Etno kuća Jovičić :: Zlatiborski okrug :: Mokra Gora

Osnovni podaci

Ime: Etno kuća Jovičić

Vrsta: Etno kuća

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Mokra Gora, Zlatiborski okrug

E-mail:
milosjovicic70mg@gmail.com

Telefon: +381 64 1090 745 (vlasnik Miloš Jovičić)

Pogodnosti

Etno kuća Jovičić nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na svega 200 metara od ulaza u čuveni Drvengrad
Ispred kompleksa nalazi se parking prostor
Panoramski pogled na okolne prirodne lepote
TV sa kablovskim kanalima
Frižider
Besplatan bežični internet

Etno kuća Jovičić, Mokra Gora slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Etno kuća Jovičić nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na svega 200 metara od ulaza u čuveni Drvengrad, na Mokroj Gori. Odlična pozicija omogućava našim gostima lak i brz pristup svim dešavanjima u Drvengradu, a takođe i onima koji traže miran odmor u idiličnom planinskom ambijentu uz savremene sadržaje unutar apartmana, nudimo upravo to što žele.

Ispred kompleksa nalazi se parking prostor, namenjen za sve koji nas posete svojim kolima, a panoramski pogled na okolne prirodne lepote koji su pruža sa velike terase apartmana je još jedna od naših prednosti. U okviru Etno kuće Jovičić postoje dva apartmana koji mogu ugostiti pet, odnosno četiri osobe.

Apartman za 4 osobe

Ovaj apartman nalazi se na spratu naše drvene etno kuće, ima četiri ležaja, odnosno savršen je za grupu prijatelja ili porodični odmor sa decom.

Apartman ima zasebno kupatilo sa WC-om, a po potrebi ovde se može ubaciti mini šporet sa ringlama, gde možete pripremati kafu, čaj ili neki manji obrok. Tu je i TV sa kablovskim kanalima, frižider, dok se u zimskim mesecima apartman greje na struju preko TA peći. Takođe, svim gostima naše etno kuće na raspolaganju je i besplatan bežični internet.

Cena je 10 evra po osobi, po noćenju, a za više informacija u vezi cena, popustima, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: milosjovicic70mg@gmail.com

Apartman za 5 osoba

Ovaj komforni i udobni apartman nalazi se u prizemlju naše kuće i može da ugosti do 5 osoba. Ima jedan bračni krevet i tri odvojena ležaja, pa je savršen za porodice sa dvoje ili troje dece, ili grupu prijatelja koja želi da zajedno provede letnji odmor.

Tu je i zasebno kupatilo sa WC-om, a po potrebi se u apartman može ubaciti mini šporet sa ringlama, za pripremu kafe, čaja ili nekog manjeg obroka. Tu je i TV sa kablovskim kanalima, frižider, dok se u zimskim mesecima apartman greje na struju preko TA peći. Takođe, svim gostima naše etno kuće na raspolaganju je i besplatan bežični internet.

Cena je 10 evra po osobi, po noćenju, a za više informacija u vezi cena, popustima, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: milosjovicic70mg@gmail.com

Skijalište Iver se nalazi nedaleko od našeg smeštaja

mokragora23

Mokra Gora


Mokra Gora se prostire između jugoistočnih padina Tare i severozapadnih padina Zlatibora, u mokrogorsko-rzavskoj dolini. Pripada grupi planinskih zlatiborskih sela razbijenog tipa, gde su kuće raštrkane po brdima i planinskim kosinama. Za nju je karakteristična veoma velika visinska razlika između najniže i najviše kote.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Mokra Gora
  1. Rutesic Nebojsa

    Dobar dan,zanima me da li ima slobodno za dve osobe od 31 decembra do 3 januara ili od 1 januara do 4 januara 2018 i jeli ista cen a,hvla na odgovoru

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments