Domaćinstvo Rada Savića :: Zlatiborski okrug :: Mirosaljci

Osnovni podaci

Ime: Domaćinstvo Rada Savića

Vrsta: Domaćinstvo

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Mirosaljci, Zlatiborski okrug

E-mail:
etnotexsavic@open.telekom.rs

E-mail 2:
ticarilje@gmail.com

Telefon: +381 31 38 99 673

Mobilni: +381 63 75 23 269
+381 62 96 43 380

Pogodnosti

Gostoljubivi domaćini
Bogata i ukusna domaća hrana, vino i rakija
Grejanje
Bežični internet
Zajednička kuhinja i kupatilo
Smeštaj okružuju okruženo voćnjaci i livade
U okviru domaćinstva Savić, nalazi se i mini kamp „Šljivik“ sa 13 kamping mesta za šatore
Porodica Savić proizvodi narodnu nošnju i suvenire

Domaćinstvo Rada Savića, Mirosaljci slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Uz ljubazan osmeh pravog srpskog domaćina i uz reči dobrodošlice, otvoriće vam kapiju svog doma domaćin Rade Savić. Domaćinstvo je udaljeno 9 km od centra Arilja, ušuškano u živopisnom kraju sela Mirosaljci, okruženo voćnjacima i livadama. Domaćinstvo Savić poseduje dve dvokrevetne sobe, koje su domaćice Milka i Dragana uredile u stilu naših baka i prabaka, ulepšane tkanim ćilimima i heklanim miljeima.

Bogatom trpezom biće ugošćen svaki posetilac, a neizostavno na njoj se nalaze kajmak i pršut, proja umešena od domaćeš brašna, domaća rakija šljivovica, jabukovača i orahovača, sokovi od maline i jabuke, vino od kupine i još mnogo toga,

Porodica Savić napravila je spoj svih delatnosti po kojima su Ariljci poznati. Dobri domaćini, poljoprivrednici i tekstilci. Porodica Savić proizvodi narodnu nošnju i suvenire, pa sa sobom kao uspomenu odavde, pored ukusne hrane možete poneti i suvenire koje su napravile vešte ruke domaćina. U okviru domaćinstva Savić, nalazi se i mini kamp „Šljivik“ sa 13 kamping mesta za šatore.

Soba za 2 osobe

U okviru domaćinstva Savić postoje dve sobe za dve osobe koje su pre svega idealne za parove, ali i dvoje prijatelja. Sobe imaju grejanje, koje je veoma važno tokom zimskih meseci, a tu je i bežični internet koji je potpuno besplatan.

Gosti u našem domaćinstvu koriste jedno kupatilo, a imaju i mogućnost upotrebe zajedničke kuhinje za pripremanje i serviranje obroka po želji. Sobe se mogu rentirati i zajedno i tako postati idealan smeštaj za porodični odmor sa decom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: etnotexsavic@open.telekom.rs

soba

Mirosaljci


Granice sela Mirosaljci su prirodne: reka Moravica i šumovita brda i pobrđa. Ovo je najbogatije selo opštine Arilje, i drži republičke rekorde u proizvodnji malina i jabuka. U Mirosaljcima ima oko 350 domaćinstava sa blizu 1000 stanovnika i ovde nema praktično kuće bez manjeg ili većeg malinjaka, od 10-ak ari pa do nekoliko hektara. U centru sela rade dve kafane, četiri prodavnice i četvorogodišnja škola, kao izdvojeno odeljenje matične škole u Latvici.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte višePročitajte više - Mirosaljci
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments