Brvnare Nagramak :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Brvnare Nagramak

Vrsta: Brvnara

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
preklin@sbb.rs

Sajt:
www.tara-nagramak.com

Telefon: +381 64 6136 758

Pogodnosti

Brvnare Nagramak se nalaze neposredno uz istoimenu ski-stazu i restoran “Opušteno” na Tari
Velike verande ispred brvnara

Obezbeđen parking
Savremene i kompletno opremljene kuhinje
Zasebna kupatila
TV sa satelitskim kanalima
Peć na drva

Brvnare Nagramak, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Brvnare Nagramak se nalaze neposredno uz istoimenu ski-stazu i restoran “Opušteno” na Tari, tačnije na Sekuliću u Zaovinama. Mitrovac je udaljen oko 5 kilometara, a toliko ima i do jezera u Zaovinama.

Fantastična lokacija koje naše četiri brvnare imaju, odmah uz ski-stazu, kao i lepo uređen enterijer u planinskom stilu, doprineće da kod nas provedete lepe trenutke odmora. Ovde ćete podjednako uživati tokom čitave godine, jer svako godišnje doba ima svoje prednosti i lepote. Svaka brvnara ima veliku vernadu, ovde ima i dovoljno mesta za parking.

Brvnara za 6 osoba

Dve udobne i komforne brvnare mogu da ugoste najviše šest osoba, ali ipak najkomotnije ovde može boraviti četvoro ljudi. Savršene su za porodični odmor, a takođe i grupa prijatelja može provesti lepe trenutke odmora tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Obe brvnare raspolažu prostranim dnevnim boravkom, savremeno uređenom kuhinjom i kupatilom u prizemlju, dok su na spratu dve spavaće sobe. Ovde ćete naći sve što vam je neophodno za opušten i bezbrižan odmor. U dnevnom boravku je TV sa Polaris satelitskim paketom kanala, a tu je i peć na drva za grajanje u hladnim zimskim danima.

cene1

Cene su za najam brvnare, bez obzira na broj osoba (najviše 6) na bazi noćenja.
Za više informacija kontaktirajte nas na mejl: preklin@sbb.rs

Brvnara za 8 osoba

Dve brvnare Nagramak su idelane za veću grupu prijatelja i one mogu ugostiti od 6 pa do 8 osoba, u veoma komfornoj i udobnoj atmosferi, uz divan planinaski enterijer.

Obe brvnare raspolažu prostranim dnevnim boravkom, savremeno uređenom kuhinjom i kupatilom u prizemlju, dok su na spratu još dve spavaće sobe. Ovde ćete naći sve što vam je neophodno za opušten i bezbrižan odmor. U dnevnom boravku je TV sa Polaris satelitskim paketom kanala, a tu je i peć na drva za grejanje u hladnim zimskim danima.

cene2

Cene su za najam brvnare, bez obzira na broj osoba (najviše 8) na bazi noćenja.
Za više informacija kontaktirajte nas na mejl: preklin@sbb.rs

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments