Domaćinstvo Tešanović :: Zapadna Srbija :: Osečina

Osnovni podaci

Ime: Domaćinstvo Tešanović

Vrsta: Domaćinstvo

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Osečina, Zapadna Srbija

E-mail:
zorica.dobrila@gmail.com

Sajt:
www.uselonaodmor.com

Telefon: +381 65 517 40 46

Mobilni: +381 64 395 91 44

Pogodnosti

Veliko dvorište sa voćnjakom
Natkriveni trem sa oko 50 mesta
Velika kuhinja u dvorištu
Mala kuhinja u prizemlju kuće
Dve trpezarije sa ukupno 16 mesta
Dva kupatila
TV u svakoj sobi
Internet

Domaćinstvo Tešanović, Osečina slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Domaćinstvo Tešanović nalazi se u varošici Osečina, smeštenoj na obroncima Vlašića i obalama pet reka, na 130km od Beograda i isto toliko i od Novog Sada. U ovom mirnom i idiličnom prirodnom okruženju na samo 2km od centra varoši smestilo se naše domaćinstvo.

U domaćinstvu Živoljuba i Zorice Tešanović ima ukupno 5 soba za iznajmljivanje, a u potkrovlju se nalazi još jedna dodatna koja nema kupatilo na svom spratu, pa se isključivo rentira u kombinaciji sa drugim sobama, odnosno savršena je za boravak dece.

Soba za 2 osobe

Četiri od pet soba mogu ugostiti dve osobe i one su savršene za boravak parova, dok jedna soba ima kapacitete da ugosti tri osobe. U ovoj trokrevetnoj sobi, kao i u jednoj dvokrevetnoj nalaze se bračni kreveti dok sve ostale sobe imaju zasebne ležajeve. Ovde u kombinaciji više soba mogu boraviti i porodice sa decom, kao i grupa prijatelja koja želi da zajedno provede odmor.

U prizemlju domaćinstva smeštena je samo jedna soba i jedno kupatilo sa dve tuš kabine. Pored ove spavaće sobe, u prizemlju su još i veliki dnevni boravak, zatim mala trpezarija sa okruglim stolom i 6 stolica, a tu su i kuhinjski elementi za spremanje manjih obroka. Ova kuhinja nije predviđena za neko veliko kuvanje zato što u dvorištu postoji letnja kuća za kuvanje. Takođe, preko puta ove dnevne sobe nalazi se veća trpezarija za još 10 osoba, tako da zajedno sa malom trpezarijom ovde u isto vreme može 16 osoba da obeduje. Ovo sve važi za hladne periode godine, dok tokom leta u dvorištu pod jednim drvenim krovom na stubovima ima mesta za oko 50 osoba.

Na prvom spratu domaćinstva su smeštene četiri spavaće sobe i jedno kupatilo. Inače, u svakoj sobi postoji TV, priključak za telefon i internet, a sve one se mogu opremiti i radio prijemnikom koji se inače nalazi samo u dnevnoj sobi. Čitav naš kompleks je opremljen nameštajem od masivnog drveta, uglavnom jasena, tako da je unutrašnjost vrlo svetla. Na podu je parket, a ima i dosta prirodne svetlosti. Za decu postoje raznovrsne dnevne aktivnosti, kao što su igrice na PC-u i još dosta toga.

cene

Cene su za najam sobe po osobi za noćenje bez ili sa obrocima, u dinarskoj protivvrednosti.
Za više informacija u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: zorica.dobrila@gmail.com

soba5

O domaćinstvu Tešanović

Veliko i lepo uređeno dvorište (1700m²) predstavlja pravu malu oazu, sačinjenu od brojnih stabla četinara, šljiva, jabuka i drugog voća. U toj oazi mira nalazi se naša kuća za odmor u kojoj dočekujemo goste koji već posle prve posete postaju i naši prijatelji. U dvorištu je natkriveni trem sa 50 mesta za sedenje i to je izvrsna lokacija gde se tokom dana možete opustiti, popiti kafu ili sok, uživati u specijalitetima naše domaće kuhinje, ali i mesto gde možete organizovati neko vaše slavlje.

Ono na šta smo posebno ponosni su specijaliteti domaće kuhinje, spremani od namirnica proizvedenih u domaćinstvu ili kod naših komšija po starim receptima, mnogo puta isprobanih i dovedenih do savršenstva, na koje niko ne ostaje ravnodušan.

Osečina


Nekada je Osečina bila odsečena od sveta, pa usmena predanja kažu da po tome dobi ime. Ko bi se uputio u Podgorinu mogao bi pod gustom gorom nabasati samo na hajduke ili divlje zveri. Danas se Osečina nalazi na putu Valjevo – Loznica, tako da je do nje mnogo lakše stići.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte višePročitajte više - Osečina
  1. milka

    ovakvu lepotu srbije nema ni jedna zemlja na svetu pa zar treba letovatina drugim destinacijama. svaka cast domacini.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments