Garni hotel Mlinarev San :: Zlatiborski okrug :: Arilje

Osnovni podaci

Ime: Garni hotel Mlinarev San

Vrsta: Garni Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Arilje, Zlatiborski okrug

E-mail:
recepcijamlinarevsan@smiljanickomerc.rs

Sajt:
www.mlinarevsan.com

Telefon: +381 31 3891 390

Mobilni: +381 64 649 60 77

Pogodnosti

Nalazimo se u neposrednoj blizini centra Arilja
Na samoj reci
100 metara od rzavskih plaza
Veliki parking
Stalno otvorena recepcija
Restoran
Konferencijska sala
Klima uređaj
Luksuzno kupatilo
Mini bar
Posluga u sobi
Telefon
LCD televizor
Satelitski kanali
Besplatan Wi-Fi

Garni hotel Mlinarev San, Arilje slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Tradicija savršeno uklopljena sa svim potrebama savremenog odmora, Garni hotel Mlinarev San nalazo se u prekrasnom, prirodnom ambijentu. Nad brzacima Rzava, na pešačkoj udaljenosti od centra Arilja, ovaj hotel svojom idealnom lokacijom pruža sjajne mogućnosti za aktivan, sadražajan odmor.

U našoj blizini je gradsko šetalište, glavna gradska izletišta i poznate rzavske plaže. Možete da uživate u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, vrhunskim domaćim vinima i rakijama. Naš restoran je i pravo mesto za uživanje u intimnim porodičnim proslavama, a svečani ambijent biće lepa scena i za venčanja ili krštenja.

Standard soba za 2 osobe

Ove elegantne, komforne i udobne sobe namenjene su putovanju u društvu kolega, porodice ili bliskih prijatelja. Na raspolaganju vam je 15 klimatizovanih, moderno uređenih soba koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za privatnošću i potpunim odmorom.

Opremljene su anatomskim, odvojenim krevetima sa nahtkasnama, velikim garderobnim ormanom i radnim prostorom – a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, možete sa lakoćom obavljati sve poslovne obaveze.

Ove sobe imaju svoja privatna, luksuzno opremljena kupatila sa zastakljenom tuš kabinom, elegantnim toaletnim priborom i kompletnom kozmetikom. Svoj boravak možete zasnovati i na nekoj vrsti pansiona, a pored mini bara, stalno vam je dostupna i posluga u sobi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a možete uživati i u omiljenim sadržajima i društvenim mrežama. Svoj dan možete započeti uz svežu kafu i sveže voće po kom je Arilje i najpoznatije, a sve sobe imaju prekrasan pogled na reku i zelene šumarke.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcijamlinarevsan@smiljanickomerc.rs 

standard1 standard2 standard3 standard4 standard5

Superior soba za 1-2 osobe

Ukoliko priželjkujete romantičan vikend, kraći predah u prirodi ili vam je potrebno da se odmorite od dugog puta, ove elegantne sobe su klimatizovane su i tople, te su pogodne za svako doba godine. Opremljene su anatomskim, francuskim ležajevima sa nahtkasnama, velikim garderobnim ormanom i radnim prostorom – a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, možete sa lakoćom obavljati sve poslovne obaveze.

Ove sobe imaju svoja privatna, luksuzno opremljena kupatila sa zastakljenom tuš kabinom, elegantnim toaletnim priborom i kompletnom kozmetikom. Svoj boravak možete zasnovati i na nekoj vrsti pansiona, a pored mini bara, stalno vam je dostupna i posluga u sobi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a možete uživati i u omiljenim sadržajima i društvenim mrežama. Ove sobe imaju prekrasan pogled na Rzav i zelenu okolinu Arilja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcijamlinarevsan@smiljanickomerc.rs 

superior1 superior2 superior3 superior4 superior5

Luks apartman za 3-4 osobe

Naša luksuzna ponuda namenjena je kako porodičnom, tako i romatničnom odmoru kada želite da uživate u potpunom komforu i udobnosti. Tri elegantna, luksuzno opremljena apartmana su klimatizovana, topla i veoma prijatna za svako doba godine. Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, dok se u dnevnom boravku nalazi sofa koja se može razmestiti kao dodatni ležaj.

Sva tri apartmana su veoma prostrani, tako da u njih možemo uneti i dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu. Na raspolaganju su vam i privatna, luksuzno opremljena kupatila sa zastakljenom tuš kabinom, elegantnim toaletnim priborom i kompletnom kozmetikom. Svoj boravak možete zasnovati i na nekoj vrsti pansiona, a pored mini bara, stalno vam je dostupna i posluga u sobi.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor, a možete uživati i u omiljenim sadržajima i društvenim mrežama uz besplatnu, bežičnu internet konekciju. Apartmani imaju prekrasan pogled na reku i zelenilo, a uz jutarnju kafu možete uživati u modernom ambijentu našeg restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: recepcijamlinarevsan@smiljanickomerc.rs 

lux1 lux2 lux3 lux4 lux5

Garni hotel Mlinarev San

Uz udobnu konferencijsku salu za 150 gostiju, ovde možete organizovati i svoje poslovne susrete, seminare i sastanke, a u lobiju možemo organizovati i posluženja ili zakuske. Mlinarev San je idealno mesto za radni odmor, tim bilding ili letovanje i zbog blizines Zlatibora, Tare, Golije, Divčibara –a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, obezbeđen je i besplatan parking.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9 hotel10

Arilje


Arilje se nalazi u zapadnom delu Srbije, pripada Zlatiborskom okrugu, a smešten je u slivu reka Velikog Rzava i Moravice. Arilje se često naziva i „grad maline“ jer se proizvodnjom ovog voća ovde bavi gotovo celokupno stanovništvo, a godišnje se proizvede preko 1.400 vagona ekstra klase svog jagodičastog voća, odabranih sorti.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Arilje
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments