Domaćinstvo Poniger :: Bačka :: Bački Petrovac

Osnovni podaci

Ime: Domaćinstvo Poniger

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bački Petrovac, Bačka

E-mail:
sponiger@gmail.com

E-mail 2:
kontakt@smestajponiger.com

Sajt:
www.smestajponiger.com

Telefon: +381 21 780 755

Mobilni: +381 64 307 0661

Pogodnosti

Domaćinstvo se nalazi 500 metara od centra Bačkog Petrovca
2 kilometra od akvaparka Petrolend
Popust na ulaznice i obezbeđen prevoz do akvaparka
Prodavnice, kafići i restorani u neposrednoj blizini
Boravak na bazi doručka
Igralište za decu u okviru našeg dvorišta
Pribor za roštilj
Zajednička terasa u dvorištu
Zajednička potpuno opremljena kuhinja
Zajedničko kupatilo sa dva umivaonka i dve tuš kabine
Tri od ukupno pet soba imaju svoje privatne balkone
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking u dvorištu

Domaćinstvo Poniger, Bački Petrovac slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Domaćinstvo Poniger nalazi se samo nekoliko minuta od centra Bačkog Petrovca, 110 kilometara od Beograda i 25 kilometara od Novog Sada. Naša porodična kuća sasvim je zaklonjena od vreve i buke, i smeštena je u mirnom delu ovog idiličnog vojvođanskog gradića, a u neposrednoj blizini nalaze se prodavnice, kafići, nekoliko odličnih restorana i lovački dom. Akvapark Petrolend je udaljen samo 2 km, a ukoliko želite, i mi vas možemo odvesti do ove jedinstvene turističke atrakcije, a uz to i svi naši gosti imaju poseban popust na ulaznice ovde.

Domaćinstvo Poniger uživa u svom zelenom dvorištu, gde je gostima na raspolaganju terasa sa stolom i klupama, kao pribor za pripremu roštlja, a naši najmlađi gosti mogu se do mile volje igrati na obezbeđenom i sigurnom igralištu. Boravak kod nas je na bazi doručka, pa će vam svaki dan početi uz miris svežeg hleba i izvrsne domaće namirnice. Takođe, u dvorištu je obezbeđen i parking za sve koji nas posete sopstvenim prevozom.

Soba za 1 osobu

Ukoliko tražite predah od dugog puta, želite da se odmorite i okrepite, ili tražite mirno mesto za kreativan rad, naše dve jednokrevetne sobe su odličan izbor. Ove jednostavne i funkcionlane sobe nalaze se na prvom spratu domaćinstva i pružiće vam sav neophodan komfor i mir, a opremljene su nameštajem od prirodnih materijala, sa drvenim parketima i u mirnim bojama.

Pored kreveta, u sobama se nalaze i ormani, police i fotelja, pa ćete ovde moći da se kompletno raspremite i raskomotite. Sobe dele spratno kupatilo sa dve tuš kabine i dva umivaonika, dok je toalet odvojen od kupatila. Uz to, na raspolaganju vam je i zajednička, potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, električnim čajnikom, pa tu možete čuvati namirnice, ili pripremiti neki lagan obrok.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a radi omiljenih sajtova ili društvenih mreža, u čitavoj kući obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Jedna od ove dve sobe ima i svoj balkon, pa tako možete uživati u svežem vazduhu i pogledu na Bački Petrovac, a slobodno vreme svakako možete provesti u našem dvorištu, uživajući u zelenilu i družeći se sa drugim gostima.

Cena noćenja sa doručkom iznosi 950 dinara ili 8€ za odrasle, odnosno 500 dinara ili 4€ za decu do 14 godina starosti;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sponiger@gmail.com

Soba za 2 osobe

Dvokrevetna soba smeštena je na prvom spratu naše kuće, i namenjena je narazdvojnim dvočlanim društvima ili romantičnim parovima. Opremljena je prostranim francuskim ležajem, a tu su i garderobni orman, polica i fotelja, pa se možete opustiti i raskomotiti.

Ova jedina dvokrevetna soba u domaćinstvu deli spratno kupatilo sa dve tuš kabine i dva umivaonika, dok je toalet odvojen od kupatila. Uz to, na raspolaganju vam je i zajednička, potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, električnim čajnikom, pa tu možete čuvati namirnice, ili pripremiti neki lagan obrok.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a radi omiljenih sajtova ili društvenih mreža, u čitavoj kući obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Ova soba ima i svoj balkon gde možete uživati u jutarnjoj kafi na svežem vazduhu, ili se možete spustiti u dvorište, raspaliti roštilj i družiti se sa drugim gostima.

Cena noćenja po osobi sa doručkom iznosi 950 dinara ili 8€ za odrasle, odnosno 500 dinara ili 4€ za decu do 14 godina starosti;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sponiger@gmail.com

Soba za 3 osobe

Za male porodice ili tročlana društva, namenili smo dve vedre i jednostavne sobe, koje će vam pružiti sav neophodan komfor i mir za nezaboravan odmor u Bačkom Petrovcu. Sobe su opremljene sa tri odvojena kreveta sa natkasnama i dekorativnim lampama na uzglavlju, a tu je i garderobni orman kako biste se raspremili i raskomotili.

Ove dve trokrevetne sobe dele spratno kupatilo sa dve tuš kabine i dva umivaonika, dok je toalet odvojen od kupatila. Uz to, na raspolaganju vam je i zajednička, potpuno opremljena kuhinja sa šporetom, frižiderom, električnim čajnikom, pa tu možete čuvati namirnice, ili pripremiti neki lagan obrok.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa kablovskim kanalima, a radi omiljenih sajtova ili društvenih mreža, u čitavoj kući obezbeđena je besplatna, bežična internet konekcija. Takođe, jedna od ove dve sobe ima i svoj balkon, gde možete uživati u potpunoj privatnosti i svežem vazduhu, kao i divnom pogledu na Bački Petrovac, a slobodno vreme provedite u našem dvorištu, uživajući u zelenilu i družeći se sa vama dragim osobama ili drugim gostima našeg domaćinstva.

Cena noćenja po osobi sa doručkom iznosi 950 dinara ili 8€ za odrasle, odnosno 500 dinara ili 4€ za decu do 14 godina starosti;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sponiger@gmail.com

Domaćinstvo Poniger

prenoćište1 prenoćište2 prenoćište3

Bački Petrovac


Na samom jugu Bačke nalazi se opština sa oko 15.000 stanovnika, po imenu Bački Petrovac. Svega 24 kilometra udaljen od Novog Sada i nešto više od 100 kilometara od Beograda, Bački Petrovac je postao jedna od nezaobilaznih vikend destinacija – kako zbog lake pristupačnosti, tako i zbog mirnog stila života, obilja kulturnih sadržaja i odlične gastronomske ponude. Bački Petrovac, ali i Kulpin, Gložan i Maglić su veoma šarmantni vojvođanski gradići i sela, a krase ih široke ulice pune zelenila, fasade ukrašene šarenim pločicama, pažljivo održavane cvetne bašte i travnjaci.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Bački Petrovac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments