Domaćinstvo Milojević :: Raška :: Lopatnica

Osnovni podaci

Ime: Domaćinstvo Milojević

Vrsta: Domaćinstvo

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Lopatnica, Raška

E-mail:
domacinstvomilojevic@gmail.com

Sajt:
www.agritur-milojevic.com

Telefon: +381 36 825 005

Mobilni: +381 63 582 018

Pogodnosti

Domaćinstvo se nalazi u netaknutoj prirodi izolovanoj od urbanih sredina
Pansionaski restoran u okviru kompleksa
Aerodomski ili lokalni prevoz, uz doplatu
Veliko zeleno imanje sa dva bazena sa termalnom vodom
Terasa za sunčanje
Paviljoni i senici
Ozidani roštilj
Dečije igralište
TV soba sa satelitskim kanalima i kaminom
Centralno grejanje
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Domaćinstvo Milojević, Lopatnica slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Daleko od gužve i svakodnevne žurbe, onde gde su čovek i priroda jedno drugom najbliži, ispod šumovitih obronaka planine Troglav skriveno uz kanjon planinske reke Lopatnice, smešteno je domaćinstvo Milojević. Selo Lopatnica udaljeno je svega 25 km od Kraljeva, a svega nekoliko minuta vožnje od sela Bogutovac, gde su i najbilža prodavnica, restoran i kafići.

Ovo planinsko okruženje prošarano je pašnjacima, idealno za duge šetnje, sakupljanje šumskih plodova ili lekovitog bilja. Uz čist planinski vazduh, mir, cvrkut ptica, i kupanje u našim bazenima sa izvorom termo-mineralne vode, kao i uz specijalitete naše domaće kuhinje vaš odmor će biti, verujemo nezaboravan.

U okviru domaćinstva Milojević očekuje vas pansionski restoran i bogata ponuda domaćih specijaliteta, pa svaki dan možete početi uz tradicionalnu srpsku trpezu. U zelenilu našeg velikog imanja uživaćete u bazenu tople – mineralne vode sa divnom terasom za sunčanje, ležaljkama, suncobranima i sencima. Deca su naši najdraži gosti, i njima je namenjeno igralište, a zelena prirodna okolina  je takoeđ, pravi raj za mališane.

Soba za 2 osobe

 

Dve sobe namenjene romatničnom odmoru nalaze se na prvom spratu naše kuće i sa njihovih prozora pruža se predivan pogled na zelenu, šumovitu okolinu Lopatnice. Ove jednostavne sobe su komforne, funkcionalne, i pružiće vam sve što je potrebno za miran odmor u prirodi. Čitava kuća izgrađena je u tradicionalnom planiskom stilu, sa kamenim zidovima i nameštajem od prirodnog drveta, a sobe imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak u bilo koje doba godine.

Prostrani francuski ležaj u obe sobe, natkasne sa lepim lampama na uzglavlju, ormar, komode i police pružiće vam dovoljno prostora da se raspremite i raskomotite. Uz to, sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i peškirima. Takođe, na čitavom imanju dostupna je i besplatna, bežična internet konekcija, pa tako možete uživati u omiljenim sajtovima, društvenim mrežama i aplikacijama, a svoje vreme možete provoditi upoznajući se i družeći sa drugim gostima i u romantičnoj zajedničkoj dnevnoj sobi sa kaminom, ili uživati pored bazena. Boravak kod nas može biti i na bazi punog ili polupansiona, i ukoliko odaberete da uživate u našim specijalitetima, boravak na bazenima je besplatan.

 

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvomilojevic@gmail.com

Soba za 3 osobe

Malim porodicama ili nerazdvojnim tročlanim društvima na raspolaganju su dve jednostavne i lepo uređene trokrevetne sobe. U skladu sa prirodnim ambijentom, sobe su opremljene drvenim nameštajem i prirodnim materijalima, a uz centralno grejanje, veoma su prijatne za odmor i boravak u bilo koje doba godine.

U njima se nalazi po jedan prostrani francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet, a uz natkasne, dekorativno večernje osvetljenje, ormane, komode i police, ovde se možete sasvim lepo opustiti i raskomotiti. Ove dve sobe imaju svoja privatna kupatila sa tuš kabinom i peškirima.

Takođe, na čitavom imanju dostupna je i besplatna, bežična internet konekcija, pa tako možete uživati u omiljenim sajtovima, društvenim mrežama i aplikacijama, a svoje vreme možete provoditi upoznajući se i družeći sa drugim gostima i u romantičnoj zajedničkoj dnevnoj sobi sa kaminom, ili uživati pored bazena. Boravak kod nas može biti i na bazi punog ili polupansiona, i ukoliko odaberete da uživate u našim specijalitetima, boravak na bazenima je besplatan.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvomilojevic@gmail.com

O smeštaju Domaćinstvo Milojević

Domaćinstvo Milojević udaljeno je 300 metara od autobuske stanice u selu, odakle postoje redovne linije za Kraljevo, a po potrebi možemo organizovati i prevoz za vas sa kraljevačke autobuske stanice. Ukoliko dolazite svojim kolima, možete računati na besplatan parking.

Za sve koji žele da obogate odmor upoznajući istoriju ovog dela Srbije, tu su brojne kulturno-istorijske znamenitosti u okolini: manastir Žiča – zadužbina kralja Stefana Prvovenčanog iz XIII veka, manastir Studenica – zadužbina Velikog župana Stefana Nemanje iz XII veka, kao i Grad – utvrđenje Maglič iz doba Nemanjića – XIII vek.

Video prezentacija smeštaja Domaćinstvo Milojević

Lopatnica


Naselje i reka Lopatnica, nalaze se na 25 km južno od Kraljeva u pravcu Raške, uz Ibarsku klisuru, poznatu kao dolina kraljeva, po mnogobrojnim manastirima koje su ovde sagradili srednjovekovni srpski vladari. Smeštena na pola puta između manastira Žiče i Studenice, nedaleko od srednjevekovnog grada Magliča, Lopatnicu okružuju pašnjaci sa obiljem lekovitog bilja i prekrasni planinski vrhovi Troglava, Stolova i Čemerna, kao i nekolko termalnih izvora lekovite vode. Inače, Lopatnica se pominje još u 15. veku kao rudarsko naselje.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Lopatnica
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments