslužiti kao trpezarija, prostor za druženje, odmor ili rad. U mini kuhinji naći ćete šporet, frižider i svo neophodno posuđe i escajg kako biste svoj idealan odmor upotpunili prilagođenom ishranom.

Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa centralnim bojlerom u oba studija, tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom i fenom, a bude li vam zatrebao, tu je i pribor za peglanje. U trenucima odmora i dokolice, možete gledati TV sa brojnim kablovskim kanalima, slušati radio, a uz to, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija, za sve one koji ne mogu bez društevnih mreža ili omiljenih sajtova, čak ni na odmoru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: greenhouse.vrdnik@yahoo.com

Studio za 2-4 osobe

Crveni i Zeleni studiji namenjeni su parovima, ali i porodicama sa decom ili nerazdvojnim četvoročlanim društvima. Oba su opremljena francuskim ležajem i krevetom na sprat, a s obzirom na klima uređaj i podno grejanje odličan su izbor u bilo koje doba godine. Ovi prostrani i vedri studiji pružiće vam neophodan komfor i udobnost jer raspolažu potpuno opremljenom kuhinjom i funkcionalnim nameštajem, pa ćete ovde moći da se sasvim raspremite i raskomotite.

Uz kuhinju u kojoj se nalaze frižider, šporet, posuđe i escjag, postoji i trpezarijski sto sa stolicama koji može poslužiti i kao prostor za druženje ili rad. Kupatilo oba studija je moderno opremljeno, sa centralnim bojlerom, tuš kabinom, kompletnim toaletnim priborom i fenom. U trenucima odmora i dokolice, na raspolagnju vam je TV sa brojnim kablovskim kanalima, radio, a ukoliko vam bude potreban, tu je i pribor za peglanje. Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u celoj kući obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija, pa ni eventualne poslovne obaveze neće trpeti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: greenhouse.vrdnik@yahoo.com

studioza4-1 studioza4-2 studioza4-3 studioza4-4

Vrdnik


Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrdnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments