Boškova voda :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Boškova voda

Vrsta: Kolibe

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
boskova.voda@gmail.com

Sajt:
www.boskovavoda.co.rs

Telefon: +381 64 156 51 61

Pogodnosti

Restoran u sklopu etno sela sa domaćim specijalitetima
Otvoreni bazen u dvorištu
Teren za odbojku
Blizina skijališta
Klackalice za decu u dvorištu
TV, DVD uređaj
Grejanje na struju
U jednoj kolibi postoji i kuhinja za spremanje osnovnih jela

Boškova voda, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Kolibe Boškove vode nalaze se u okviru etno sela Boškove vode, u selu Ljubišu, na oko 25km udaljenosti od centra Zlatibora. U toku letnjih meseci naši cenjeni gosti će moći da se rashlade i uživaju u bazenu koji se nalazi odmah do konaka, a tu je i teren za odbojku koji će doprineti zdravom životu na blagotvornom planinskom vazduhu, kao i klackalice namenjene najmlađima.

U okviru dvorišta nalazi se i restoran domaće kuhinje, gde se hrana priprema sa posebnom pažnjom i ljubavlju. Specijaliteti između ostalih su: jagnjetina i teletina ispod sača, kuvani kupus u zemljanom loncu, domaći sir i kajmak, proja i mnogi drugi. Inače, u sklopu sela radi i naša vodenica, gde meljemo razne vrste brašna na tradicionalan način i tako dodatno doprinosimo dobrom zdravlju naših posetilaca.

Koliba za 4 osobe

U etno selu Boškove vode, gostima su na raspolaganju 4 kolibe koje mogu primiti grupu prijatelja, porodice ili parove. Dve, od četiri kolibe su dupleksi i imaju dve odvojene sobice za spavanje, a u dve kolibe je moguć smeštaj za po još jednog posetioca. Ovde su zastupljeni kako zasebni, tako i bračni kreveti.

U sklopu jedne od koliba nalazi se i veoma ukusno, u seoskom maniru, sređena čajna kuhinjica, zajedno sa trpezarijom, opremljena je frižiderom, ringlama, sudoperom, kao i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu jednostavnih obroka i obedovanje. Ipak, naši gosti, će svakako daleko više uživati u ukusnim jelima koji se služe u našem restoranu, gde su u ponudi nadaleko poznati zlatiborski specijaliteti. Tu je i moderno kupatilo sa tuš kabinom u svakoj kolibi, a gosti ne moraju da brinu o hladnoći tokom zime, budući da se kolibe greju na struju. Uz sve ovo naši posetioci mogu ispuniti svoje vreme gledajući neki od kanala na TV-u, ili svog omiljenog filma na DVD-ju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: boskova.voda@gmail.com

soba1

O lokaciji koliba Boškova voda

U blizini konaka postoji skijalište, pa ljubitelji zimskih sportova mogu da uživaju u svom omiljenom sportu na snegu. Naše kolibe se, kako spoljnim izgledom tako i unutrašnjim uređenjem savršeno uklapaju u idilični planinski ambijent i našim gostima omogućavaju poseban ugođaj, kako tokom toplih letnjih, tako i tokom idiličnih zimskih dana i noći.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments