Garni Hotel Panorama Lux :: Niški okrug :: Niš

Osnovni podaci

Ime: Garni Hotel Panorama Lux

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Niš, Niški okrug

E-mail:
info@panoramalux.co.rs

Sajt:
www.panoramalux.co.rs

Telefon: +381 18 560 213

Pogodnosti

Hotel se nalazi 2 km od centra Niša, u blizini sportskog centra Čair i Narodnog pozorišta
Besplatan aerodromski prevoz
Otvoreni bazen sa terasom za sunčanje
Restoran sa letnjom terasom
Bar
Konferencijska i banket sala
Klima uređaj
Neke smeštajne jedinice imaju svoje terase
Mini frižider
Aparat za kafu
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Direktna telefonska linija
Fen
Besplatno za decu do 2 godine
Besplatno za kućne ljubimce
Obezbeđen besplatan privatni parking

Garni Hotel Panorama Lux, Niš slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Garni Hotel Panorama Lux nalazi se na oko 2 km od strogog centra Niša, odnosno svega nekoliko minuta vožnje ili 20-ak minuta lagane šetnje, u mirnoj i tihoj okolini čuvenog sportskog centra Čair i Narodnog pozorišta. Izdignut iznad samog grada, naš hotel pruža veličanstven pogled na panoramu Niša.

U sklopu zelenog vrta Garni Hotela Panorama Lux postoji i spoljni bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima. Naš hotel raspolaže i svojim restoranom, gde možete probati izuzetno ukusne specijaltete domaće i internacionalne kuhinje, ili organizovati svoju ishranu, a ako vreme dozvoli, opustiti se uz jutarnju kafu ili večernje piće na velikoj terasi restorana.

Hotel je odličan izbor i za sve vaše poslovne sastanke, konferencije, seminare i prezentacije, jer imamo konferencijsku salu, a na raspolaganju vam je i banket sala. Takođe, vaši kućni ljubimci u našem hotelu imaju poseban tretman, i njihov boravak kod nas je besplatan. Radi vašeg potpunog komfora, u sklopu našeg hotela nalazi se i licencirana menjačnica. Za sve naše goste možemo organizovati aerodromski prevoz bez dodatne naknade, a ukoliko dolazite u sopstvenoj režiji, kod nas vas očekuje besplatan, privatni parking u sklopu hotela. Deca su naši omiljeni gosti, a za mlađu od 2 godine, boravak kod nas je besplatan.

Soba za 2 osobe

Ukoliko ste na poslovnom putovanju, sami ili društvu kolega, na romantičnom, turističkom ili porodičnom putovanju, u našem hotelu možete birati između pet funkcionalnih i komfornih dvokrevetnih soba. Tri sobe imaju odvojene krevete, dok su dve, nešto prostranije sobe opremljene francuskim ležajem i imaju mali prostor za dnevni boravak sa foteljama i stočićem.

Sve ove sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak i odmor u bilo koje doba godine. Nataksne sa lampama, garderobni orman, radni kutak sa stolom i stolicom, ali i mini frižider i aparat za kafu i čaj uz osnovno posuđe učiniće da se ovde raskomotite i komforno smestite. Kupatila sa tuš kabinama sadrže i kompletan toaletni pribor, peškire, bade mantile, fen i kozmetički pribor.

Takođe, za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV sa kabovskim kanalima, a radi brze komunikacije, društvnih mreža ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet veza. Uz sve ovo, tri sobe koje se nalaze na prvom spratu imaju svoje šarmantne balkone sa baštenskim garniturama, sa kojih se pruža zaista lep pogled na zelenu okolinu Čaira i panoramu čitavog grada. Doručak vam može biti poslužen i u sobi, a slobodno vreme možete provoditi sunčajući se pored otvorenog bazena, pijuckajući kafu uz novine u našem baru ili probati neke specijalitete našeg restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@panoramalux.co.rs

Apartman za 3 osobe

Na prvom spratu našeg hotela nalazi se veoma komforni apartman koji je idealan za porodice sa decom, parove i manja nerazdvojna društva. Ovaj klimatizovani i moderno uređeni apartman ima odvojenu spavaću sobu u kojoj je smešten veliki francuski ležaj i jedan odvojen krevet, a tu su i natkasne i garderobni ormani kako biste se sasivim raskomotili.

U dnevnom boravku je elegantna garnitura za sedenje sa dva kauča i klupskim stolom ugodno smeštenim ispred TV-a sa odličnim izborom kablovskih kanala. Ovde se nalazi i veoma praktičan radni sto sa stolicom, a s obzirom na besplatnu bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku liniju, ni vaše eventualne poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Apartman je opremljen i mini frižiderom, aparatom za kafu i osnovnim posuđem, a ukoliko budete želeli, doručak vam može biti serviran i u krevetu.

Trokrevetni apartman ima i veliko kupatilo sa kadom, dva umivaonika, bide i WC, a u njemu ćete naći i peškire, bade mantile i osnovni kozmetički pribor. Takođe, uz sve ovo, možete se opustiti i na privatnoj terasi apartmana sa baštenskom garniturom i uživati u predivnom pogledu na panoramu grada Niša, uz prvu jutarnju kafu ili omiljeni napitak.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@panoramalux.co.rs

Apartman za 4 osobe

Za pravi porodični odmor, parove koji uživaju u zajedničkim putovanjima, i četvročlana društva, namenjena su dva naša komforna, prijatna i klimatizovana apartmana. Apartmani su prostrani i raspolažu sa dve povezane sobe u kojima se nalaze francuski ležajevi ili odvojeni kreveti, kao i natkasne, garderoberi i radni prostor sa stolom i stolicom, ili kutak za odmor sa foteljama i klupskim stočićem.

U oba apartmana na raspolaganju vam je kupatilo sa tuš kabinom, peškirima, bade manitlima, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Radi vašeg što većeg komfora, apartmani imaju i mini frižider, aparat za kafu, osnovno posuđe, direktnu telefonsku liniju i ugradni sef, a radi brze komunikacije, omiljenih društvenih mreža i eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija. Doručak vam može biti poslužen i u krevetu, a za trenutke odmora i dokolice, tu je TV sa kablovskim kanalima. Slobodno vreme možete provesti uživajući uz otvoreni bazen, kafu ili piće u našem baru ili gurmanluke našeg restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@panoramalux.co.rs

Niš


Zvanično, treći grad po veličini u Srbiji, Niš predstavlja kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije. Od davnina poznat kao „kapija istoka i zapada“, jedan je od najstarijih gradova u Evropi, o čemu svedoče brojna praistorijska nalazišta. Grad je smešten na reci Nišavi, a okružen je veličanstvenim planinskim masivima: Suvom planinom, Svrljiškim planinama i planinom Seličevicom. Najviša tačka grada je Sokolov kamen, vrh na Suvoj planini.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Niš
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments