City Code Spa :: Beogradski okrug :: Zemun

Osnovni podaci

Ime: City Code Spa

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zemun, Beogradski okrug

E-mail:
citycodespa@citycode.rs

E-mail 2:
office@citycode.rs

Sajt:
www.citycode.rs

Telefon: +381 11 316 29 25

Mobilni: +381 60 316 29 25

Pogodnosti

Hotel se nalazi u mirnom delu Zemuna
Snack bar u sklopu hotela
Spa i wellness centar
Recepcija otvorena 24/7
Prevoz sa aerodroma i do njega (uz doplatu)
Klima uređaj i centralno grejanje
Besplatan bežični internet
LCD TV sa kablovskim kanalima
Direktna telefonska linija
Mini-bar
Mogućnost rezervacije karata za gotovo bilo koji događaj u gradu
Parking u okviru hotela

City Code Spa, Zemun slike i cene za smeštaj Srbija 2019

City Code Spa smešten je u mirnom delu Zemuna, u ulici Slavonska 18 i nudi odlične uslove kako za poslovni, tako i za sportski turizam. Kao što i sam naziv našeg objekta kaže, u ponudi gostima je i Spa centar opremljen bazenom sa toplom, slanom vodom, bio saunom, finskom saunom, parnim kupatilom, tuševima sa efektom tropske kiše, tapedarijumima i teretanom. Rađen po uzoru na svetske wellness centre, naš Spa predstavlja idealan prostor za odmor i relaksaciju, gde svako može pronaći nešto za sebe. Takođe, u sklopu kompleksa se nalazi i Snack Bar, koji sa ponudom zdravih, laganih jela, uz vrhunsku uslugu, predstavlja mesto pravog uživanja i dobrog ukusa.

U City Code Spa dočekaće vas naš srdačan i ljubazan tim, koji će učiniti sve da vaš boravak učini što prijatnim. Tu je recepcija koja radi non-stop, a slobodno nam se obratite ukoliko želite da vam rezervišemo termin za masažu u vašoj sobi, da izvršimo za vas rezervaciju stola u nekom od beogradskih restorana, a možemo vam rezervisati i pozorišne, avionske i autobuske karte, ili po želji organizovati razgledanje grada, čuvanje dece, frizerske, kao i kozmetičke usluge, pomoći pri iznajmljivanju automobila i svega drugog što vam može zatrebati u Beogradu. Takođe, u okviru kompleksa obezbeđen je i parking za sve one koji nas posete svojim kolima.

Soba za 2 osobe

Ukupno 12 dvokrevetnih soba u kompleksu City Code Spa savršeno je za boravak parova, ali i za poslovne partnere koji traže udoban i opuštajući odmor u mirnom delu Zemuna.

Ove komforne sobe opremljene su sa LCD TV-om na kome možete gledati kablovske kanale, a obezbeđen je i Wi-Fi internet koji naši gosti mogu koristiti besplatano, bilo za potrebe posla ili razonode. Tu su još i mini-bar, direktna telefonska linija, kao i grejanje i klima uređaj, pa će vam ovde tokom bilo kojeg godišnjeg doba biti veoma prijatno. Za one kojima je potreban, na raspolaganju je i sef za čuvanje dragocenosti, a takođe od ukupnog broja soba (18), njih 8 imaju svoje terase, pa ako vam je bitna ova stavka, molimo vas da nam to pri rezervaciji napomenete. Naravno, svaka soba ima i svoje kupatilo sa kompletnim toaletnim priborom i tušem.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: citycodespa@citycode.rs

Soba za 3 osobe

Šest trokrevetnih soba veoma ugodno mogu ugostiti manje porodice ili troje prijatelja ili poslovnih partnera koji se zadese poslom u Zemunu, ili su u poseti našem lepom gradu.

Sve sobe su komforne, imaju LCD TV sa kablovskim kanalima, a biće vam na raspolaganju i besplatna bežična internet konekcija. Tu su još i mini-bar, direktna telefonska linija, kao i grejanje i klima uređaj, pa će vam ovde tokom bilo kojeg godišnjeg doba biti veoma prijatno. Za one kojima je potreban, na raspolaganju je i sef za čuvanje dragocenosti, a takođe od ukupnog broja soba (18), njih 8 imaju svoje terase, pa ako vam je bitna ova stavka, molimo vas da nam to pri rezervaciji napomenete. Naravno, svaka soba ima i svoje kupatilo sa kompletnim toaletnim priborom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: citycodespa@citycode.rs

Apartman za 3 osobe

Jedan lepo uređeni apartman u kompleksu City Code Spa savršeno je mesto za boravak troje prijatelja ili poslovnih partnera. Pored kreveta, apartman ima i dnevni boravak, kao i kupatilo sa velikom tuš kabinom i neophodnim toaletnim priborom.

Apartman je opremljen sa LCD TV-om na kome možete gledati brojne kablovske kanale, a obezbeđena je i Wi-Fi konekcija širom kompleksa koju gosti mogu koristiti naravno besplatno, bilo za potrebe posla ili zabave. U apartmanu možete naći i mini-bar, direktnu telefonsku liniju, obezbeđeno je i grejanje za hladnije dane, kao i klima uređaj za tople letnje mesece. Za one kojima je potreban na raspolaganju je i sef za čuvanje dragocenosti.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: citycodespa@citycode.rs

Smeštaj City Code Spa

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Zemun


U zagrljaju Save i Dunava, okruženo plodonosnom ravnicom i, ako je sudeći po njegovom današnjem izgledu, pod budnim okom srećne zvezde, još pre više od 1.000 godina nastalo je drevno keltsko naselje Taurunum. Smatra se međutim da su prvi stanovnici tog područja koje danas zovemo Zemun naselili još 4.500 godina pne. Tragovi ovog naselja pronađeni su na brdu Gardoš, na mestu današnjeg groblja. Sa ovog mesta tokom Rimske vladavine i nadalje, uprkos brojnim bitkama, razaranjima, paljevinama, ali i zahvaljujući periodima prosperiteta razvijao dalje Zemun.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zemun
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments