Garni Hotel Kralj :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Garni Hotel Kralj

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
office@hotelkralj.rs

Sajt:
www.hotelkralj.rs

Telefon: +381 36 611 232

Telefon: +381 36 622 260

Telefon: +381 36 620 933

Pogodnosti

Nalazimo se u samom centru Vrnjačke Banje

Služimo doručak u formi švedskog stola

Konferencijska sala do 60 mesta

Wellness centar

Hidromasažni bazen

Otvoreni bazen

Besplatan Wi-Fi

Besplatan hotelski parking

Garni Hotel Kralj, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Garni Hotel Kralj nalazi se u najlepšoj banji Srbije – Vrnjačkoj Banji, na savršenoj lokaciji, u samom centru, nedaleko od svih najvažnijih atrakcija i pogodnosti koje ovo mesto nudi. Svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, Garni Hotel Kralj ide u korak sa potrebama modernog vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja, svakako je topla preporuka svima koji dolaze u Vrnjačku Banju, bilo na odmor ili zbog poslovnih obaveza. Mir, tišina i osećaj kućne atmosfere idealni su za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužvi, brzog ritma života, u drugačiji i „opuštajući svet“.

Soba za 1 osobu

1 2

Soba za 2 osobe

1 2

Soba za 3 osobe

1 2 3

Studio za 2+1 osobu

1 2 3 4 5

Apartman Lux za 4+1 osobu

1 2 3 4 5

Lux Apartman za 5 osoba

1 2 3 4 5

Garni Hotela Kralj

Sobe i aparmani Garni Hotela Kralj pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i pružaju sve potrebno za opuštanje, odmor i miran san, u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

U sklopu hotela nalazi se i ekskluzivni restoran sa balkonom koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića, kao i uslugu pansionske ishrane nacionalne kuhinje. Tu je bogat meni, probrana pića i ljubazno osoblje, što svakako restoran Garni Hotela Kralj čini jedinstvenim. U sali od 60 mesta nudimo tri pansionska obroka pripremljena od najsvežijih namirnica, koja će već na prvi zalogaj ostvariti sve vaše gastronomske snove. Za goste hotela doručak služimo u formi švedskog stola, a ručak i večeru kao izbor između tri specijaliteta koja se nalaze na meniju tog dana.

Za organizaciju seminara, promocija, edukacija, treninga, banketa i slično, Garni Hotel Kralj nudi konferencijsku salu, kapaciteta do 60 mesta. Sala je kompletno opremljena za potrebe sastanaka (projektor, platno, ozvučenje), a za goste hotela, iznajmljivanje sale je besplatno.

U trenucima opuštanja i relaksacije posetite hotelski Wellness centar, koji od sadržaja nudi hidromasažni bazen, relax tepidarium, relax toplu klupu, finsku saunu, parnu kabinu i jacuzzi, kao i relax masaže. Uz sve nadedeno Garni Hotel Kralj ima i otvoreni bazen za nezaboravno letovanje u Vrnjačkoj Banji. Čitav hotel je pokriven odličnim besplatnim Wi-Fi internetom, a za one koji dolaze svojim kolima naravno obezbeđen je i besplatan hotelski parking.

h1 h2 h3 h4 h5

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments