Drveni apartman – Kuća sa 4 ležaja :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Drveni apartman – Kuća sa 4 ležaja

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
omorika7@gmail.com

Telefon: +381 31 845 400

Mobilni: +381 64 1533 500

Pogodnosti

Kuća se nalazi u blizini centra Zlatibora
Obezbeđen parking prostor
Roštilj u dvorištu sa stolom i klupama
Prostrana veranda

TV
Grejanje

Drveni apartman – Kuća sa 4 ležaja, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Drveni apartman – kuća sa 4 ležaja smešten je u ulici Mijaila Radovića broj 8, blizu centra Zlatibora. Tako će vam i sve pogodnosti koje nudi ova lokacija biti praktično na dohvat ruke. Do najbližeg kafića i restorana ima 70 metara, a do prodavnice treba prepešačiti svega 100m, dok je vila ”Romantika” koja poseduje otvoreni bazen sa slanom vodom na udaljenosti od 200 metara.

Uz to, komforno i lepo uređeno dvorište Drvenog apartmana – kuće sa 4 ležaja upotuniće doživljaj odmora. Ovde, možete na roštilju pripremati obroke po želji, a takođe tu možete i ručavati, ili se jednostzavno odmarati na garniturama za sedenje prepušteni idiličnom ambijentu prirodnih lepota koji vas okružuje. Parking je omogućen u okviru dvorišta i naravno besplatan je.

Kuća za 4 osobe

Ova drvena kuća savršena je za boravak porodica ili grupe od četiri prijatelja tokom bilo kojeg godišnjeg doba. Poseduje sve sadržaje i pogodnosti koje su neophodne za bilo letovanje, bilo za odmor tokom zimskih meseci.

Pored spavaće sobe, tu je i dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom za pripremu i serviranje obroka, zatim kupatilo, a ono što posebno karakteriše ovu kućicu je prostrana veranda ispred na kojoj možete uživati sami ili u društvu vama voljenih osoba.

Kuća ima obezbeđeno grejanje (tokom hladnih meseci), a klima nije potrebna jer je temperatura uvek unutra veoma prijatna. Gosti koji požele mogu gledati omiljeni program, sportski događaj ili bilo šta drugo na TV-u koji je takođe sastavni deo sadržaja kuće.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: omorika7@gmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments