Fortress Apartmani :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Fortress Apartmani

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
fortressapartmani@gmail.com

Sajt:
www.apartmanifortress.com

Telefon: +381 21 439 340

Mobilni: +381 63 439 340

Pogodnosti

Blizina Petrovaradinske tvrđave

Zajedničko dvorište

Recepcija

Usluga transfera sa/na aerodrom

Usluga pranja i peglanja veša

Besplatan bežični internet

TV sa kablovskim kanalima (78 kanala)

U potpunosti opremljena kuhinja

Kupatilo sa higijenskim sredstvima

Mini bar

Besplatan parking

Fortress Apartmani, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Fortress Apartmani se nalaze ispod Petrovaradinske Tvrđave, u vojvodinskoj prestonici, Novom Sadu. Tako su blizu centra grada, a opet ušuškani i skriveni od gradske buke. Smešteni uz samu obalu Dunava, predstavljeju idealno mesto vaš odmor posle poslovnih sastanaka ili turističkih obilazaka grada. Apartmani su tačno locirani u bezbednom, skrivenom delu „Gradića“ u Petrovaradinu. Picerija, pekara, autobusko stajalište i trafika su na 70 metara od apartmana. Dva lepa restorana na Dunavu udaljena su oko 150 metara, a do centra Novog Sada ima 600 – 700m. Petrovaradinska Tvrđava je na svega 200 metara.

Oko apartmana Fortress se prostire uređeno i prijatno dvorište površine 120 m² sa stolom i stolicama, koji su tu od proleća do jeseni, mnoštvom cveća i zelenila, česmom, i hladovinom koju pruža preko 100 godina staro drvo. Tu su i dva parking mesta unutar dvorišta, koja su obezbeđena kapijom, i četiri parking mesta na ulici ispred objekta. Od nedavno, jedan od sadržaja koji nudimo svojim gostima je i suvenirnica, kako bi svako mogao da ponese uspomenu iz Novog Sada i Fortress apartmana. Suveniri su uglavnom sa vojvođanskim i novosadskim motivima.

Apartman za 3 osobe

U sklopu objekta Fortress postoje četiri apartmana koja su idealna za udoban i prijatan odmor, bilo romantičnog para, bilo manje porodice, ili grupe prijatelja koji su rešili da se posvete upoznavanju ovog grada. Dva od njih se nalaze u prizemlju, a dva na spratu. Sva četiri apartmana imaju spavaći deo, u kome se, pored kreveta nalaze i noćni stočići sa lampama, neophodnim za opuštajuću literaturu pred spavanje.

Takođe, u svim apartmanima postoji dnevni boravak sa udobnim foteljama i kaučima, koji se mogu razvući, i tom prilikom udobno ugostiti još jednu osobu. Deo svakog dnevnog boravka je i klub stočić, kao i ormar sa dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Tu, u sklopu svakog dnevnog boravka je i mini kuhinja, sa sudoperom, frižiderom i ringlama, kao i neophodnim posuđem i priborom za pripremu jednostavnih obroka i obedovanje, uz pametno i lepo osmišljen trpezarijski deo.

Kupatilo svakog od apartmana je lepo i moderno uređeno, sa tuš kabinom. Uz to, po dolasku, svakog gosta će sačekati čisti i mirišljavi peškiri, tečni sapun, čak i pasta i četkica za zube su spremni u slučaju da su ih zaboravili.

Apartmani su klimatizovani, pa je prijatna temperatura uvek obezbeđena, a tokom vremena provedenog u apartmanima, gosti mogu uživati u nekom od sadržaja na TV-u (u ponudi je 78 kablovskih kanala), ili korišćenjem besplatnog bežičnog interneta, a ukoliko im se ne izlazi, mogu se osvežiti nekim od pića iz mini bara, koji su takođe sastavni deo svakog apartmana.

cene

Cene u tabeli su po apartmanu za dati broj osoba, a važe u dinarskoj protivvrednosti.
• Napomena:
Tokom EXIT Festivala cene se razlikuju, tako da vas molimo da nas kontaktirate pre rezervacije.
Za više informacija obratite nam se na mejl: fortressapartmani@gmail.com

Duplex apartman Green za 12 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8

O smeštaju Fortress Apartmani

Po dolasku u naš objekat, dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje, spremno da odgovori na svako vaše pitanje i pruži vam sve neophodne informacije. Takođe, ukoliko je potrebno, postoji i mogućnost transfera na ili sa aerodroma ”Nikola Tesla” u Beogradu.

Jedna od usluga koju nudimo svojim gostima je pranje i peglanje, a moguća je organizacija izleta na Frušku goru, Sremske Karlovce, ili poseta nekom od popularnih salaša u okolini.

vila1 vila2 vila3

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments