Garni Hotel Centar :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Garni Hotel Centar

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
recepcija@hotel-centar.rs

Sajt:
www.hotel-centar.rs

Telefon: +381 21 4776 333

Faks: +381 21 4776 322

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija, u strogom centru Novog Sada, na 20 metara od Srpskog narodnog pozorišta
Tursitički, poslovni i šoping sadržaji u neposrednoj blizini
Aperitiv bar
Sala za doručak (švedski sto)
Fitnes centar
Usluge masažera i fizioterapeuta
Sala za konferencije
Sekretarske usluge
Posluga u sobi
Centralna klimatizacija
Mini bar
Telefon
Sef u sobama
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični i mrežni internet
Studiji imaju svoje terase i potpuno opremljene kuhinje
Obezbeđeno 15 parking mesta u garaži hotela pod stalnim video nadzorom

Garni Hotel Centar, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Garni Hotel Centar nalazi se nadomak pešačke zone u strogom centru Novog Sada, pa će vam tako sve kulturne znamenitosti grada, ali i atraktivan noćni život i šoping zona biti na svega nekoliko minuta štenje. Takođe, hotel je smešten u neposrednom okruženju poslovnih i privrednih sadržaja, i odlično je povezan sa drugim delovima grada.

Usluga Garni Hotela Centar zasnovana je na boravku uz doručak koji se služi u elegantnom i modernom ambijentu naše sale, gde će vam biti poslužen raznovrstan izbor namirnica i jela, uz visok stepen kontrole kvaliteta. Švedski sto vas očekuje od 6 do 11 časova ujutru.

Uz to, hotel Centar je orijentisan prema svim potrebama modernog, poslovnog sveta, pa ukoliko želite da organizujete kongres prezentaciju, poslovni sastanak, ali i tim bilding ili korporativno druženje, naša kongresna sala opremljena je najsavremenijom opremom, i može da ugosti 120 zvanica. Takođe, možete se osloniti na naš stručni tim kako bi organizacija poslovnih događaja prošla besprekorno, a na raspolaganju će vam biti i osnovne sektretarske usluge.

Soba za 1 osobu

Namenjene poslovnim putovanjima koja zahtevaju potpuni mir radi odmora i koncentracije, i pojedincima koji žele kompletnu privatnost, na raspolaganju su tri veoma elegantne i moderno uređene sobe. Prateći najviše standarde, ove sobe su prostrane, svetle, klimatizovane i opremljene jednim krevetom sa lepim uzglavljem i dekorativnim svetlom uz noćni stočić.

Radni sto sa stolicom omogući će vam komforan rad, a funkcionalan nameštaj svedenih linija u prirodnoj paleti boja učiniće da se osećate lepo i prijatno. Na raspolaganju vam je i moderno uređeno, prostrano kupatilo sa kadom, peškirima, fenom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a besplatna bežična internet konekcija omogući će vam brzu komunikaciju, i uživanje u omiljenim sadržajima. Radi vašeg potpunog komfora, u svim sobama nalazi se mini bar sa raznovrsnom ponudom pića, a za kafu ili grickalice na usluzi vam je i sobna posluga. Sve dragocenosti i dokumenta možete odložiti i u sef u sobi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@hotel-centar.rs

Soba za 2 osobe

Kolegama na poslovnom putovanju, ali i romantičnim parovima na raspolaganju je veliki izbor elegantnih, moderno uređenih soba. Prateći najviše standarde, ove sobe su prostrane, svetle i klimatizovane. Čak 40 soba opremljeno je prostranim francuskim ležajevima, dok je 5 njih sa dva odvojena kreveta.

Sve dvokrevetne sobe su opremljene luksuznim nameštajem, tehničkom opremom visokog kvaliteta i prefinjene dekoracije. Enterijeri su moderni, prijatni i jednostavnih linija, pa ćete se ovde osećati veoma dobrodošlo. Tu je i mali kutak za dnevni odmor sa foteljom ili dvosedom i klupskim stočićem ispred visokog prozora, a radi visoke efikasnosti, na raspolaganju vam je radni prostor sa pisaćim stolom i stolicama, kao i direktna telefonska linija i besplatna bežična internet konekcija. Sastavni deo svake sobe je moderno uređeno, prostrano kupatilo sa kadom, peškirima, fenom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a radi vašeg potpunog komfora, u svim sobama nalazi se mini bar sa raznovrsnom ponudom pića, a za kafu ili grickalice na usluzi vam je i sobna posluga. Sve dragocenosti i dokumenta možete odložiti i u sef u sobi, a dan možete započeti i omiljenom rutinom u teretani, ili se opustiti uz naše fizioterapeute. Ukoliko poželite da uživate u panoramskom pogledu na Novi Sad uz omiljenu kafu ili piće, sami ili u društvu, možete se opustiti u našem kafe baru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@hotel-centar.rs

Deluks soba za 2 osobe

Posebnu ponudu našeg hotela čine dve luksuzne sobe namenjene svima koji žele da uživaju u potpunom komforu, prostranosti i elegantnom enterijeru. Enterijeri deluks soba su oplemenjeni dekorativnim slikama i razvedenim plafonskim led svetlom koje možete prilagođavati sopstvenim raspoloženjima. Sobe su privatne i centralno klimatizovane, što ih čini idealnim za duži ili kraći boravak u bilo kojem periodu godine.

U njima se nalazi po jedan prostrani francuski ležaj sa dekorativnim uzglavljem, a tu je i veliki dnevni boravak sa kožnim garniturama za sedenje, kao i prostorom za rad sa pisaćim stolom i stolicama. Radi vaše visoke efikasnosti, deluks sobe su opremljene direktnom telefonskom linijom i besplatnom bežičnom interent konekcijom, a na raspolaganju vam je i ugradni sef, kao i mini bar sa raznovrsnim izborom pića. Luksuzne sobe sadrže i moderno opremljena kupatila sa kadom, peškirima, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Uz omiljene serije ili važne utakmice, možete se opustiti ispred velikog LCD televizora sa kablovskim kanalima, a prijatno popodne možete provesti i u našem aperitiv baru. Takođe, za vašu omiljenu jutarnju rutinu na raspoalganju vam je naš fitnes centar, a kafa vam može biti servirana i u krevetu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@hotel-centar.rs

Soba za 2 osobe – prilagođena licima sa invaliditetom

Sve naše sobe spratno su povezane liftom i lako dostupne gositma koji se otežano kreću ili imaju neki hendikep, a ova soba posebno je dizajnirana da izađe u susret kako starim licima, tako i osobama sa invaliditetima. Posebna širina vrata i dimenizije nameštaja učiniće boravak ovde jednostavnijim, lakšim i rasterećenim.

Enetrijer ove sobe je veoma elegantan i u paleti smirenih i prijatnih boja, a opremljena je nameštajem modernog dizajna i jednostavnih linija, sa visiokom funkcionalnošću prostora. Sadrži dva odvojena kreveta sa dekorativnim uzglavljem, kao i mali prostor za dnevni boravak sa foteljom i stočićem. Tu je i radni prostor sa stolom, stolicom i direktnom telefonskom linijom, koji će uz besplatnu bežičnu internet konekciju učiniti da vaše evenutalne radne obaveze budu brzo i lako završene. Kupatilu ove sobe posvećena je posebna pažnja i ono je opremljeno kadom, peškirima, fenom, kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Uz omiljene serije ili važne utakmice, možete se opustiti ispred velikog LCD TV-a sa kablovskim kanalima, a prijatno popodne možete provesti i u našem aperitiv baru. Dan započnite uz švedski sto u našoj sali za doručak, a kafa vam može biti servirana i u krevetu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@hotel-centar.rs

Studio za 2 osobe

Posebna ponuda našeg hotela su i ovi studiji u vlasništvu hotela, koji su smešteni u zgradi koja se nalazi u našoj neposrednoj blizini. Četiri stana uređena su kao studiji (garsonjere), i namenjeni su kako dužem boravku u Novom Sadu, tako i svima koji žele vrhunsku uslugu hotela i sve prateće sadržaje koje možemo ponuditi, uz intimniju, privatniju atmosferu stana.

Enterijeri su uređeni u skladu sa najvišim standardima našeg hotela, a studiji su klimatizovani, prostrani i svetli. Opremljeni su modernim nameštajem jednostavnih linija i prirodnih, toplih boja. Na raspolaganju vam je prostrani francuski ležaj sa natkasnama i garderobnim ormanom u prostoru za spavanje. Studio je opremljen i garniturom za sedenje sa foteljama i dvosedom, a tu je i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicama.

Dodatna prednost ovih studija su potpuno opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom i posuđem, pa možete uživati u hrani kao kod svoje kuće. Kupatila su moderno opremljena, sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Uz sve ovo, studiji imaju i svoje terase sa pogledom na grad i ulicu, pa uz jutarnju kafu možete uživati i u laganom buđenju grada. Parking je obezbeđen u garaži ove zgrade.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: recepcija@hotel-centar.rs

O smeštaju Garni Hotel Centar 

Ugodne večeri možete provesti i u našem kafe i aperitiv baru, a dan započeti i u fitnes centru. Na recepciji vas očekuje dnevna štampa, a naš hotel pruža raznovrsne usluge koje će vaš boravak u Novom Sadu učiniti opuštenim i rasterećenim. Na vaš zahtev, možemo organizovati i aerodromski ili lokalni transfer, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je podzemna garaža pod stalnim video nadzorom.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel5 hotel4

Video prezentacija smeštaja Garni Hotel Centar 

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments