Etno kuća Gočko :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Etno kuća Gočko

Vrsta: Etno kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
etnokucagocko@live.com

Sajt:
www.etnokucagocko.rs

Telefon: +381 36 5614 483

Telefon: +381 36 5468 200

Mobilni: +381 64 300 5001 (može i Viber)

Pogodnosti

Etno kuća se nalazi na 1 km od centra Vrnjačke Banje, u zelenom podnožju planine Goč
Organizacija turstičkih tura i izleta, kao i prevoza do ski-centra Goč
Restoran tradicionalne i internacionalne kuhinje u okvoru Etno kuće
Frizerski salon
Velika letnja bašta
Klima uređaj i centralno grejanje
Besplatan bežični internet
TV sa kablovskim kanalima
Mini bar
Telefon
Obezbeđen besplatan parking prostor

Etno kuća Gočko, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na izuzetnoj destinaciji i prelepom ambijentu, ispod planine Goč, na obali Vrnjačke reke, nedaleko od izvora Snežnik i Olimpijskog bazena, smeštena je Etno kuća Gočko. Sam centar Vrnjačke banje sa šetalištem udaljen je nešto manje od 1 km, te se do tamo možete prošetati.

U okviru našeg kompleksa nalazi se i vrhunski etno restoran domaće tradicionalne kuhinje, sa letnjom baštom u predivnom zelenom ambijentu, i dve sale za ručavanje sa ukupnim kapacitetom od 300 mesta, tako da naša Etno kuća Gočko može biti i odlično mesto za vaše proslave, venčanja i posebne trenutke. Uz to, ovde vam je na raspolaganju i frizerski salon, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatan parking.

Naše osoblje će se truditi da izađe u susret svim vašim zahtevima, a možemo organizovati i turističke vodiče za razgledanje grada i okoline, avanturističke i uzbudljive aktivnosti, a ukoliko dođete zimi, svakodnevno organizujemo odlaske skijaša i izletnika do ski-staze Goč.

Soba za 1-2 osobe

Ovih šest soba namenjeno je parovima na romantičnom putovanju, prijateljima ili onima koji žele malo da se osame, odnosno svima kojima je potreban odmor, bilo od dugačkog puta ili od svakodnevnog stresa. Ove prijatne i jednostavne sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje i pogodne su za boravak u bilo koje doba godine.

Od ukupno šest soba, pet ima prostrane francuske ležajeve, dok jedna soba raspolaže odvojenim krevetima. Sobe su oplemenjene drvenim podovima, nameštajem od prirodnih materijala i svedenim bojama, a uz garderobni orman, natkasne i police, nećete imati nikakvih problema da se komotno ovde raspremite. Sve sobe imaju i mali kutak za sedenje sa klupskim stočićem i tabureima, a na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Za trenutke odmora i dokolice tu je TV sa kablovskim kanalima, mini bar, direktna telefonska linija, a kako je čitav kompleks pokriven besplatnom, bežičnom internet konekcijom, moći ćete da uživate i u omiljenim sajtovima i društvenim mrežama, a ni eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Sve sobe imaju predivan pogled na zelenu okolinu podnožja planine Goč, a možete uživati i u divnoj bašti našeg restorana.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: etnokucagocko@live.com

Soba za 3 osobe

Za porodice sa decom, nerazdvojna tročlana društva ili kolege i poslovne prilike, na raspolaganju su dve naše sobe koje su potpuno klimatizovane, a imaju i centralno grejanje pa su pogodne za odmor i boravak u bilo koje doba godine. Jednostavno i funkcionalno nameštene, ove sobe zadovoljiće sve vaše potrebe za komofrom, odmorom ili mirnom atmosferom za rad.

Jedna soba opremljena je francuskim ležajem i jednim pojedinačnim krevetom, dok druga soba ima tri odvojena kreveta, a uz garderobne ormane, police i noćne stočiće, moći ćete da se sasvim ovde raskomotite. Tu je i mali prostor za dnevni odmor sa klupskim stočićem i tabureima, a kupatila su sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

Za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima, kao i mini bar i direktna telefonska linija. Takođe, zbog brze komunikaciije, omiljenih sajtova, društvenih mreža ili eventualnih poslovnih obaveza, u čitavom kompleksu obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija, pa se uz tablet, laptop ili smartfon možete opustiti i u našoj velikoj zelenoj bašti.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: etnokucagocko@live.com

Soba za 4 osobe

Za nešto veća društva ili porodice sa decom, stoji vam na raspolaganju naša porodična soba sa jednim francuskim ležajem i dva odvojena kreveta. Ova prijatna, klimatizovana soba ima i centralno grejanje, pa je pogodna za odmor i boravak u bilo koje doba godine, a opremljena je funkcionalnim nameštajem i pružiće vam potpuni ugođaj na odmoru. Tu su i garderobni orman, natkasne i komode, pa ćete ovde moći sasvim da se raskomotite.

Soba ima i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a za trenutke odmora i dokolice, na raspolagnju vam je TV sa kablovskim kanalima, mini bar i direktna telefonska linija. Uz sve ovo, za one kojima su omiljeni sajtovi, društvene mreže i brza komunikacija sastavni deo odmora, obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: etnokucagocko@live.com

Etno kuća Gočko

smeštaj1 smeštaj2 smeštaj3 smeštaj4

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments