Brvnare De & Ni :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Brvnare De & Ni

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
brvnare.sekulic@hotmail.com

Telefon: +381 63 768 2947

Pogodnosti

Nalazimo se neposredno do ski-staze Nagramak

Radimo tokom cele godine

5 km od Mitrovca, 8 km od Zaovinskog jezera, dok je Mokra Gora udaljena 17km

U potpunosti opremljena kuhinja

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking prostor

Brvnare De & Ni, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Brvnare De & Ni su smeštene na Sekuliću, u prelepom delu Tare, neposredno do ski-staze Nagramak. Lokacija i ambijent brvnara pružaju uživanje kako zimi – uz sve zimske čarolije, tako i leti, kada gosti imaju divan neometan pogled na okolnu netaknutu prirodu srpske planinske lepotice kakva je svakako Tara. Inače, Sekulić se nalazi na 5 km od Mitrovca, 8 km od Zaovinskog jezera, dok je Mokra Gora udaljena 17km.

Brvnara za 6 osoba

Svaka od Brvnara De & Ni raspolaže dnevnim boravkom, kompletno opremljenom kuhinjom, trpezarijom i kupatilom, dok se u potkrovlju nalaze po dve spavaće sobe sa po tri ležaja, pa su brvnare pogodne za boravak do 6 gostiju. Ovde će vam na raspolaganju biti besplatan Wi-Fi internet, grejanje tokom hladnog perioda je na drva, a za sve koji dolaze svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments