Etno selo Sunčana Reka :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Etno selo Sunčana Reka

Vrsta: Etno selo

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
sales@suncanareka.rs

E-mail 2:
suncanareka11@gmail.com

Sajt:
www.suncanareka.rs

Telefon: +381 15 822 250

Mobilni: +381 69 2 822 250

Pogodnosti

Kafana Pod Vrbom i Beli šator u okviru Etno sela
Letnjikovac
Biznis sala
Pilates i wellness program
Ergela i vožnja fijakerom
Sportski tereni (fudbal, košarka, tenis…)
Zabavni park ua decu
Blizina reke Drine i plaže
Klima uređaj
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking

Etno selo Sunčana Reka, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Na desnoj obali predivne Drine leži Etno selo Sunčana Reka, ušuškano između planina Gučevo i Majevice, u Banji Koviljači, u sedištu gučevskog raseda. Etno selo ima površinu od čak 4 hektara i ovde ćete pored smeštajnih kapaciteta imati na raspolaganju dobar izbor raznoraznih aktivnosti koje će vas dodatno oduševiti.

U okviru Etno sela Sunčana Reka imaćete priliku da pojede neki od ukusnih obroka napravljenih s ljubavlju u kafani “Pod vrbom” koja ima kapacitet za čak 270 ljudi, a takođe postoji mogućnost organizacije venčanja u ”Belom šatoru” koji ima veliki kapacitet od čak 2 000 mesta. Ovde domaćini za vas mogu organizovati neki proslavni ručak ili muzički program, na restoranu i na terasama. Sunčana Reka raspolaže još i letnjom baštom – natkrienom i na svežem vazduhom koja može udobno ugostiti 700 ljudi, kao i letnjikovcem.

Ukoliko dolazite u etno selo poslom, znajte da u okviru letnjikovca postoji i biznis sala koja može da udobno smesti 100 ljudi, za sve vaše sastanke i prezentacije.

Gostinska kuća Nada – Soba za 3 osobe

U sobama za tri osobe (Mirko, Aleksandar i Dragica) može se udobno smestiti manja porodica ili troje prijatelja u divnom etno ambijentu. Lamperija i drvetom obložene površine pružaju toplinu doma u čitavoj sobi te ćete uvek poželeti da se ovde vratite.

Tri kreveta kompletno opremljena posteljinom na raspolaganju su vam kako biste utonili u najslađi san posle napornog dana. Tu su naravno i sto i stolice za druženje, a pored ovoga u svakom apartmanu vam je dostupna i televizija sa kablovskim kanalima u kojima ćete moći da uživate.

Besplatan internet je takođe dostupan, bilo da vam je potreban zbog posla ili uživanja. Sobe su klimatizovane te vas u toku letnjh meseci neće mučiti vrućina. Takođe je osposobljeno i grejanje za nešto hladnije dane. U sobama se nalazi i kupatilo sa novom sanitarijom i kompletno opremljeno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@suncanareka.rs

 

Gostinska kuća Nada – Soba za 4 osobe

Manja porodica ili grupa od četvoro prijatelja može pronaći svoj mir u sobama za četiri osobe. To su sobe Sneža, Neda kuvarica, Marija i Marica). Lamperija i drvetom obložene površine pružaju toplinu doma u svakoj od ove četiri sobe, te ćete verujemo poželeti da se vratite trenutka kada budete napustili smeštaj.

Četiri kreveta kompletno opremljena posteljinom izrađena od finog drveta i mekanog dušeka stoje vam na raspolaganju da utonete u najlepši san. Tu su naravno i sto i stolice za druženje, igranje društvenih igara ili ručanje. Dostupna vam je još i televizija sa kablovskim kanalima u kojima ćete moći da uživate, a uz veliki izbor kanala za svakoga će se naći ponešto.

Besplatna internet konekcija dostupna je u svakoj od soba i potpuno je besplatna. Sobe su klimatizovane te ćete u toku letnjih meseci moći da se rashladite a u toku zimskih ogrejete. U svim sobama se nalazi i posebno kupatilo popločano i potpuno opremljeno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@suncanareka.rs

Gostinska kuća Nada – Soba za 5 osoba

Za porodicu ili krug prijatelja od petoro koji su odlučili da svoj vikend provedu upravo u ovom predivnom etno selu moguće je odsesti u predivnoj sobi Ružica sa neopisivim šarmom nekadašnjih, jednostavnijih vremena. Pet ležajeva kompletno opremljenih posteljinom i veliki ormari u kojima možete odložiti ama baš sve u potpunosti su vam na raspolaganju u ovoj sobi.

Šareni tepisi koji vas neopisivo podsećaju na šarm nekadašnjih vremena ostaviće u vama neobrisiv trag. Međutim, tehnologija je i te kako dostupna u ovoj sobi. Tu su kablovska televizija i besplatan bežični internet, kao i klima uređaj koji će vam dobro doći tokom vrelih letnjih dana. Kupatilo ove sobe je prostrano sa kompletnom sanitarijom i u njemu se nalazi prostrana tuš kabina.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@suncanareka.rs

Kućice za odmor

Kućice za odmor se nalaze u dva naselja Robert De Niro i Studenac i svaka ima svoje ime, a podeljene su na drvene kućice i one zidane ciglom.

kućice1 kućice2 kućice3

Kućica za 2 osobe

U okviru naselja Robert De Niro nalazi se 9 kućica za 2 osobe i to su: Mari Mari, Kristina, Caca, Stana, Sunčica, Plavuša, Dragana, Vesna i Goca Džin, dok u okviru naselja Studenca ima 5 kućica -Danijela, Goca Lolita, Ivana, Ceca i Purićka.

Na dva kompeltno nameštena i udobna kreveta mogu spavati dvoje prijatelja ili par u svakoj od ovih kućica. Kreveti su udobni i smešteni u prekrasnom enterijeru kućica koje su sačinjene od cigala i drveta. Osim kreveta tu su naravno i prostrani ormari, a od ostalih pogodnosti postoji još i sto i stolica ukoliko vam je neophodno za posao, čitanje ili odlaganje nekih neophodnosti.

U svakoj od kućica za 2 osobe dostupan je potpuno besplatan bežični internet, kao i televizor sa velikom ponudom kablovskih kanala koja će zadovoljiti svačije potrebe. Spoj drveta i kamena daje neopisiv šarm ovim kućicama u koje ćete želeti da se vratite. U svakoj od njih dostupno vam je grejanje. Uz sve ovo, svaka od kućica ima i odvojeno kupatilo koje je potpuno opremljeno novom sanitarijom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@suncanareka.rs

Kućica za 4 osobe

Udobno nameštene sa neopisivim ukusom starih vremena protkanih kroz svaki pedalj ovih soba, u etno selu postoje i kućice za porodice ili grupe od četvoro prijatelja. U okviru naselja Studenca ima 5 ovakvih kućica i to su: Goca kuvarica, Kod šerifa, Mika, Rajko i Mile mraz.

Osim udobnih kreveta na raspolaganju su vam i prostrani ormari i sto sa stolicom za rad ili odlaganje vaših stvari. U kućama vam je dostupan internet i to potpuno besplatno. Pretražujte, radite ili besciljno surfujte internetom u svakoj od kućica. Osim interneta, dostupna vam je i kablovska televizija sa velikim izborom kanala te ćete moći da se opustite uz omiljeni film ili seriju. U toku hladnih meseci u svakoj od kućica vam je dostupno grejanje te vam hladnoća neće predstavljati problem. Sve kućice imaju naravno i odvojeno kupatilo sa kompletnom sanitarijom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@suncanareka.rs

 

Seoce Ko nekad

Seoce K’o nekad se sastoji od 5 kućeraka (Jabuka, Trešnja, Višnja, Breskva i Kajsija) isvaka od njih može da ugosti po 2 osobe.

ko nekad1 ko nekad2 ko nekad3

Kućica za 2 osobe

Ove kućice mogu udobno smestiti jedan par ili dvoje prijatelja koji su odlučili da svoj odmor provedu u ovom prelepom etno selu. Kućice su napravljene u starinskom stilu, zidovu obloženi slamom, te je spavanje u ovim kućicama prava uživancija.

U kućicama se nalaze dva odvojena kreveta ili jedan veliki krevet potpuno namešteni i opremljeni posteljinom. Osim toga, u svakoj od njih je i noćni stočić sa velikom fiokom gde možete smestiti sve svoje dragocenosti. Sve ove kućice dele zajedničko kupatilo koje je potpuno opremljeno sanitarijom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: sales@suncanareka.rs

O Etno selu Sunčana Reka

Ljubitelji sporta ovde neće morati da pauziraju sa svojim rutinama. Pilates i wellness program, sportski tereni za mali i veliki fudbal, odbojku na pesku, tenis, badminton, košarku kao i stolovi za stoni tenis i staza za džoging – sve je to sastavni deo sveoubhvatnih aktivnosti koje možete praktikovati u Etno selu Sunčana Reka.

Ako dolazite ovde sa mališanama, njihovoj sreći neće biti kraja budući da u okviru etno sela postoji i čitav zabavni park za decu. Za ljubitelje konja postoji i ergela, a može se organizovati jahanje konja, vožnja fijakerom itd. Napokon, pored vožnje kvadovima i streličarstva, u ponudi još imate i avanturistički turizam kao i organizaciju izleta i pešačkih tura sa profesionalnim vodičem.

Blizina prekrasne Drine ostavila je svoj trag u vidu prelepe Šotrine plaže koju obavezno posetite, a tu su još i vožnja čamcem i splavom Zvorničkim jezerom. U okviru Etno sela Sunčana Reka možete odsesti u sledećim smeštajima: Gostinska kuća Nada, Kućica za odmor, Seoce K’o nekad.

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5 smeštaj6

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments