Domaćinstvo Melović :: Zlatiborski okrug :: Rožanstvo

Osnovni podaci

Ime: Domaćinstvo Melović

Vrsta: Etno Kuća

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Rožanstvo, Zlatiborski okrug

E-mail:
domacinstvo.melovic@gmail.com

E-mail 2:
branko.melovicnadja@gmail.com

Sajt:
www.domacinstvomelovic.com

Telefon: +381 31 835 023

Mobilni: +381 62 108 61 21

Pogodnosti

Mogućnost organizovanja prevoza do Zlatibora
Mogućnost grupnih tura do 50 osoba leti i 25 zimi
Veliko domaćinstvo koje u svom okviru ima šume, pašnjake, voćnjak, povrtnjak, stoku i živinu
Domaćinstvo priprema hranu od sopstvenih domaćih proizvoda
Sala za ručavanje sa 25 mesta, + još 25 mesta na velikoj terasi
Veliko uređeno dvorište sa baštenskim garniturama
Otvoreni bazen leti sa ležaljkama i suncobranima
Igralište za decu
Apartmani raspolažu potpuno opremljenim kuhinjama
TV sa domaćim kanalima
Besplatan bežični internet
Mogućnost upotrebe kućnih aparata (mašina za veš, fen…)
Obezbeđen parking prostor

Domaćinstvo Melović, Rožanstvo slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Etno domaćinstvo Melović nalazi se u selu Rožanstvo, i smešteno je 17 km od turističkog centra Zlatibora. Ovo planinsko selo rasuto je po zatalasanim obroncima Zlatibora, čiji su vetrovi i klima doneli planini status vazdušne banje, posebno pogodne za odmor, rekreaciju i rehabilitaciju tela i duha. Rožanstvo je povezano sa Užicem i Zlatiborom direktnim autobuskim linijama, a postoji mogućnost ugovorenog prevoza. Naše domaćinstvo je idealno mesto za nezaboravan odmor od užurbanosti i vreve savremenog gradskog života. Ovde ćete naći mir, čist vazduh, staze za duge šetnje kroz prelepe seoske predele, znamenitosti prirode i uživati u specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje.

Domaćinstvo Melović poseduje šume, pašnjake, voćnjake, povrtnjak, kao i lepo uređeno dvorište sa bazenom, ležaljkama i suncobranima (tokom leta) i deo prostora opremljen za zabavu najmlađih gostiju. Ovde se gaje domaće životinje i samostalno proizvodi sve što je potrebno za zdravu ishranu. Domaćinstvo ima i salu za ručavanje sa 25 mesta plus još 25 mesta na velikoj terasi. Takođe, svim gostima koji kod nas dođu sopstvenim prevozom obezbeđen je parking, a nudimo i posebnu povoljnost za grupne odmore, kada u saradnji sa drugim domaćinstvima možemo da ugostimo do 50 gostiju u letnjem periodu, dok zimi možemo da ugostimo grupe dd 25 osoba.

Soba za 2 osobe

Naša dvokrevetna soba idealna je za parove, roditelje sa decom ili nerazdvojna društva. Soba je prostrana i svetla, i funkcionalno uređena sa ormanom i komodama, kako biste se sasvim ugodno raspremili i raskomotili. Nalazi se u potkrovlju, i sa krovnim prozorima izuzetno je svetla i prijatna, a mir i tišinu u ovom zaseoku ne treba posebno pominjati.

Dvokrevetna soba deli kupatilo, opremljeno tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom sa komšijskom trokrevetnom sobom, pa se ove dve sobe mogu iznajmljivati i zajedno većim porodicama ili nerazdvojnim društvima, radi potpune privatnosti i komfora.vTrenutke odmora i dokolice mogu vam upotpuniti TV sa domaćim kanalima, kao i internet konekcija, a svim gostima su na raspolaganju i veš mašina, fen i drugi kućni aparati.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvo.melovic@gmail.com

Soba za 3 osobe

Ova soba je idealna za male porodice, roditelje sa decom ili nerazdvojna tročlana društva. Soba se nalazi u potkrovlju, prostrana je, svetla i vrlo prijatna. Pored francuskog ležaja i odvojenog kreveta, u ovoj sobi naći ćete i natkasne, noćna svetla i garderobni orman kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Uz sve ovo, oplemenjena je prirodnim materijalima, drvenim podovima na koji su lepi ćilimi, a kupatilo sa tuš kabinom deli sa komšijskom dvokrevetnom sobom, pa se ove dve sobe mogu izdavati i zajedno za potrebe većih društava i porodica.

Trenutke odmora i dokolice mogu vam upotpuniti TV sa domaćim kanalima, kao i internet konekcija koja je tu da pored zabave bude i od koristi ako imate neke neodložne poslovne obaveze. Takođe, svim gostima su na raspolaganju i veš mašina, fen i drugi kućni aparati.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvo.melovic@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Naše etno domaćinstvo raspolaže sa dva veoma komforna i prostrana duplex apartmana koji raspolažu odvojenom spavaćom sobom na galeriji gde su francuski ležaj i dva odvojena kreveta, a u prizemlju je lepa garnitura za sedenje sa otovrenom, potpuno opremljena kuhinja sa šporetom i frižiderom, te posuđe i escajg ukoliko budete želeli da prirpemite neki ukusan obrok ili omiljeni topli napitak.

Apartmani raspolažu privatnim kupatilima sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. U trenucima odmora tu je TV sa domaćim kanalima, kao i besplatna internet konekcija, a svim gostima domaćinstva na raspolaganju su i veš mašina, fen i drugi kućni aparati.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: domacinstvo.melovic@gmail.com

Smeštaj Domaćinstvo Melović

Rožanstvo


Zapadna Srbija obiluje predivnom, divnom i netaknutom prirodom zbog koje avanturisti najviše vole da je obilaze i upoznaju. Jedno od interesantnih mesta iz ovog dela Srbije je i selo Rožanstvo koje je tipičan primer zlatiborskog kraja i nosilac ovdašnje tradicije. Nalazi se na 800 metara nadmorske visine i broji nešto manje od 500 stanovnika. Selo je udaljeno svega 16 kilometara od centra Zlatibora, na putu za Sirogojno.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Rožanstvo
  1. Nevena

    Cena prenocista za 04.-05.08. Za dvoje odraslih i dvoje dece

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments