Fortress Apartman :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Fortress Apartman

Vrsta: Apartman

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
fortressapartmani@gmail.com

Sajt:
www.zlatibor.org/apartman-fortress

Telefon: +381 63 43 93 40

Pogodnosti

Na 300 metara od pijace

Ski centar Tornik je na oko 8 km udaljenosti

SPA centar

TV

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Fortress Apartman, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Fortress Apartman smešten je u mirnom i tihom delu Zlatibora, na oko 300 metara od pijace, a u bližem okruženju imaćete na raspolaganju sve pogodnosti i sadržaje koje nudi ova srpska planinska lepotica. Uz to, ski centar Tornik je na oko 8 km udaljenosti.

U sklopu zgrade u kojoj se nalazi Fortress Apartman gostima je na raspolaganju SPA centar, dok je terasa apartmana idealno mesto za odmor i uživanje u pogledu koji se pruža na prirodne lepote Zlatibora. Apartman je veličine oko 40m², ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom, a od sadržaja tu su TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet. Za one koji dođu svojim kolima imamo obezbeđeno parking mesto ispred zgrade.

Apartman za 4 osobe

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments