Dvosoban apartman Novi Beograd :: Beogradski okrug :: Beograd

Osnovni podaci

Ime: Dvosoban apartman Novi Beograd

Vrsta: Stan

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Beograd, Beogradski okrug

E-mail:
stefanons@gmail.com

Sajt:
www.stefanon.rs/novi-beograd-dvosoban-apartman

Telefon: +381 64 42 999 44

Pogodnosti

Apartman se nalazi 500 metara od Delta City-ja i Kombank arene, na Novom Beogradu
Obezbeđenje i video nadzor u zgradi
Centralna klimatizacija
Velika terasa sa pogledom na panoramu grada
Stakleni panoramski zidovi
Potpuno opremljena kuhinja
Veš mašina
Dva LCD TV-a sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđeno garažno parking mesto

Dvosoban apartman Novi Beograd, Beograd slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Moderno uređen Dvosoban apartman Novi Beograd nalazi se u jednom od najlepših delova Novog Beograda, odakle se pruža pogled na kej sa jedne strane, i most na Adi sa druge. Ovo je i jedna od najatraktivnijh lokacija u gradu, odmah pored Airport City Belgrade kompleksa, sa Kombank Beogradskom arenom i Delta City tržnim centrom u neposrednoj blizini.

Takođe, do samog centra starog grada, pešačke zone Knez Mihailove ulice deli vas manje od 15 minuta vožnje gradskim saobraćajem. U neposrednoj blizini autoputa i svega nekoliko kilometara od aerodroma Nikola Tesla, ovaj apartman je odličan izbor i za poslovna putovanja, ali i turističke i druge prilike. Apartman ima i svoje besplatno parking mesto, a smešten je u stambenoj zgradi sa liftom i privatnim obezbeđenjem zgrade.

Apartman za 4 osobe

Ovaj elegantno i moderno uređen dvosobni apartman ima površinu od oko 60 m2, i namenjen je veoma komfornom boravku i odmoru porodica sa decom, parova, ali i kolega. Apartman ima centralno grejanje, sa podešavanjem željene temperature na termostatu, pa je enterijer oslobođen radijatora i unutrašnjih jedinica klima uređaja. Spavaća soba nameštena je pojedinačnim krevetima, koje po potrebi možemo spojiti, a uz panoramski otvoren zid, ima predivan pogled na panoramu Novog Beograda.

U spavaćoj sobi se nalazi i veliki LCD TV sa kablovskim kanalima kako biste uživali u omiljenim programima pred spavanje. U dnevnom boravku je smeštena moderna garnitura za sedenje sa foteljama i trosedom koji se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. Sastavni deo apartmana je i velika trpezarija sa stolom za četiri osobe, a na raspolaganju vam je potpuno opremljena kuhinja, sa šporetom, frižiderom, i kompletnim posuđem za pripremu i serviranje hrane. Tu je naravno i kupatilo, sa tuš kabinom, peškirima, fenom, veš mašinom i priborom za peglanje.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima u dnevnoj sobi, ili uživajući u fantastičnom pogledu na panoramu grada koji ovaj otovreni apartman nudi. Takođe, radi brze komunikacije, društvenih mreža ili poslovnih obaveza, dostupna vam je bespatna, bežična internet konekcija. Ovaj apartman ima veliku terasu iza zastakljenog dela dnevne sobe, koji se može sasvim otvoriti i pružiti vam jedinstvenu priliku da dnevnu sobu pretvorite u verandu.

Cene rentiranja ovog apartmana je između 35€ i 85€, u zavisnosti od broja osoba;
Za više informacija u vezi sa tačnim cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: stefanons@gmail.com

stan1 stan2 stan3 stan4 stan5 stan6 stan7

Beograd


Beograd je glavni grad Republike Srbije. U njemu su svoj dom našli državljani mnogih zemalja koje je put ovde naneo, koji su se zaljubili u njegov šarm i energiju, pa su rešili da se u njemu i nastane. Štaviše, retko kada se desi da neko dođe u Beograd, u njemu ostane nekoliko dana, a ostane ravnodušan. Svi posetioci čije je, naročito u poslednje vreme, odredište Beograd, u ovom će prelepom gradu, burne istorije, pronaći nešto, ili čak više stvari koje će ih oduševiti i navesti da požele da se u njega vrate.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Beograd
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments