Apartmani Zonaluja II :: Šumadija :: Kragujevac

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Zonaluja II

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Kragujevac, Šumadija

E-mail:
zdjurdjevic@sbb.rs

Telefon: +381 63 102 45 48 (Nataša)

Mobilni: +381 63 618 636 (Zoran)

Pogodnosti

Apartmani se nalaze u naselju Aerodrom, 2 km od centra Kragujevca
Prodavnice, kafići, pijaca, pošta banke na početku ulice – na 1 km udaljenosti
Jezero i Šumarice na 1 km
Otvoreno tokom cele godine
Potpuno opremljena kuhinja
Centralno grejanje
Apartman na spratu ima privatnu terasu
Besplatan bežični internet
TV sa kablovskim kanalima
Usluga prevoza do bilo kod mesta u gradu
Besplatan parking u okviru dvorišta

Apartmani Zonaluja II, Kragujevac slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartmani Zonaluja II nalaze se u ulici Atinska 48, u naselju Aerodrom, na oko 2 km od centra Kragujevca. Preko puta porodične kuće u kojoj su smešteni apartmani možete naći Maxi supermarket, a na 1 km udaljenosti, odnsono na početku Atinske ulice su pijaca i pošta, banke, pekare, kafići, kao i drugi sadržaji koji vam mogu zatrebati dok boravite kod nas. Takođe, prema jezeru i Memorijalnom parku Šumaricama koji su na distanci od 1 km, naći ćete i teniske terene, kao i zatvoreni i otovreni bazen.

U dvorištu kuće Apartmana Zonaluja II svim gostima koji dođu svojim kolima obezbeđeno je parking mesto, a takođe na raspolaganju smo gostima za prevoz do bilo kojeg mesta u gradu.

Apartman za 2 osobe

Komforan i udoban apartman u prizemlju porodične kuće može ugodno da primi dvoje prijatelja, ali pre svega par, ili supružnike koji su u poseti srcu Šumadije, i to iz razloga što nudi spavanje u velikom bračnom krevetu.

Ovaj apartman ima potpuno odvojen ulaz, pa će vam privatnost biti maksimalno zagarantovana. Pored udobnog kreveta ovde možete naći i potpuno opremljenu kuhinju, kao i kupatilo sa tušem. Apartman je ugodan za boravak i tokom zimskih meseci pošto se greje putem gradskog stambenog grejanja, a što se tiče pogodnosti i sadržaja ovde možete gledati neki od brojnih kablovskih kanala na TV-u , ili se zabaviti preko interneta, pošto će vam na raspolaganju biti naš besplatan Wi-Fi signal.

Cena rentiranja apartmana je 2.000 dinara po noćenju.
Za više informacija u vezi cena, kao i oko slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: zdjurdjevic@sbb.rs

Apartman za 2+1 osobu

Ovaj apartman smešten je na prvom spratu naše porodične kuće, potpuno je nezavistan i privatan pošto ima zasebni ulaz, pa će i vaš komfor ovde biti maksimalan. Za razliku od apartmana u prizemlju, ovaj ima i privatnu terasu na kojoj se nalaze stočić i stolice i gde možete uživati u prvoj jutarnjoj kafi ili druženju na svežem vazduhu.

Takođe, ovaj apartman pored velikog bračnog kreveta ima i jednu fotelju na razvlačenje, pa tako može maksimalno da ugosti do 3 osobe. Savršen je kako za parove, tako i za manje porodice ili prijatelje koji su poslom ili turistički došli u Kragujevac. Sastavni deo apartmana je i potpuno opremljena kuhinja, kao i kupatilo sa tušem. Tokom zimskih meseci ovde će vam biti izuzetno toplo i prijatno, pošto se apartman greje putem gradskog stambenog grejanja, a što se tiče pogodnosti i sadržaja tu je TV sa brojnim kablovskim kanalima , kao i besplatan bežični internet, koji vam može koristiti za zabavu ili neki neodložan posao.

Cena rentiranja apartmana je 2.000 dinara po noćenju.
Za više informacija u vezi cena, kao i oko slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: zdjurdjevic@sbb.rs

Kragujevac


Kragujevac je značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar Šumadije, Pomoravlja i susednih regiona. Ime je dobio po ptici kraguj (vrsti jastreba) koja je u srednjem veku korišćena za lov, a danas zauzima počasno mesto na gradskom grbu. Predpostavlja se da je, kao naseljeno mesto, postojao i pre vladavine dinastije Nemanjić. Prvi put se spominje u turskom popisnom dokumentu iz 1476. godine pod imenom Kragujfoča.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kragujevac
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments