Etno selo Biser Lopatnice :: Raška :: Lopatnica

Osnovni podaci

Ime: Etno selo Biser Lopatnice

Vrsta: Brvnare

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Lopatnica, Raška

E-mail:
info@biserlopatnice.org

E-mail 2:
lopatnica@tron.rs

Sajt:
www.biserlopatnice.org

Telefon: +381 63 642 334

Pogodnosti

Privatno, ograđeno dvorište
Otvoreni bazen u okviru kompleksa
Restoran sa paviljonom
Organizovanje raznih aktivnosti
Smeštaj na bazi punog ili polu-pansiona
Trem sa baštenskom garniturom
Spavaće sobe brvnara sa pogledom na bazen
Kuhinja u okviru sve tri brvnare
Klima uređaj
TV sa lokalnim i satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor u senci

Etno selo Biser Lopatnice, Lopatnica slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Etno selo Biser Lopatnice nalazi se na ulasku u selo Lopatnica, udaljeno oko 25 kilometara od Kraljeva. Smešteno na izuzetno lepom mestu uz samu reku Lopatnicu, okruženo je i lepim mirisnim livadama i četinarskim šumama. Ukoliko ste se uželeli boravka u tišini prirode, jutara u kojima se čuje samo cvrkut ptica i žubor potoka, aktivnog odmora na čistom planinskom vazduhu ili vožnje biciklom, živopisnih prizora – Etno selo Biser Lopatnice je pravo mesto za vas.

Naš kompleks se sastoji od tri brvnare i pansionskog restorana, sa letnjikovcima i paviljonima dostupnim našim gostima za uživanje u predivnoj prirodi. Takođe, za potpuni užitak u letnjoj polovini godine tu je i naš otvoreni bazen, savršeno uklopljen u prirodnu okolinu, koji je pomalo nalik na jezero. U našem zelenom dvorištu ima dosta prostora za bezbednu igru mališana, kao i mnogo drveća u čijoj senci možete parkitari i svoj automobil.

Brvnara za 4-6 osoba

Naše tri brvnare namenjene su porodičnom odmoru, parovima ili nerazdvojnim društvima, dovoljno su udaljene jedna od druge i raspolažu sopstvenim, ograđenim dvorištima, pa pružaju obilje privatnosti i mira.

Sve su klimatizovane i imaju po dve spavaće sobe smeštene na gornjem spratu, od kojih je jedna sa francuskim ležajem, dok druga dva dva pojedinačna kreveta. U prizemlju je dnevni boravak sa dva pomoćna ležaja, a ovde se možete opustiti i uz TV sa lokalnim i satelitskim kanalima. Na donjem spratu nalazi se i kuhinja, gde ćete moći da pripremite sebi i vama dragim osobama omiljeni topli napitak ili neki lagan obrok, a boravak kod nas je na bazi punog ili polu-pansiona. Moderno kupatilo svake brvnare sadrži tuš kabinu i kompletni toaletni pribor.

Takođe, širom kompleksa vam je dostupna i besplatna, bežična internet konekcija, pa možete uživati u brzoj komunikaciji, omiljenim sajtovima i društvenim mrežama. Spavaće sobe imaju pogled na bazen, a ispred brvanara nalaze se i divni tremovi sa stolovma, stolicama i klupama, okruženi cvetnim žardinjerama, za potpuno uživanje u predivnim jutrima i prijatnim večerima.

Cena za rentiranje brvnare po noćenju, iznosi 15€ po osobi za polupansion, odnosno 17€ po osobi za pun pansion;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@biserlopatnice.org

nova1 nova2 nova3 nova4 nova5 smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4 smeštaj5

Lopatnica


Naselje i reka Lopatnica, nalaze se na 25 km južno od Kraljeva u pravcu Raške, uz Ibarsku klisuru, poznatu kao dolina kraljeva, po mnogobrojnim manastirima koje su ovde sagradili srednjovekovni srpski vladari. Smeštena na pola puta između manastira Žiče i Studenice, nedaleko od srednjevekovnog grada Magliča, Lopatnicu okružuju pašnjaci sa obiljem lekovitog bilja i prekrasni planinski vrhovi Troglava, Stolova i Čemerna, kao i nekolko termalnih izvora lekovite vode. Inače, Lopatnica se pominje još u 15. veku kao rudarsko naselje.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte višePročitajte više - Lopatnica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments