Bela Vila :: Zapadna Srbija :: Banja Vrujci

Osnovni podaci

Ime: Bela Vila

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Vrujci, Zapadna Srbija

E-mail:
zlnedomacki@gmail.com

Telefon: +381 64 324 08 48

Pogodnosti

Na 100 m udaljenosti od tri termalna bazena

TV

Besplatan Internet

Roštilj

Besplatan parking

Vaučeri Ministarstva turizma

Kutak za decu

Bela Vila, Banja Vrujci slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Bela Vila se nalazi u centru Banje Vrujci na izvanrednoj lokaciji i pogledom na celu banju, i svega 100 m udaljenosti od tri termalna bazena, u kojima je voda temperature 28 stepeni, hotela ”Vrujci” i sportsko-rekreativnog centra kompleksa hotela, kao i reke Toplice. Takođe, od Prve Nove Banje, spa centra sa termalnom vodom od 29 do 31 stepeni, i aqva parka Bela Vila je udaljena svega 300 m.

Vrujačke tople, lekovite vode i lekovito blato, kao i čist planinski vazduh Maljena i Suvobora prava su blagodet za reumatske tegove, prelome, ginekološka oboljenja, malokrvnost, kamen u bubregu, kao i oboljenja očiju i druga oboljenja. Uz nadzor stručnog osoblja u Zdravstvenom valjevskom centru i hotelu ”Vrujci” verujemo da ćete rešiti ili bar ublažiti navedene zdravstvene probleme. Vrujački bazeni izuzetno prijaju i gostima koji nemaju zdravstvene tegobe, delujući opuštajuće i relaksirajuće, pa stoga banju posećuju i mladi ljudi, kao i porodice sa decom.

Soba broj 1 za 2-3 osobe

Soba broj 2 za 2 osobe

Soba broj 3 za 3 osobe

Soba broj 4 za 4 osobe

5 6

Bela Vila

Bela Vila raspolaže sa lepo opremljenim i prostranim sobama. Sve imaju TV sa preko 60 kablovskih programa, kao i pristup internetu. Uz sve pogodnosti gostima je na raspolaganju i jedna zajednička kompletno opremljena kuhinja za pripremu jela po želji. U sklopu objekta nalazi se prostrana terasa ukrašena cvetnim aranžmanima i vinovom lozom, sa garniturama za sedenje gde gosti vole da se druže u jutarnjim i večernjim satima.

U senci vinove loze nalazi se i veliki mermerni sto idealan za zajednička druženja. Gostima je na raspolaganju roštilj, koji se često upotrebljava za pripremanje zajedničkih večera, kojima se rado pridružimo i mi domaćini. Imamo i mali kutak sa ljuljaškom za najmlađe goste, a takođe parking je obezbeđen za sve koji dolaze svojim kolima kod nas.

Izuzetna pogodnost je i ta što smeštaj u Beloj Vili možete platiti i vaučerima Ministarstva turizma Republike Srbije. Za sve informacije možete nas kontaktirati na e-mail: zlnedomacki@gmail.com ili putem telefona 064/324-08-48 (kontakt: Zlatiborka Nedomački).

Banja Vrujci


Topla voda koja „vri“, pušeći se zahvaljujući toploti koja je veća od okolnog vazduha i gasu koji uzgred izbija i nikada ne ledi. To je značenje reči vrujačkih izvora, smelih pokretača i „osnivača“ danas jedne od najpopularnijih banja u Srbiji, banje Vrujci. Njena umereno kontinentalna klima je blaga, dok se razvila gotovo na mestu koje bi, ako bismo na kartu Srbije gledali kao na odraz čoveka u ogledalu, predstavljalo samo njeno srce.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Vrujci
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments