Camping Iva :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Camping Iva

Vrsta: Kamp

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
gavrilovitorovic@yahoo.com

Sajt:
www.facebook.com/camping.iva

Telefon: +381 31 835 145

Telefon: +381 31 562 562

Mobilni: +381 64 666 17 13

Pogodnosti

Idealno za ljubitelje prirode
Udaljeni smo 15 km je centra Zlatibora
Posedujemo 10 mesta za kampovanje, 3 mesta za auto-kamp i 3 ležaja za spavanje
Drvene klupe i stolovi u dvorištu
Mobilni WC
Obroke spremate sami ili u dogovoru sa vlasnicima

Camping Iva, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Kamp odmaralište Iva smešteno je na predivnoj prirodnoj lokaciji, u selu Rožanstvo, na oko 15km od centra srpske planinske lepotice Zlatibora. Ovde će, pre svega iskreni ljubitelji prirode uživati u idiličnom planinskom ambijentu, u uslovima koje sami odaberu pod šatorima ili u kamp kućicama.

Selo Rožanstvo je poznato po proizvodnji burića i drugih proizvoda od drveta, na stari, jedinstven način. Uz, to reka Prištavica koja teče kroz selo samo još više doprinosi prelepom okruženju ovog mesta, a na njenoj desnoj obali, nalazi se jedna od najlepših pećina u Srbiji – Stopića pećina. Takođe, u neposrednoj blizini je banja Vapa, tu je i jedan muzej na otvorenom – ”Staro selo Sirogojno”, a gosti mogu da posete i obližnji Drvengrad – Emira Kusturice, kao i Šargansku osmicu. Na oko 70km od sela nalazi se i čuveni Višegrad (BIH), u kotlini reke Drine, poznat po starom kamenom mostu (”Na Drini ćuprija”) sagrađenom 1571. godine, na 11 lukova.

Dobrodošli u naš mali kamp Iva koji čeka svoje goste od početka maja do kraja septembra. Upoznajte lepote ovog kraja Srbije i uživajte u livadama Rožanstva. Osetite se i vi Rožanstveno!

Prostor za kampovanje

Čitav kompleks kamp odmarališta Iva sastoji se od 10 mesta za kampovanje, a u ponudi su još i 3 mesta za auto-kamp, kao i 3 ležaja za spavanje. U prostranom i travnatom dvorištu, gde ima i dosta hlada, postoji dugačka klupa za sedenje, kao i sto idealan za obroke. Ovde možete sami pripremati jela ili u dogovoru sa vlasnikom kampa naručivati obroke. Između drveća razapnuti su kanapi gde se suši veš, a tu su i mobilni WC toaleti.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: gavrilovitorovic@yahoo.com

soba3 soba4

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments