Garni Hotel Aleksandar :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Garni Hotel Aleksandar

Vrsta: Garni Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
recepcija@aleksandar-hotel.com

Sajt:
www.hotel-aleksandar.rs

Telefon: +381 21 480 4400

Faks: +381 21 480 4465

Pogodnosti

Hotel se nalazi na 2,5 kilometara od centra Novog Sada
Prodavnice, restorani i kafići u neposrednoj blizini
Aerodromski transfer
Organizovanje izleta i ekskurzija
Sala za doručak
Kafe bar sa fantastičnim pogledom na panoramu grada
Kongresna sala
Sala za sastanke
Sekretarske usluge
Teretana sa tehno-gym trenažerima
Spa centar – Hydra plus spa, Finska sauna, parno kupatilo i tuš sa esencijalnim uljima
TV sala
Posluga u sobi
Centralna klimatizacija
“Pametne” sobe
Neki apartmani imaju terase
Neki apartmani imaju mogućnost dodavanja ležaja
Kolevka za bebe, uz prethodni zahtev
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični interent
15 parking mesta pod stalnim video nadzorom

Garni Hotel Aleksandar, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Garni Hotel Aleksandar nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u samom središtu poslovne zone Novog Sada, udaljen od pešačke i šoping zone samo 2,5 kilometra, dok su sportsko-rekreativni centar Spens i Novosadski sajam na oko 15-ak minuta šetnje. U neposrednoj okolini hotela nalaze se stanice gradskog saobraćaja, pa se lako možete kretati sa kraja na kraj grada, a u ovoj četvrti ima puno prodavnica, kafića i restorana, zelena pijaca, kao mnoge pekare i drugi sadržaji.

Elegantna sala za doručak Garni Hotela Aleksandar je idealno mesto za početak užurbanog radnog dana, ili lagano jutro uz doručak i ispijanje kafe. Ovde vas očekuju raznovrsni hladni i topli napici, i švedski sto gde će vas dočekati širok izbor svežih namirnica i jela. Atraktivan pogled na Novi Sad možete potražiti i u našem aperitiv baru, gde se možete opustiti uz omiljene tople napitke ili alkoholna pića.

Soba za 2 osobe

Na raspolaganju vam je veliki izbor soba namenjenih romantičnim odmorima, roditeljima sa decom, ali i poslovnim putovanjima i kolegama. Ove elegantne, centralno klimatizovane sobe odlikuju se posebno uređenim enterijerom, svedenim linijama nameštaja i maštovitim dekorativnim elementima.

Deset soba opremljeno je prostranim francuskim ležajevima, dok ostalih 16 ima odvojene krevete. Natkasne, garderobni orman sa vešalicama i drugi funckionalni nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite, a kutak za sedenje sa foteljama i stočićem ove sobe čini izuzetno komfornim – ali je prava prednost ovih soba pisaći sto sa stolicom i telefonom.

Sve sobe imaju svoja moderno uređena kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, peškirima, velikim ogledalima i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz omiljene serije i važne utakmice, jer vam je na raspolaganju veliki LCD TV sa kablovskim kanalima. Dan možete započeti uz kafu i omiljeni doručak uz švedski sto, a možemo vam servirati doručak i u sobi.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: recepcija@aleksandar-hotel.com

Apartman za 2 osobe

Naših sedam apartmana namenjeno je pravim hedonistima koji žele da uživaju u potpunom komofru i prostranosti ovih soba, kao i romantičnim parovima. Ove elegantne, centralno klimatizovane sobe odlikuju se posebno uređenim enterijerom, svedenim linijama nameštaja i maštovitim dekorativnim elementima, a idealan su izbor za boravak u bilo koje doba godine.

U delu za spavanje nalazi se prostran francuski ležaj sa dekorativnim uzglavljem, natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se ovde sasvim raspremili i raskomotili. Dnevni boravak čine fantastične kožne garniture za sednje sa dvosedom i foteljama, u veoma udobnoj atmosferi.

Četiri od ovih sedam apartmana dovoljno su prostrani da se u njih može uneti i dodatni ležaj, a da se ne izgubi ništa od funkcionalnosti prostora. Apartmani raspolažu luksuznim kupatilima sa hidromasažnim tuš kabinama, peškirima, fenom za kosu i kompletnim toaletnim priborom. Takođe, tri apartmana imaju i terase sa garniturama za sedenje što ih čini zaista posbenom ponudom našeg hotela, pa jutarnju kafu možete popiti uz pogled na panoramu Novog Sada, ili – ako želite ne ustajući iz kreveta.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz omiljene serije i važne utakmice, jer vam je na raspolaganju veliki LCD TV sa kablovskim kanalima u svakom apartmanu, a radi brze komunikacije, omiljenih sajtova ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom hotelu obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: recepcija@aleksandar-hotel.com

O smeštaju Garni Hotel Aleksandar

Garni Hotel Aleksandar okrenut je svim potrebama poslovnih ljudi, i raspolaže velikom konferencijskom salom kapaciteta do 70 mesta. Ona je opremljena najsavremenijom opremom i prilagođena svim seminarima, konferencijama i prezentacijama, a za diskretnije poslovne sastanke na raspolaganju vam je naša manja sala.

Gosti hotela mogu koristiti i usluge fitnes i spa centra sa teretanom, finskom saunom i tuš sa esencijalnim uljima. U ovoj oazi mira i relaksirajuće atmosfere možete uživati i u raznovrsnim masažama naših visoko sturučnih fizioterapeuta. Na raspolaganju vam je i posluga u sobi, kao i razni hotelski servisi i raznolike sekertarske usluge. Na stalno otvorenoj recepciji čeka vas veliki izbor domaće i strane štampe. U saradnji sa našim partnerima, uz vaš zahtev možemo organizovati transfer putnika do aerodroma u Beogradu, kao i raznovrsne izlete i ekskurzije, a našim gostima na raspolaganju je 15 parking mesta koja su pod stalnim video nadzorom.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Video prezentacija smeštaja Garni Hotel Aleksandar

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments