CePTOR – Centar za privredno tehnološki razvoj :: Srem :: Fruška Gora

Osnovni podaci

Ime: CePTOR – Centar za privredno tehnološki razvoj

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Fruška Gora, Srem

E-mail:
andrevlje@andrevlje.rs

Sajt:
www.ceptor-andrevlje.com

Telefon: +381 21 4802 400

Faks: +381 21 4802 420

Pogodnosti

Kompleks je smešten u netaknutoj prirodi NP Fruška Gora, u selu Andrevlje
Konferencijski prostor za 120 osoba i tri manje konferencijske sale za 25 osoba
Vrhunska audio-prezentaciona oprema
Tehničko osoblje
Vrhunski restoran
Boravak na bazi doručka, polupansiona ili punog pansiona
Ambijentalna terasa na proplanku
Bilijar, stoni tenis
Sauna i teretana
Terasu ima svaka soba
Klima uređaj
LCD TV
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

CePTOR – Centar za privredno tehnološki razvoj, Fruška Gora slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Centar za privredno tehnološki razvoj CePTOR nalazi se u samom Nacionalnom parku Fruška Gora, u Andrevlju, u blizini sela Čerević koje je locirano samoj obali Dunava. Osnovna namena ovog jednistvenog centra je da se u izuzetno prijatnom, prirodnom ambijentu okupe domaći i strani privrednici, investitori i naučnici, kako bi se organizovale kongresne aktivnosti različtih vrsta – od marketinških, finansijskih i administrativnih, sve do komercijalnih prezentacija, savetovanja, simpozijuma, seminara i stručnih susreta.

Tako se u okviru Centra nalaze četiri konferencijske sale, što CePTOR čini idealnim za bilo koju vrstu poslovnih susreta. Kongresni centar ima kapacitet od 120 mesta, dok su tri konfernecijske sale namenjene radu u grupama i sastancima sa kapacitetom do 25 mesta. Sve ove četiri sale modernog enterijera opremljene su vrhunskim audio-projekcionim sistemima, koji uz stručnu pomoć tehničkog osoblja omogućavaju da se ostvari izuzetan kvalitet i besprekorna organizacija korporativnih događaja.

Soba za 1 osobu

Pored bogatstva prirode, vrhunske usluge i tradicionalnih kulinarskih specijaliteta, u Ceptoru vas očekuju i moderno, komforno i veoma funkcionalno uređene sobe. Čak 11 od ukupno 31 sobe namenjeno je poslovnim putovanjima, učesnicima kongresa i seminara koji se oslanjaju na potpuni komfor, privatnost i mir. Sve jednokrevetne sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su prijatne za boravak, udobne i tople tokom čitave godine.

Opremljene su prostranim krevetima sa natkasnom, a garderobni orman sa vešalicama omogući će vam da se sasvim raspremite i raskomotite. Radni prostor sa stolom i stolicom čini sobe izuzetno prijatnim za rad, a uz direktnu telefonsku liniju i besplatnu, bežičnu internet konekciju, ništa vas neće ometati u planiranju sastanaka, kreativnom radu ili opuštanju. Sve sobe imaju moderno uređena, privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a za dokumenta i sve vaše dragocenosti, na raspolaganju vam je i sef.

Trenutke opuštanja, odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, ili se možete rekreirati uz bilijar i stoni tenis. Kako bi vaš odmor bio potpun, sve sobe imaju svoje privatne terase namenjene vašoj relaksaciji i uživanju u predivnoj prirodi.

Cena noćenja sa doručkom u sobi za 1 osobu iznosi 2.900 dinara, polupansion je 3.680 dinara, dok je pun pansion 4.460 dinara;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: andrevlje@andrevlje.rs

Soba za 1-2 osobe

CePTOR vam pored izuzetnog prirodnog okruženja, tradicionalnih specijaliteta i stručnog osoblja nudi i besprekoran smeštaj idealan za poslovna putovanja, seminare i tim bildinge. Tako vam je na raspolaganju 13 soba namenjenih kolegama, partnerima i malim društvima. Ukupno 10 njih imaju odvojene krevete, dok je u tri sobe jedan bračni krevet.

U svim sobama pažnja je posvećena komforu, funkcionalnosti i udobnosti, a pored kreveta tu su natkasne na uzglavlju i veliki garderobni ormari kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Sve sobe su klimatizovane, odlično zvučno i toplotno izolovane kako bi pružile maksimum privatnosti i mira, a opremljene su i radnim prostorom sa stolovima i stolicama, kako biste se posvetili kreativnom radu ili poslovnim obavezama. Sastavni deo soba su i moderno uređena, privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a za dokumenta i sve vaše dragocenosti, na raspolaganju vam je i sef.

Trenutke opuštanja, odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, ili se možete rekreirati uz bilijar i stoni tenis. U čitavom našem kompleksu je obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija, pa se možete opustiti uz omiljene društvene mreže, sajtove ili mobilne aplikacije. Ove izuzetno komforne sobe imaju i svoje prostrane balkone kako biste uživali u blagodetima netaknute prirode Fruške Gore.

cene1

Cene u tabeli su po osobi za noćenje u sobi sa dva odvojena kreveta;

cene2
Cene u tabeli su za 1 ili 2 osobe, po noćenju u sobama sa bračnim krevetom;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: andrevlje@andrevlje.rs

Soba za 3 osobe

Pored bogatstva prirode, vrhunske usluge i tradicionalnih kulinarskih specijaliteta, u Centru vas očekuju i moderno, komforno i veoma funkcionalno uređene sobe. Ove četiri trokrevetne sobe izuzetno su komforne, prostrane i funkcionalno uređene kako bi vam omogućile vrhunsku udobnost za idealan odmor i kreativan rad. Sobe su opremljene odvojenim krevetima sa natkasnama na uzglavlju za sve koji najviše vole da čitaju u krevetu, a garderobni ormani i funkcionalni nameštaj omogući će vam da se u njima sasvim lepo raspremite i raskomotite.

Radni kutak sa stolovima i stolicama, kao i besplatna, bežična internet konekcija omogući će vam da komforno i neometano zavrište bilo kakve poslovne ili druge obaveze. Ove sobe imaju i svoja pažljivo uređena, privatna kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, ili se rekreirati uz bilijar, stoni tenis i šetnje stazom zdravlja. Na raspolaganju su vam i terase kako biste što više uživali u divnom prirodnom okruženju Fruške Gore.

Cena noćenja sa doručkom po osobi u trokrevetnoj sobi iznosi 2.100 dinara, polupansion je 2.880 dinara, dok je pun pansion 3.660 dinara;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: andrevlje@andrevlje.rs

Apartman za 1-2 osobe

U okviru Centra nalaze se i tri apartmana koji će pružiti obilje komfora i udobnosti parovima ili malim porodicama, kao i svima koji žele da uživaju u potpunom miru i tišini. Apartmani su veoma prostrani i klimatizovani, prijatni za odmor i boravak tokom čitave godine. Imaju odvojen deo za spavanje sa francuskim ležajem i lepim uzglavljem, a tu je garderobni orman i drugi funkcionalni nameštaj kako biste se sasvim raskomotili i raspremili.

Udoban dnevni boravak namenjen je kako druženju i zajedničkima aktivnostima, tako i radu, jer se ovde nalazi lepo uređen radni prostor sa velikim pisaćim stolom i stolicama. U dnevnom boravku je i udobna garnitura za sedenje sa koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu, a da se komofor apartmana ne umanji. Sastavni deo apartmana su naravno i kupatila sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV, a za omiljene društvene mreže i sajtove obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Svoja dokumenta i dragocenosti možete odložiti i u sefu, a letnja terasa pravo je mesto za prvu jutarnju kafu uz doručak.

cene3

Cene u tabeli su za 1 ili 2 osobe, za noćenje u apartmanima;
Za više informacija u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: andrevlje@andrevlje.rs

O smeštaju CePTOR

Ispred kongresnog centra nalazi se bar u veoma prijatnom, svedenom ambijentu koji je na raspolaganju učesnicima događaja u pauzama programa. Takođe, u okviru kompleksa nalazi se i naš restoran baziran na specijalitetima tradicionalne srpske i vojvođanske trpeze, ali i izvanrednu ponudu divljači. Uz izuzetan meni ovde ćete pronaći i izvrsnu kartu vina – jer je Fruška Gora čuvena po svojim vinogradima. Možete degustirati rajanski rizling, župljanku i taminac, kao i prefinjene plemenke, frankovke i portogizer, a za ljubitelje slađih i aromatičnijih vina iz naše ponude izdvajamo čuveni bermet, koji je svoje mesto zaslužio čak i na prestižnoj vinskoj karti Titanika.

Naš restoran raspolaže i velikom, ambijentalnom terasom koja izlazi na proplanak usred netaknute šume Nacionalnog parka. Sa kapacitetom od 200 mesta i fantastičnim prirodnim okruženjem pravo je mesto za opuštanje nakon radnog dana ili proslave poslovnih uspeha. Netaknuta prirodna okolina pruža brojne mogućnosti za organizovanje izleta, obilazaka manastira Fruške Gore, vinskih tura i sportskih aktivnosti, a pored nas promiče i 6 kilometara duga “staza zdravlja” kojom se možete prošetati do Letenke. Uz sve navedeno, tu je i naš wellness centar gde se možete opustiti u sauni, započeti dan svojom omiljenom rutinom u teretani, zabavljati se uz stoni tenis ili bilijar.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5

Video prezentacija smeštaja CePTOR

Fruška Gora


Fruška gora je usamljena planina u Panonskoj niziji, a veruje se da je nekada bila ostrvo u Panonskom moru. Naziv „Fruška“ potiče od reči Franak što ukazuje da su Franci naseljavali ili kontrolisali ovu oblast pre mnogo vekova. Prema jugu i severu jako je razuđena planinskim i rečnim tokovima, pri čemu se od glavnog uskog grebena pružaju pojedinačni, bočni grebeni, najčešće sa vrlo strmim padinama.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Fruška Gora
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments