Garni Hotel Lane :: Zlatiborski okrug :: Sjenica

Osnovni podaci

Ime: Garni Hotel Lane

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sjenica, Zlatiborski okrug

E-mail:
hotel-lane@hotmail.com

Sajt:
www.hotel-lane.rs

Telefon: +381 20 744 223

Mobilni: +381 63 169 85 58
+381 62 833 65 77
+381 64 305 00 40

Pogodnosti

Hotel se nalazi u samom centru Sjenice, 50 m od gradskog šetališta, kafića i restorana
Domaći restoran u okviru hotela
Room servis
Direktna telefonska linija
Mini bar
Apartmani imaju mini kuhinje
Balkon ima svaka soba i apartman
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Besplatan parking pod video nadzorom i podzemna garaža

Garni Hotel Lane, Sjenica slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom centru Sjenice nalazi se Garni Hotel Lane, koji odlikuje veoma prijatna atmosfera i udoban ambijent. Izrastao na dugogodišnjoj ugostiteljskoj tradiciji, ovaj porodični hotel u svom srcu ima fantastičan restoran lokalne kuhinje, gde ćete moći da probate mnoge specijalitete spravljene od svežih sastojaka prikupljenih na Pešteru.

U neposrednoj blizini Garni Hotela Lane nalaze se prodavnice, kafići i drugi restorani, a u okolini Sjenice i čudesa Peštarske visoravni koja čekaju samo na vas da ih istražite. Gradsko šetalište sa prodavnicama, suvenirnicama i poslastičarnicama udaljeno je od hotela svega 50-ak metara, tako da ako boravite kod nas, sve pogodnosti grada biće vam praktično na dohvat ruke. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je besplatan parking pod video nadzorom, kao i podzemna garaža hotela.

Soba za 2 osobe

Naš hotel raspolaže sa sedam soba koje su idealne za turistička ili poslovna putovanja i raspolažu sa dva odvojena kreveta. Ove prostrane i funkcionalne sobe imaju centralno grejanje i opremljene su garderobnim ormanima, natkasnama i komodama, pa ćete u njima moći da se sasvim raspremite i raskomotite.

Sve sobe imaju i radni kutak sa stolom i stolicama, a uz besplatnu bežičnu internet konekciju, i direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze sigurno neće trpeti. Na raspolaganju su vam i privatna, moderno uređena kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a kako bi vam i neki slatkiš ili hladno piće uvek bili pri ruci tu je i mini bar. Uz to, i doručak, neki specijalitet, vino ili poslastice mogu vam biti posluženi i u sobi. Slobodno vreme možete provesti u opuštanju isped TV-a sa kablovskim kanalima, ili na balkonu uživajući u živoj i zanimljivoj panorami centra Sjenice.

Cena dvokrevetne sobe po noćenju je 1.800 dinara po osobi.
Ukoliko želite da budete sami u sobi, cena je 2.300 dinara za noćenje.
Doručak se služi po ceni od 230 dinara po osobi.
Za sva ostala pitanja u vezi sa cenama i slobodnim terminima obratite nam se na mejl: hotel-lane@hotmail.com

sobaza2-1 sobaza2-1a sobaza2-2 sobaza2-3 sobaza2-4

Apartman za 5 osoba

Ova dva apartmana u našem hotelu namenjena su svima koji žele da uživaju u potpunom komforu i domaćoj atmosferi. Apartmani imaju centralno grejanje i raspolažu jednom odvojenom spavaćom sobom u kojoj se nalazi prostrani francuski ležaj i jedan odvojen krevet, te natkasne i garderobni orman, kako biste se sasvim raskomotili i raspremili.

Dnevna soba je opremljena modernom, kožnom garniturom za sedenje koja se može razmestiti kao pomoćni ležaj za još dve osobe, pa možemo reći da su ovi petokrevetni apartmani idealni za porodice sa decom, ili parove koji vole da letuju zajedno, kao i nerazdvojna društva. Prednost apartmana je njihova potpuno opremljena mini kuhinja, a tu je i moderno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Radi vašeg što većeg komofra, u apartmanima se nalazi i mini bar, kao i direktna telefonska linija, a doručak, neki specijalitet, vino ili poslastice mogu vam biti poslužene i u sobi. Slobodno vreme možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, ili uz omiljene sajtove i društvene mreže, jer je besplatna, bežična internet konekcija dostupna u čitavom hotelu. Uz sve ovo, prvu jutarnju kafu, kada naravno vreme to dozvoljava obavezno popijte na balkonu apartmana sa pogledom na dinamičnu panoramu Sjenice.

Cena apartmana je 9.000 dinara (ne po osobi).
Doručak se služi o ceni od 230 dinara po osobi.
Za sva ostala pitanja u vezi sa cenama i slobodnim terminima obratite nam se na mejl: hotel-lane@hotmail.com

Sjenica


Centar Pešterske visoravni je gradić sa 16.000 stanovnika – Sjenica. Pešter je najveća visoravan na Balkanskom poluostrvu i jedna od najvećih u Evropi, a svojim neistraženim predelima i divljom lepotom postaje jedna od najpopularnijih destinacija za ljubitelje prirode, i sve one koji žele da otkrivaju nove, umesto da obilaze stare, popularne turističke destinacije. Na nadmorskoj visini od čak 1150 metara i preko 60km², ovaj predeo je jedinstvena, očaravajuća i neotkrivena oaza u samom srcu Evrope.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Sjenica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments